Happy Cocooning vuurtafel
Bijgewerkt: Juli 2024

Happy Cocooning vuurtafel

Happy Cocooning vuurtafel

Een kampvuur in je eigen huis hebben klinkt wat vreemd, maar door een Happy Cocooning vuurtafel aan te schaffen is dit wel degelijk mogelijk. De Happy Cocooning vuurtafel is een speciaal attribuut dat je kunt gebruiken in je tuin of op je balkon, waardoor je de rust en het comfort van een kampvuurtje hebt, maar dan zonder dat je moeilijk hoeft te doen met het zoeken naar hout, de rook en natuurlijk de geur. Happy Cocooning vuurtafel maakt gebruik van een gasbrander, waardoor hetzelfde effect kan ontstaan als met een zelfgemaakt vuurtje in het bos. De Happy Cocooning vuurtafel kan vooral gebruikt worden voor meer sfeer en op een creatieve manier licht op een late zomeravond te laten schijnen.

 

<h2>Verschillende soorten vuurtafels</h2>

Happy Cocooning vuurtafels zijn te vinden in verschillende soorten en maten. Zo zijn er kleine en grote vuurtafels, ronde en vierkante vuurtafels, hoge en lage vuurtafels en zelfs langwerpige vuurtafels, die je kunt gebruiken voor sfeer in bijvoorbeeld de woonkamer. Ook zijn er varianten die op zichzelf kunnen staan of vuurtafels die je op een andere tafel neer kunt zetten. Tot slot heb je ook nog vrij luxe uitvoeringen, zoals vuurtafels met aparte tafelbladen om bijvoorbeeld je drinken op neer te kunnen zetten en de sfeer van een barbecue te geven.

De materialen

De verschillende soorten Happy Cocooning vuurtafels zijn niet alleen verschillend qua vorm en formaat. Ook kunnen de Happy Cocooning vuurtafels gemaakt zijn van verschillende materialen. Het standaard materiaal is composiet. Hiervan is de typische ronde vuurtafel gemaakt. Daarnaast is de Happy Cocooning vuurtafel verkrijgbaar in teakhout, aluminium, rvs, antraciet en glas. De glazen vuurtafels zijn met name bedoeld als inbouwvuurtafel, die je bijvoorbeeld binnen in huis kunt plaatsen. Binnen de verschillende materialen, met name de houten vuurtafels en die van composiet, rvs en aluminium, zijn verschillende vormen, maten en stijlen beschikbaar.

 

De prijs

Happy Cocooning vuurtafels zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en hierdoor kan de prijs ook verschillen. De goedkoopste variant is de inbouwtafel van klein formaat, welke te koop is voor net geen 100 euro. Vooral voor de (kleine) vuurtafels binnenshuis kun je met een kleine investering klaar zijn. Mocht je een vuurtafel willen gebruiken voor buiten, dan kan dit iets prijziger worden, maar dat is afhankelijk van wat je wilt. Zo is de rvs tuinhaard van 110 bij 80 bij 67,5 centimeter te bestellen voor 1679 euro. Dit is dan ook een grote vuurtafel, die in de meeste gevallen niet zo snel verplaatst wordt. Mocht je een vuurtafel voor buiten willen die je wel makkelijk kunt verplaatsen, dan kun je denken in de prijsrange van 700 euro.

 

Waar te koop

De Happy Cocooning vuurtafel is te koop bij de grotere verkooppunten voor meubels en woonaccessoires. Dit kan online of via een vestiging van bijvoorbeeld een woonwinkel. Ook zijn er veel in tuinmeubels gespecialiseerde winkels, waar het aanbod van Happy Cocooning vuurtafels goed is vertegenwoordigd. Vooral wanneer je kiest voor een vuurtafel die je op dezelfde plek wil laten staan en daardoor ook vrij groot is, kun je goed via een online verkooppunt kijken. Vanuit hier kun je ervoor kiezen om de vuurtafel te laten bezorgen en direct op de juiste plaats in je tuin of op je balkon kan laten plaatsen.

Beste Happy Cocooning Vuurtafel aanbiedingen van Juli 2024