Germania Schoenenkast
Bijgewerkt: Juli 2024

Germania Schoenenkast

Germania Schoenenkast

De meeste mensen hebben meer dan één paar schoenen. En om deze dan maar ergens in de gang te proppen is het ook niet waard. Een Germania schoenenkast kan daarom uitkomst bieden om je nieuwe pumps of favoriete sneakers een mooie en goede opbergplek te geven, wanneer je thuis met sokken of de blote voeten op de bank wil liggen. Er zijn verschillende soorten en maten Germania schoenenkasten, waardoor je kunt variëren en de kast bij je interieur kan laten passen.

 

De verschillende soorten Germania schoenenkasten

De Germania schoenenkast is bedoeld om je schoenen goed in op te kunnen bergen, maar het merk houdt er ook rekening mee dat de kast moet passen bij de rest van je woning. Zo zijn er veel verschillende Germania schoenenkasten die kunnen variëren in hoogte, breedte, kleur, model en functionaliteiten. Zo kunnen de schoenenkasten breed en smal zijn, maar ook hoog of laag. Daarnaast zijn er schoenenkasten die bedoeld zijn om in de gang te zetten, in je woon- of slaapkamer kunnen passen en zelfs bij de keuken. Bekende modellen van Germania schoenenkasten zijn Topix, Oslo, Fuldi en Castera, die tezamen al de meeste varianten van hoe je schoenenkast eruit kan komen te zien in zich hebben.

 

De materialen

Germania schoenenkasten kunnen naast verschillende vormen en stijlen ook verschillende materialen bevatten. Zo zijn de meest populaire schoenenkasten gemaakt van hout en metaal, maar ook beton en glas zijn verkrijgbaar. Een combinatie van de verschillende materialen is ook mogelijk. Bijvoorbeeld als je een houten schoenenkast wilt met glazen deuren, zodat je door de deurtjes kunt kijken.

 

Opbergruimte

Doordat er verschillende vormen en maten Germania schoenenkasten zijn, heb je ook verschillende maten opbergruimte. Zo kunnen de schoenenkasten tussen de één en vijf planken hebben en één of twee lades, waarin of waarop je de schoenen kunt plaatsen. Hoe groot of breed deze lades en planken zijn hangt af van het model Germania schoenenkast. De hoogte van de Germania schoenenkasten verschilt tussen de 50 en 120 centimeter en de breedte ligt tussen de 37 centimeter en 1,6 meter.

 

De prijs

Per model en variant kan de prijs van een Germania schoenenkast anders zijn. Ook speelt natuurlijk het verkooppunt een belangrijke rol voor de prijs. De goedkoopste Germania schoenenkast is de Topix, een lage schoenenkast met hout. Deze kun je voor rond de 160 euro bestellen. De duurste Germania schoenenkast is de Calvin Big, een hoge en grote schoenenkast met veel verschillende lades. Deze kan rond de 800 euro kosten. Tot slot zijn er ook complete halcombinaties beschikbaar, deze kunnen tussen de 1000 en 1400 euro kosten.

 

Waar te koop

Germania boekenkasten zijn te koop bij verschillende woonwinkels. Dit zijn vestigingen van grote winkelketens, maar je kunt ook via een webshop bestellen. Fonq, Vida XL en de webshop van vtwonen zijn bekende verkooppunten. Daarnaast verkopen steeds meer overkoepelende online winkels als Bol.com Germania boekenkasten. Tot slot zijn er ook kleinere webwinkels voor woonaccessoires waar de Germania boekenkasten te vinden zijn. Je kunt een vergelijkingssite als Beslist.nl gebruiken om een goed overzicht te hebben van welke boekenkast waar te koop is.

Beste Germania Schoenenkast aanbiedingen van Juli 2024