Buddha to Buddha oorbellen
Bijgewerkt: Juni 2023

Buddha to Buddha oorbellen

Buddha to Buddha oorbellen

Buddha to Buddha is een groot en populair merk onder de modeaccessoires en juwelen en de oorbellen zijn hier geen uitzondering op. Wie loopt met Buddha to Buddha oorbellen komt goed voor de dag en ziet er altijd modieus uit. Alleen al hierom zijn Buddha to Buddha oorbellen niet alleen een leuke cadeautje voor jezelf, maar zal iedereen aan wie je deze cadeau doet er ontzettend blij mee zijn. Buddha to Buddha oorbellen zijn bovendien overal mee te combineren, waardoor je deze altijd kunt combineren met wat er op het moment in de mode is.

 

Het materiaal

Buddha to Buddha werkt met name met zilver en goud. Om precies te zijn met 925 Sterling zilver en 14 karaat goud. Vrijwel alle sieraden van Buddha to Buddha zijn gemaakt van een van deze twee materialen en daardoor de oorbellen ook. De oorbellen van Buddha to Buddha zijn volledig van goud of zilver gemaakt, waardoor je betaalt voor alleen maar zuiver edelmetaal en daarmee voor een hoge kwaliteit. Niet zo gek dan ook dat Buddha to Buddha voor bijna iedere vrouw wel erg trek is.

 

Of je nu Buddha to Buddha oorbellen hebt van goud of zilver kun je zien aan de kleur. Alle oorbellen behouden hun authentieke kleur, waardoor je gouden oorbellen ook goudkleurig zijn en je zilveren oorbellen ook een zilveren kleur hebben. Hierdoor hoef je niet eens te kijken naar het authentieke merkje om te zien dat er alleen puur goud of zilver is gebruikt.

 

Verschillende ontwerpen

Buddha to Buddha oorbellen heb je in verschillende vormen en stijlen. De zilveren oorbellen zijn vooral erg in trek in de vorm van oorknopjes, die ook weer andere ontwerpen kunnen hebben met onder andere natuurlijke ontwerpen. Ook oorbellen die rondom je oorlel kunnen zitten zijn verkrijgbaar in Sterling zilver. De gouden oorbellen zijn in vergelijkbare designs terug te vinden, maar ook langere oorbellen die als knopjes of een heel rijtje naar beneden hangen.

 

De prijs

Buddha to Buddha is niet alleen populair omdat de oorbellen van hoge kwaliteit zijn. Je kunt het ook zien aan de prijs. Buddha to Buddha oorbellen kunnen aardig aan de prijzige kant zijn, helemaal als je kiest voor de langere gouden oorbellen. Zo is de Batul verkrijgbaar voor 990 euro. Mocht je wat minder diep in de buidel willen tasten maar wel Buddha to Buddha oorbellen willen hebben, dan kun je kiezen voor de zilveren oorknopjes Chain, welke al voor 69 euro verkrijgbaar zijn. Een bedrag die je voor andere zilveren oorbellen ook kwijt kunt zijn.

 

Waar te koop

Je kunt Buddha to Buddha oorbellen kopen via de officiële website van het sieradenmerk. Daarnaast zijn er veel gerenommeerde juweliers waar je Buddha to Buddha oorbellen kunt kopen. Ook zijn er webshops en luxere warenhuizen als De Bijenkorf die deze oorbellen kunnen verkopen. Wil je er zeker van zijn dat je de kwaliteit krijgt die Buddha to Buddha oorbellen vertegenwoordigen, kijk dan alleen rond bij juweliers waarvan je zeker weet dat deze in 925 Sterling zilver en 14 karaat goud kunnen handelen.

Beste Buddha to Buddha oorbellen aanbiedingen van Juni 2023