d-Bodhi Shelfmate
Bijgewerkt: Juli 2024

d-Bodhi Shelfmate

d-Bodhi Shelfmate

d-Bodhi is een bekend merk op het gebied van houten planken, die in je huis gebruikt kunnen worden om meer natuurlijke inrichting te creëren, met meer karakter. De d-Bodhi Shelfmategeeft een nieuwe manier om spulletjes op een lucratieve manier op te bergen en te zorgen voor meer ruimte in je huis. Daarnaast wordt de d-Bodhi Shelfmate geprezen om het feit dat deze flexibel in te zetten zijn. De frames zijn vrij compact, waardoor ze amper ruimte in beslag nemen en dus ook voor kleinere kamers geschikt zijn. Maar ook in een grote woonkamer kan de d-Bodhi Shelfmate zorgen voor meer sfeer en karakter.

 

Het materiaal

d-Bodhi Shelfmate opbergmogelijkheden bestaan uit vijf houten planken gemaakt van teak. Deze planken zitten vast in een metalen frame, waardoor natuurlijke en industriële elementen goed met elkaar gecombineerd kunnen worden. Wie denkt dat het gebruik van teakhout milieuonvriendelijk is, kan met de d-Bodhi Shelfmate opgelucht ademhalen. Het teakhout voor de planken wordt namelijk niet gewonnen uit het kappen van levende teakbomen, maar wordt gerecycled van oude hutjes en huizen in Indonesië, die onbewoonbaar zijn geworden en daarom afgebroken moeten worden. Om het hout dat gebruikt is voor deze huizen niet te verspillen wordt dit nu gebruikt voor de planken. Op deze manier zijn de d-Bodhi Shelfmates duurzaam en dragen daarmee bij aan het beperken van de carbonvoetafdruk.

 

Verschillende stijlen

d-Bodhi heeft Shelfmates beschikbaar in verschillende vormen en maten. Je kunt dus bekijken wat het beste past bij jouw huis en inrichting en kiezen voor de mooiste optie. Hierbij kun je variëren in het aantal planken, het formaat van de d-Bodhi Shelfmate en de vorm waarin het metaal is gegoten. De verschillende varianten worden genummerd, waardoor je niet moeilijk hoeft te doen met welke naam je d-Bodhi Shelfmate ook alweer heeft. Zo kun je kiezen voor Type A, Type B, enzovoorts. In deze verschillende types wordt er zoveel mogelijk aan gedaan om de afmetingen zo rond mogelijk te houden. Zo zijn de afmetingen van Type A 35 centimeter hoog bij 65 centimeter breed bij 25 centimeter diep.

 

De prijs

De prijs voor je d-Bodhi Shelfmate hangt af van welk type je wilt hebben. Zo is de Type A meestal 99 euro, terwijl de Type B 75 euro is en de Type C weer 95 euro. Van de natuurlijke modellen is Type E het goedkoopst. Hier hoef je maar een bedrag van 65 euro voor neer te tellen. Hierbij is de plank iets smaller dan bij de duurdere varianten, maar als je de wandplanken alleen gebruikt voor het tonen van je mooiste spullen, dan is dit meer dan genoeg.

 

Waar te koop

De d-Bodhi Shelfmate is te koop via de grotere woonwinkels. Dit kun je in de winkel doen, maar ook online zijn hier steeds meer mogelijkheden voor. Onder andere Loods 5 en Bol.com zijn bekende en betrouwbare verkooppunten van deze woonaccessoires en van hier kun je meteen de wandplanken thuis laten bezorgen.

Beste d-Bodhi Shelfmate aanbiedingen van Juli 2024