Digitale Schilderij Meural Canvas
Bijgewerkt: Juni 2023

Digitale Schilderij Meural Canvas

Digitale Schilderij Meural Canvas

De Meural Canvas II is een aanvulling op ieder interieur. Als jij het een lastige opgave vindt om het perfecte schilderij voor aan de muur te vinden of denkt dat je te snel uitgekeken bent op het uitgekozen kunstwerk, is het slimme Meural-schilderij een goede optie voor jou. Je kunt hiermee namelijk zo vaak als je dat zelf wil het kunstwerk aan je muur veranderen. De Meural Canvas II is een canvas dat digitaal verbonden is met wifi, waarmee je kunst in huis op kunt hangen. De Meural Canvas II kan elke penseelstreek weergeven dankzij het matte scherm met anti-reflectie. Zo lijkt elk kunstwerk op het origineel uit een museum. 

 

Voor- en nadelen van Meural Canvas II

Ten opzichte van zijn voorganger is hij op talloze vlakken verbeterd. Zo kun jij dankzij de nog betere wifiprestaties sneller uploaden en heb je een groter bereik. En daarbij is hij 45% energiezuiniger geworden dan zijn voorganger. Je eigen foto's uploaden en weergeven doe je eenvoudig en snel via het Meural-platform. Zo kun je door middel van de ingebouwde functies in batches uploaden, de kleur aanpassen en de afbeelding bijsnijden zodat hij passend is voor het 16:9-display. Het scherm beschikt over de nieuwe true art technologie, waardoor het niet opvalt dat het een slim schilderij betreft. Elke penseelstreek en kleur komt volledig tot zijn recht. 

 

Nadeel is natuurlijk de prijs. Ze zijn absoluut niet goedkoop en zullen daardoor niet voor iedereen weggelegd zijn. Verder is het vervelend dat je een Meural-abonnement nodig hebt om van alle functies gebruik te maken. Dit kost weer eens 49,95 euro per jaar. Na de prijs van het product zelf te hebben afgerekend, is het niet goedkoop als je ook een abonnement erbij wilt.

 

Let hierop bij de aanschaf van een digitaal schilderij van Meural Canvas II

Let allereerst op het formaat van de Meural Canvas II. Hij moet natuurlijk niet te groot, maar ook niet te klein zijn voor je muur. Verder is het belangrijk om te kijken of je een abonnement wilt afsluiten. Hiermee kun je door een bibliotheek met zo'n 40.000 afbeeldingen van onder meer musea, artiesten en partners van over de hele wereld bladeren. Vind jij dit het geld echt waard? 

 

De verschillende modellen van Meural Canvas II

De Meural Canvas II is in twee maten verkrijgbaar. De grote 19x29 cm HD-variant is 27 inch groot en een kleine 16x24 cm HD-variant is 21,5 inch groot. Door deze twee maten heb jij meer opties om uit te kiezen voor elke ruimte. De beeldverhouding van elk model is hetzelfde, namelijk 16:9. Je kunt daarbij altijd kiezen of je 'm verticaal (portetmodus) of horizontaal (landschapsmodus) ophangt. Op automatische wijze detecteert de Meural Canvas II de richting en dankzij de bijbehorende Swivel Mount-accessoire kan je gemakkelijk hiertussen schakelen. Hierbij kan het frame aan de muur blijven hangen. Deze accessoire is een stevig en licht mechanisme dat ervoor zorgt dat het frame op passende wijze gevuld wordt door het canvas. Voor kunstliefhebbers is deze draaivoet een onmisbare accessoire!

Beste Meural Canvas aanbiedingen van Juni 2023