Modulaire Bank
Bijgewerkt: Juli 2024

Modulaire Bank

Modulaire Bank

Een bank die aan al jouw wensen voldoen en makkelijk aan te passen is. Dat klinkt goed! Dankzij de losse elementen van een modulaire bank is het mogelijk om zelf jouw ideale bank samen te stellen. Zo kun je zelf bepalen waar een hoek zit, waar een armleuning komt en or er ook een loungegedeelte in de bank komt te zitten. Super praktisch als je zelf jouw woonkamer in wilt richten!

 

Bepaal zelf de vorm en de grootte

Aan een modulaire bank zitten dus veel voordelen verbonden. Het grootste voordeel van een modulaire bank is dat je zelf de vorm en de grootte van de bank kunt bepalen. Dit komt door de verschillende modules die je met elkaar kunt mixen en matchen. Iedere module heeft een andere vorm of is een ander type. Zo kun je bijvoorbeeld voor een module kiezen zonder armleuningen, een module in de vorm van een loungebank of een module voor in de hoek. Hierdoor creëer je jouw eigen versie van een perfecte droombank. 

 

Makkelijk los te halen

Een ander voordeel van een modulaire bank is dat je de bank los kunt halen en kunt verplaatsen. Zo kun je van jouw gigantische ligbank eenvoudig een kleinere bank met een fauteuil maken. Met een modulaire bank kun jij al je creativiteit kwijt en iedere keer weer de meest ideale zithoek creëren. Komen er bijvoorbeeld veel mensen langs? Dan vind je het misschien leuk om één grote bank te creëren. Wil je een keer wegzakken met een goed boek? Dan is een lekkere loungestoel ideaal!

 

Nooit meer snel uitgekeken

Veel mensen lopen tegen het probleem aan dat ze snel uitgekeken zijn op hun meubels of weer wat nieuws in huis willen halen. Met een modulaire bank loop je minder snel tegen dit probleem aan. Met een modulaire bank kun je namelijk heel eenvoudig de look van je woonkamer veranderen. Je zet de modules namelijk heel makkelijk op een andere manier neer. Zo kun je eenvoudig de richting van de bank veranderen, twee losse banken creëren of kiezen voor een bank met bijpassende fauteuils. Door de modules te verwisselen en heel anders neer te zetten kun je lekker je gang gaan en raak je minder snel uitgekeken op jouw woonkamer. 

 

Handig tijdens het verhuizen

Ook tijdens het verhuizen is een modulaire bank ideaal. Doordat je de hele bank los kunt halen is het namelijk een stuk makkelijker om de bank te verplaatsen en te verhuizen. Je gaat misschien wel samenwonen of je verhuist naar iets groters of kleiners. Met een bank is dit altijd spannend. Past de bank wel in het nieuwe huis? Of zit de hoek wel aan de juiste kant? Doordat je een modulaire bank neer kunt zetten zoals jij dat wilt past de bank eigenlijk altijd wel in de nieuwe woonkamer. Daarnaast is het natuurlijk een stuk makkelijker tillen. Je hoeft namelijk enkel één module per keer te verplaatsen en niet een complete bank.

 

Creëer een statement

Voor de echte creatievelingen is een modulaire bank ook vaak een uitkomst. Je kunt bijvoorbeeld met kleuren experimenteren en kiezen om verschillende kleuren modules met elkaar te matchen. Hierdoor kun jij je helemaal uitleven en zelf een bank ontwerpen die niemand anders heeft. Jij hebt namelijk de volledige controle!

 

Beste Modulaire Bank aanbiedingen van Juli 2024