d-Bodhi Shelfmate

Op zoek naar de beste D-Bodhi Shelfmate? Vergelijk de top 5 modellen en ontdek welke perfect bij jouw interieur past. Lees verder voor het beste advies!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
d-bodhi shelfmate type a wandplank
d-bodhi shelfmate type a wandplank
Voordelen
Gemaakt van eikenhout. Beschermende laklaag, lichte glans. Eenvoudig op te hangen. Te combineren met diverse elementen. Het frame heeft een zwarte poedercoat.
Nadelen
Niet geschikt voor extreem zware producten.
d-bodhi shelfmate type b wandbox
d-bodhi shelfmate type b wandbox
Voordelen
Robuuste uitstraling. Gemakkelijk op te hangen. Geschikt voor boeken, planten en kleine decoratie. Goed te combineren met andere soorten uit de collectie.
Nadelen
Niet geschikt voor hele grote artikelen.
Tip: Beste keuze
d-bodhi shelfmate wijnrek type b
d-bodhi shelfmate wijnrek type b
Voordelen
Geschikt voor 6 flessen. Eindeloos combineren. Gemakkelijke montage met twee schroefjes. Vervaardigd van gerecycled teakhout.
Nadelen
Moet wel recht opgehangen worden.
d-bodhi shelfmate type c wandbox
d-bodhi shelfmate type c wandbox
Voordelen
Gemaakt van hergebruikt hout. Keuze uit 5 verschillende modules. Monteren is eenvoudig. Unieke wanddecoratie die eindeloos te combineren is. Het frame is van metaal.
Nadelen
Maximaal belastbaar gewicht is 40 kilo.
d-bodhi shelfmate type d wandplank
d-bodhi shelfmate type d wandplank
Voordelen
Robuuste industriële uitstraling. Gemakkelijk op te hangen. Combineren naar eigen wens. Geschikt voor kleine decoratie, boeken en planten.
Nadelen
Niet geschikt voor alle soorten gewicht.

Beste d-Bodhi ShelfmateKoopgids: Welke d-Bodhi Shelfmate is de beste koop van februari 2024?

d-Bodhi is een bekend merk op het gebied van houten planken, die in je huis gebruikt kunnen worden om meer natuurlijke inrichting te creëren, met meer karakter. De d-Bodhi Shelfmategeeft een nieuwe manier om spulletjes op een lucratieve manier op te bergen en te zorgen voor meer ruimte in je huis. Daarnaast wordt de d-Bodhi Shelfmate geprezen om het feit dat deze flexibel in te zetten zijn. De frames zijn vrij compact, waardoor ze amper ruimte in beslag nemen en dus ook voor kleinere kamers geschikt zijn. Maar ook in een grote woonkamer kan de d-Bodhi Shelfmate zorgen voor meer sfeer en karakter.

Het materiaal

d-Bodhi Shelfmate opbergmogelijkheden bestaan uit vijf houten planken gemaakt van teak. Deze planken zitten vast in een metalen frame, waardoor natuurlijke en industriële elementen goed met elkaar gecombineerd kunnen worden. Wie denkt dat het gebruik van teakhout milieuonvriendelijk is, kan met de d-Bodhi Shelfmate opgelucht ademhalen. Het teakhout voor de planken wordt namelijk niet gewonnen uit het kappen van levende teakbomen, maar wordt gerecycled van oude hutjes en huizen in Indonesië, die onbewoonbaar zijn geworden en daarom afgebroken moeten worden. Om het hout dat gebruikt is voor deze huizen niet te verspillen wordt dit nu gebruikt voor de planken. Op deze manier zijn de d-Bodhi Shelfmates duurzaam en dragen daarmee bij aan het beperken van de carbonvoetafdruk.

Verschillende stijlen

d-Bodhi heeft Shelfmates beschikbaar in verschillende vormen en maten. Je kunt dus bekijken wat het beste past bij jouw huis en inrichting en kiezen voor de mooiste optie. Hierbij kun je variëren in het aantal planken, het formaat van de d-Bodhi Shelfmate en de vorm waarin het metaal is gegoten. De verschillende varianten worden genummerd, waardoor je niet moeilijk hoeft te doen met welke naam je d-Bodhi Shelfmate ook alweer heeft. Zo kun je kiezen voor Type A, Type B, enzovoorts. In deze verschillende types wordt er zoveel mogelijk aan gedaan om de afmetingen zo rond mogelijk te houden. Zo zijn de afmetingen van Type A 35 centimeter hoog bij 65 centimeter breed bij 25 centimeter diep.

De prijs

De prijs voor je d-Bodhi Shelfmate hangt af van welk type je wilt hebben. Zo is de Type A meestal 99 euro, terwijl de Type B 75 euro is en de Type C weer 95 euro. Van de natuurlijke modellen is Type E het goedkoopst. Hier hoef je maar een bedrag van 65 euro voor neer te tellen. Hierbij is de plank iets smaller dan bij de duurdere varianten, maar als je de wandplanken alleen gebruikt voor het tonen van je mooiste spullen, dan is dit meer dan genoeg.

Waar te koop

De d-Bodhi Shelfmate is te koop via de grotere woonwinkels. Dit kun je in de winkel doen, maar ook online zijn hier steeds meer mogelijkheden voor. Onder andere Loods 5 en Bol.com zijn bekende en betrouwbare verkooppunten van deze woonaccessoires en van hier kun je meteen de wandplanken thuis laten bezorgen.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een d-Bodhi Shelfmate

Wat maakt d-Bodhi Shelfmate uniek ten opzichte van andere wandplanken?

d-Bodhi Shelfmate is gemaakt van gerecycled teakhout, wat betekent dat elk stuk zijn eigen karakter en geschiedenis heeft. Bovendien zijn de rekken handgemaakt, wat bijdraagt aan hun unieke en rustieke uitstraling.

Hoe installeer ik mijn d-Bodhi Shelfmate aan de muur?

De Shelfmate-collectie is ontworpen voor eenvoudige montage. Elk rek wordt geleverd met de benodigde bevestigingsmaterialen en instructies. Volg de bijgeleverde instructies zorgvuldig voor een veilige bevestiging.

Kan d-Bodhi Shelfmate buiten worden gebruikt?

Hoewel gemaakt van duurzaam teakhout, is de Shelfmate primair ontworpen voor binnengebruik. Blootstelling aan de elementen kan de levensduur van het product verkorten en het hout beschadigen.

Hoe onderhoud ik mijn d-Bodhi Shelfmate?

Vanwege de natuurlijke afwerking van het teakhout, is minimale zorg nodig. Het kan worden afgestoft met een zachte, droge doek. Het gebruik van agressieve chemicaliën of schuurmiddelen wordt afgeraden.

Zijn er verschillende maten en stijlen van d-Bodhi Shelfmate beschikbaar?

Ja, de Shelfmate-collectie van d-Bodhi biedt verschillende maten en configuraties, waardoor ze flexibel zijn voor diverse ruimtes en decoratiebehoeften.

Top 5 Beste kopen
Logo