Moodplus Deuren

Op zoek naar de perfecte deur? Wij vergelijken de top 5 MoodPlus deuren op design, duurzaamheid en functionaliteit om je te helpen de beste keuze te maken.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Moodplus Genova
Moodplus Genova
Bekijk Prijs »

Deurengigant

Voordelen
Stijlen en dorpels zijn opgebouwd van massief hout. De deuren zijn voorzien van gemonteerd glas. Mooie industriële uitstraling. De deur is rondom 5 millimeter in te korten. De deur is standaard voorzien van een slot gat.
Nadelen
Verplaatsen kan breekbaar zijn.
Moodplus Imola
Moodplus Imola
Bekijk Prijs »

Deurengigant

Voordelen
De stompe deuren zijn voor behandeld. Breedte stijlen en dorpels is 80 centimeter. Voorzien van voor gemonteerd glas. Te verkrijgen in meerdere opties zoals linksom en rechtsom. Deur oppervlak is gemaakt van HDF.
Nadelen
Het glas is breekbaar, voorzichtig zijn met verplaatsen.
Tip: Beste keuze
Moodplus Calais
Moodplus Calais
Bekijk Prijs »

Deurengigant

Voordelen
Stabiel en vormvast. Samengestelde constructie van een gelamineerde kern. Met facet afwerking. Voorzien van paumelleboringen. Vochtbestendig.
Nadelen
Het ophangen van deze binnendeur kan wat moeite kosten.
Moodplus Nice
Moodplus Nice
Bekijk Prijs »

Deurengigant

Voordelen
In meerdere opties leverbaar. Voorzien van een witte grondverflaag. De deur is stabiel en is vormvast. Mooie uitstraling. De deur is vochtbestendig.
Nadelen
Standaard is de deur linksdraaiend.
Moodplus Chiari
Moodplus Chiari
Bekijk Prijs »

Deurengigant

Voordelen
Industriële uitstraling. De deuroppervlak is gemaakt van HDF. Zwart voorbewerkt. Het is mogelijk de deur 5 millimeter rondom in te korten. De dorpels en spijlen zijn opgebouwd uit massief houten delen.
Nadelen
Er zijn geen glas latten.

Beste Moodplus DeurenKoopgids: Welke Moodplus Deuren zijn de beste koop van februari 2024?

Een woning of kamer is pas af wanneer deze ook de juiste deuren heeft. Deze deur moet niet alleen stevig en kwalitatief zijn, maar ook passen bij de rest van je ruimte. Een hypermoderne kamer is vreemd als de deur om de kamer in te komen al oud en versleten is. Er zijn verschillende soorten deuren die je kunt gebruiken, waaronder die van Moodplus. Moodplus heeft een groot aanbod aan verschillende deuren die in en rondom je huis gebruikt kunnen worden om ruimtes af te maken en echt te laten passen bij hoe de algehele uitstraling is.

Verschillende soorten deuren

Moodplus handelt in veel verschillende soorten deuren, waardoor je er zo beetje je hele woning mee kunt voorzien. Het merk staat vooral bekend om de binnendeuren, die bijvoorbeeld je slaapkamer of hobbyruimte afsluiten en een echt plekje voor jezelf van maken. Verder heb je ook board- en barndeuren, voor onder andere de entree van je huis. Zelfs brandwerende deuren zijn bij Moodplus beschikbaar, waardoor je deze zelfs kunt gebruiken voor je werkplaats.

Naast de soorten deuren kun je bij Moodplus ook kijken voor verschillende stijlen deuren. Moodplus deuren zijn verkrijgbaar in onder andere een industriële uitstraling, maar ook voor wie erg van luxe houdt zijn er goede designs beschikbaar. Daarnaast kunnen bijvoorbeeld de barndeuren in een authentieke plattelandse stijl geleverd worden en hebben de boarddeuren verschillende stijlen in zelfs de ramen.

Zelf je deur samenstellen

De Moodplus deuren zijn beschikbaar in verschillende varianten, maar je kunt deze ook zelf samenstellen. Dit kan van de grootte van de deur tot de deurkruk en hoe de scharnieren zitten. Ook het slot kun je zelf bepalen, indien je de deur gebruikt voor bijvoorbeeld de hoofdingang. Je kunt hier ook kiezen voor eventuele accessoires zoals een deurkozijn of tochtwering.

De prijs

Moodplus deuren zijn gemaakt door vakmensen. Hierdoor kunnen deze deuren wat duurder zijn dan je misschien bent gewend, maar je krijgt er ook veel kwaliteit en stijl voor terug. Afhankelijk van de stijl, wat voor soort deur, hoeveel raamwerk en waarvan de deur is gemaakt kan de prijs oplopen tot wel ruim 500 euro. Wil je kunnen profiteren van de kwaliteit van de Moodplus deuren maar toch de kosten willen drukken, dan zijn er ook Moodplus deuren voor iets meer dan 100 euro beschikbaar.

Waar te koop

Moodplus deuren zijn te koop via de specialist op het gebied van huiselijke klussen. Je kunt de Moodplus deuren kopen in een fysieke winkel of deze bestellen via de webshop. Mocht je gebruik willen maken van de service om zelf je deuren samen te kunnen te stellen, dan is dit makkelijker te doen via de webshop. Voor de voorgemaakte Moodplus deuren kun je zowel online als in de winkel terecht. Kies vooral voor in wonen gespecialiseerde winkels. Gewone bouwmarkten bijvoorbeeld hebben vaak weinig keuze voor onder andere Moodplus deuren.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over Moodplus Deuren

Wat zijn de voordelen van Moodplus Deuren vergeleken met andere merken of types?

Moodplus Deuren kunnen unieke ontwerpkenmerken, kwaliteit van materialen, duurzaamheid of speciale functies hebben die ze onderscheiden van andere merken.

Zijn Moodplus Deuren geschikt voor zowel binnen als buiten?

Het is belangrijk om het specifieke model en type deur van Moodplus te controleren. Sommige deuren zijn specifiek ontworpen voor binnengebruik, terwijl andere weersbestendige eigenschappen kunnen hebben voor buitengebruik.

Hoe onderhoud ik mijn Moodplus Deur om de levensduur te verlengen?

Regelmatig schoonmaken met een zachte doek en milde reinigingsmiddelen, het vermijden van agressieve chemicaliën, en het controleren op tekenen van slijtage of schade kan helpen de levensduur van de deur te verlengen.

Biedt Moodplus Deuren speciale veiligheidskenmerken?

Afhankelijk van het model en het type kunnen Moodplus Deuren beveiligingsfuncties bieden zoals versterkte frames, veiligheidsglas of speciale sloten.

Kan ik Moodplus Deuren op maat laten maken voor niet-standaard openingen?

Veel deurfabrikanten bieden maatwerkopties aan. Het is het beste om rechtstreeks contact op te nemen met Moodplus of een erkende distributeur om specifieke maatwerkopties te bespreken.

Top 5 Beste kopen
Logo