DXRacer Formula Gaming Chair
Bijgewerkt: Maart 2023

DXRacer Formula Gaming Chair

DXRacer Formula Gaming Chair

Videogames spelen begint steeds meer op een sport te lijken. Ondanks dat je met name op een bureaustoel zit beweeg je veel, maak je onverwachte manoeuvres en kun je dus vrij intensief bezig zijn. Om dit goed te kunnen ondersteunen is het steeds belangrijker geworden om een goede gamestoel te hebben. De DXRacer FORMULA gaming chair is zo’n speciale stoel, die zorgt voor meer comfort en ondersteuning tijdens het gamen. De DXRacer FORMULA gaming chair beweegt met je mee, ondersteunt je tijdens het spelen en maakt zelfs urenlang achter elkaar spelen nog aangenaam. Wie veel achter een spelcomputer zit en op hoog niveau aan het gamen is kan baat hebben bij de DXRacer FORMULA gaming chair.

 

Verstelbare gamestoel

De DXRacer FORMULA gaming chair is een gamestoel die volledig aan te passen is aan jouw lichaamsbouw en manier van spelen. Zo kun je bijvoorbeeld de rugleuning helemaal plat gooien of de hoek van de zitting verstellen, zodat deze beter je rug ondersteunt tijdens het spelen. De DXRacer FORMULA gaming chair heeft tot wel acht verschillende standen, waardoor er altijd wel een stand is die past bij jouw manier van gamen.

 

Het materiaal

De DXRacer FORMULA gaming chair is volledig gemaakt van synthetisch leer. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen comfort hebt tijdens het gamen maar ook als je even lekker languit in de stoel wilt zitten tussen het spelen door. Daarnaast kan de stoel ook kunststof bevatten, welke met name naar voren komt in de verstelbare kussens die bij je bestelling inbegrepen zitten. Deze kussens kun je dan in je nek of rug leggen voor extra ondersteuning. Naast een lekker zitgevoel is het synthetische leer ook goed voor een mooie uitstraling en de stof is ook slijtvast, waardoor de gamestoel er lang als nieuw uit blijft zien.

 

Waarvoor geschikt

Gamestoelen zoals de DXRacer FORMULA gaming chair zijn vooral bedoeld om intensief in te kunnen gamen. Hierbij maakt het niet uit wat voor spellen je speelt (zoals schietspellen, racespellen of puzzelverhalen) en wat voor soort spelcomputer je gebruikt. Wel is het meer aangeraden om de DXRacer FORMULA gaming chair te gebruiken als je gamet met een vast systeem, zoals een gaming laptop of Xbox. Voor handheld consoles van bijvoorbeeld Nintendo maakt dit minder uit. Ook is het geen onbelangrijk punt dat hoe vaker je gamet, hoe groter de noodzaak voor een goede stoel kan zijn.

 

De DXRacer FORMULA gaming chair is vooral geschikt voor mensen tussen de 1,60 en 1,80 meter. Daarnaast kan de gamestoel een gewicht tot wel 150 kilo ondersteunen. Wel moet je er rekening mee houden je stoel minder stabiel is wanneer je de rugleuning naar achter hebt gegooid.

 

De DXRacer FORMULA gaming chair bestellen

Je kunt de DXRacer FORMULA gaming chair kopen bij gerenommeerde elektronicawinkels en speciaalzaken voor gamen. Dit kan zowel in een winkel als online. Bekende voorbeelden zijn MediaMarkt, Coolblue en Bol.com. Mocht je de DXRacer FORMULA gaming chair willen aanschaffen, dan kun je rekenen op een bedrag van rond de 300 euro. Het advies is wel dat je vaak de acties van deze aanbieders in de gaten moet houden, want vaak komen zij met een leuke aanbieding waardoor de stoel een stuk goedkoper is.

Beste DXRacer formula gaming chair aanbiedingen van Maart 2023