Bepurehome Hoekbank
Bijgewerkt: Juni 2024

Bepurehome Hoekbank

Bepurehome Hoekbank

Het is belangrijk dat je goed kunt zitten in je huiskamer en daarvoor is een goede bank van essentieel belang. Een hoekbank van BePureHome kan hier een goede voor zijn. De BePureHome hoekbanken zijn van een hoge kwaliteit en kunnen gebruikt worden in ieder soort woonkamer. Bij BePureHome letten ze op zowel stijl als comfort en je kunt er veel mee inrichten. De hoekbanken van BePureHome zijn daarnaast ook groot genoeg om met zijn allen lekker te kunnen zitten, maar zo compact mogelijk om toch goed in elke ruimte te kunnen passen.

 

Verschillende stijlen

BePureHome hoekbanken zijn verkrijgbaar in diverse varianten. Dit geldt voor alle soorten banken van dit merk, maar ook als je alleen naar de hoekbanken kijkt heb je volop keuze. Dit heeft niet alleen met de vorm en de kleur te maken, maar ook de specifieke stijl. Zo is de hoekbank Rodeo een zeer bekende stijl BePureHome hoekbanken. Deze is strak en past in vrijwel iedere inrichting. Daarnaast heeft BePureHome ook de Statement, een meer stoffen variant op de Rodeo, en de Date, welke veel meer stof heeft en lager bij de grond staat. Binnen de verschillende stijlen kun je niet alleen kiezen uit verschillende kleuren, maar ook de zithoogte, de diepte en of je de hoek aan de linkerkant wilt hebben of aan de rechterkant.

 

De materialen

BePureHome maakt gebruik van verschillende materialen voor verschillende soorten hoekbanken. Zo is de Rodeo gemaakt van leer, welke in verschillende kleuren geverfd kan worden. Daarnaast kunnen de BePureHome hoekbanken ook gemaakt zijn van kunststof, polyester, velvet en hout. Hout wordt met name alleen gebruikt voor de poten en constructie, waardoor de voering en zitting dan weer van bijvoorbeeld polyester is gemaakt. Er is een groot aanbod aan materialen en wanneer je online gaat zoeken kun je filteren op basis van welke materialen jij wilt hebben.

 

De prijs

De prijs van de BePureHome hoekbanken kan variëren op basis van welk model je wilt hebben en hoe groot deze moet zijn. De duurste BePureHome hoekbanken is de Date chaise longue. Deze banken kunnen tot wel 1800 euro kosten. Daarentegen is de chaise longue van de Rodeo lijn weer de goedkoopste BePureHome hoekbank, met een standaard prijskaartje van zo’n 1200 euro. BePureHome heeft ook andere banken die goedkoper zijn, bijvoorbeeld een luxe tweezitter.

 

Waar te koop

De BePureHome hoekbanken zijn verkrijgbaar bij de grotere meubelfabrikanten. Dit kan door een bezoekje te brengen aan de woonboulevard, maar ook steeds meer online aanbieders hebben de hoekbanken in het assortiment. Bekende verkooppunten van BePureHome hoekbanken zijn Eijerkamp, Flinders en Loods 5, maar ook webshops die niet in meubels gespecialiseerd zijn, zoals Wehkamp en Fonq, bieden deze banken aan. Mocht je op zoek zijn naar een goedkoper BePureHome hoekbank, dan kan je misschien ook op Marktplaats kijken voor een tweedehands hoekbank.

Beste Bepurehome Hoekbank aanbiedingen van Juni 2024