Bitdefender

Op zoek naar de beste Bitdefender? Vergelijk en ontdek de top 5 opties voor optimale beveiliging. Krijg inzicht in functies en maak de juiste keuze voor jouw online bescherming.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Bitdefender Total Security 2022
Bitdefender Total Security 2022
Bekijk Prijs »

Bitdefender

Voordelen
Absoluut geen virussen meer op je apparatuur. Bruikbaar bij zowel je computer, laptop als mobiele apparatuur. Een abonnement voor al je apparaten is genoeg. Goede service bij problemen. Apparatuur start veel sneller op. Aantrekkelijke prijs.
Nadelen
Er zit een beperkt aantal apparaten op waarop je kan installeren. Goed oppassen.
Bitdefender Premium Security 2022
Bitdefender Premium Security 2022
Bekijk Prijs »

Bitdefender

Voordelen
Geen virussen op je apparatuur. Scan vindt automatisch plaats waarbij alle virussen in quarantaine worden geplaatst. Bruikbaar bij al je apparatuur, zowel de computer als je mobiele toestellen. Kan door het hele gezin worden gebruikt.
Nadelen
Niet de goedkoopste keuze maar meerdere virusscanners is duurder.
Tip: Beste keuze
Bitdefender Small Office 2022
Bitdefender Small Office 2022
Bekijk Prijs »

Bitdefender

Voordelen
Een virusscanner die je voor je hele kantoor kan gebruiken. Fijn doorwerken zonder dat je computer vertraging oploopt. Je apparatuur werkt efficiënter en jij dus ook in je kantoor. Goede virusscanner voor deze prijs.
Nadelen
Er zit geen onbeperkt aantal apparaten bij wat kan worden aangesloten. Daar is de prijs dan ook naar.
Bitdefender Family Pack 2022
Bitdefender Family Pack 2022
Bekijk Prijs »

Bitdefender

Voordelen
Voor het hele gezin een virusscanner in één prijs. Alle apparatuur is aan te sluiten, op meerdere locaties in je huis. Kan ook op je mobiele apparatuur. Je kan sneller werken en gamen dus iedereen is tevreden.
Nadelen
Jaarlijks een update kopen. Het is even een uitgave maar wel het geld waard.
Bitdefender premium VPN
Bitdefender premium VPN
Bekijk Prijs »

Bitdefender

Voordelen
Ideaal bij veelvuldig VPN gebruik. Je bent online volledig anoniem waardoor je niet getraceerd kan worden. De kans op een virus is nihil geworden. Je apparatuur werkt een stuk sneller waardoor je productiever bent.
Nadelen
De prijs is wat hoger dan bij de andere varianten. Het is echter wel de meest geavanceerde versie die je kan kopen.

Beste BitdefenderKoopgids: Welke Bitdefender is de beste koop van april 2024?

Miljoenen mensen maken wereldwijd gebruik van beveiligingssoftware om hun software te beschermen. Een bekende aanbieder van beveiligingssoftware is Bitdefender Total Security. Met behulp van revolutionaire technologieën en andere geavanceerde kunstmatige intelligentie anticipeert Bitdefender Total Security op verschillende dreigingen. Hierdoor worden de dreigingen gedetecteerd en onmiddellijk geblokkeerd, voordat deze dreigingen schade kunnen veroorzaken.

Tegen alle bedreigingen beveiligd

Je loopt steeds meer gevaar om slachtoffer te worden van een cyberaanval als je meer tijd doorbrengt op het web. Dankzij een meerlaagse bescherming houdt Bitdefender jouw foto’s, video’s en documenten goed beveiligd. Hierdoor worden nieuwe en bestaande bedreigingen direct aangepakt. Door bedreigingen aan te pakken kun je eindelijk het volledige potentieel van jouw digitale apparaten ontdekken. Zo maakt Bitdefender Total Security van zo weinig mogelijk bronnen gebruik en kunnen optimalisatie tools ervoor zorgen dat de opstaptijd van jouw computer sneller wordt en de algemene prestaties verbeterd.

Veilig bankieren op het internet

Het is ontzettend belangrijk dat je je online betalingen goed beschermd wanneer je online aan het shoppen of aan het bankieren. Bitdefender Total Security geeft je daarom een unieke toegewijde browser waarmee al jouw transacties optimaal beschermd zijn tegen fraude. Hierdoor hoef jij je nooit zorgen te maken tijdens het bankieren op het internet!

Anoniem en snel surfen op het web


Naast online bankieren doe je natuurlijk nog veel meer op het internet. Daarom heeft Bitdefender ook Bitdefender VPN ontwikkeld. Met Bitdefender VPN hoef jij je geen zorgen meer te maken over jouw privacy tijdens het surfen op het web. Zo zorgt VPN er bijvoorbeeld voor dat al jouw online aanwezigheid beschermd is door het internetverkeer te versleutelen. Hierdoor zijn niet alleen je bank gegevens, maar ook je downloads en wachtwoorden tegen hackers beschermd wanneer je van een wifi verbinding gebruik maakt.

Verschillende modi

Bitdefender Total Security kan uit zichzelf detecteren wanneer je aan het werk bent, een film kijkt of een game speelt. Door dit te detecteren word je nooit onnodig verstoord door verzoeken of andere meldingen. Hierdoor kun jij je altijd concentreren op wat belangrijk is. Zo kan Bitdefender Total Security tijdelijk pop-ups tegenhouden, de visuele instellingen aanpassen en onbelangrijke achtergrondactiviteiten pauzeren. Hierdoor geniet jij altijd maximaal van je apparaat!

Verschillende producten

Besluit je om voor Bitdefender Total Security te kiezen? Dan heb je de keuze uit verschillende producten en pakketten. Zo kun je naast Bitdefender Total Security ook kiezen voor Bitdefender Antivirus Plus of voor Internet Security.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over Bitdefender

Wat is Bitdefender?

Bitdefender is een bekend cybersecuritybedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van antivirussoftware en andere beveiligingsoplossingen voor computers en mobiele apparaten.

Hoe werkt Bitdefender?

Bitdefender maakt gebruik van geavanceerde algoritmen en machine learning-technologie om potentiële bedreigingen te detecteren en te blokkeren. Het scant voortdurend uw apparaat op verdachte activiteiten en biedt real-time bescherming tegen malware, ransomware en andere cyberaanvallen.

Is Bitdefender compatibel met verschillende besturingssystemen?

Ja, Bitdefender is compatibel met Windows, macOS, Android en iOS. Het biedt volledige bescherming voor apparaten met deze besturingssystemen.

Is Bitdefender gebruiksvriendelijk?

Ja, Bitdefender is ontworpen met een intuïtieve gebruikersinterface waardoor het gemakkelijk te gebruiken is, zelfs voor mensen zonder technische kennis. Het biedt automatische updates en scans, waardoor het een hands-off beveiligingsoplossing is.

Hoe kan ik Bitdefender installeren en gebruiken?

Om Bitdefender te installeren, moet u eerst een licentie aanschaffen op de officiële website van Bitdefender. Vervolgens kunt u de software downloaden en installeren op uw apparaat. Na de installatie kunt u Bitdefender configureren en het apparaat scannen op mogelijke bedreigingen. Bitdefender biedt ook een gebruikershandleiding en klantenservice om u te helpen bij eventuele vragen of problemen.

Top 5 Beste kopen
Logo