Menabo fietsendrager

Op zoek naar de beste Menabo fietsendrager? Ontdek onze top 5 vergelijking, kwaliteit en gebruiksgemak gegarandeerd! Lees snel verder.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Menabo fietsendrager antares 2
Menabo fietsendrager antares 2
Voordelen
De fietsendrager is compact en licht van gewicht. Eenvoudig opbergen. De fietsendrager beschikt over een antidiefstal beveiliging. De fietsendrager is kantelbaar, zodat jij nog bij de kofferbak kunt. Heeft een 13-polige stekker.
Nadelen
Het maximaal laadvermogen is 60 kilo.
Menabo fietsendrager wizard
Menabo fietsendrager wizard
Voordelen
Geschikt voor twee fietsen. Je kunt de fietsendrager eenvoudig kantelen. Gemakkelijk op de trekhaak te plaatsen. Goede prijs en kwaliteitverhouding.
Nadelen
De fietsendrager is niet geschikt voor een elektrische fiets.
Tip: Beste keuze
Menabo Bike Pro Fietsendrager voor op de dakdrager
Menabo Bike Pro Fietsendrager voor op de dakdrager
Voordelen
Je monteert de fietsendrager gemakkelijk op de dakdragers. Licht van gewicht, weegt 1.6 kilogram. Heilig vervoeren van jouw fietsen. Je monteert de fiets met de voorvork op de fietsendrager. Je kunt de fietsendrager gemakkelijk opbergen.
Nadelen
Is helaas niet kantelbaar.
Menabo fietsendrager antares 2 v2
Menabo fietsendrager antares 2 v2
Voordelen
Je kunt de fietsendrager opvouwen. Gemaakt van een stalenframe en grote aluminium wielgoten. Geschikt voor elektrische fietsen en Fat bikes. Heeft een dertien polige stekker om het eenvoudig aan te sluiten. Het maximaal draagvermogen is 60 kilo.
Nadelen
Je dient wel op het gewicht van de elektrische fiets te letten.
Menabo Biki Fietsendrager 3 Fietsen Zilver
Menabo Biki Fietsendrager 3 Fietsen Zilver
Voordelen
Geschikt voor het vervoeren van drie fietsen. Gemakkelijk te monteren. Je krijgt handige bevestigingsklemmen voor het monteren van de fietsendrager. De fietsendrager is gemaakt van staal. Je kunt maximaal 130 kilometer per uur rijden met de fietsendrager.
Nadelen
Voor het bevestigen van een dames fiets ben je een adapter nodig.

Beste Menabo fietsendragerKoopgids: Welke Menabo fietsendrager is de beste koop van februari 2024?

Het Italiaanse merk Menabo bestaat inmiddels bijna 50 jaar en richt zich op alles om de auto om op reis te kunnen. Bijvoorbeeld dakkoffers en andere producten om je wintersportspullen mee te kunnen nemen met de auto. Daarnaast is het ook mogelijk te kiezen voor een Menabo fietsendrager. Er zijn verschillende soorten Menabo fietsendragers verkrijgbaar. Menabo staat voor veiligheid, kwaliteit en innovatie. Dat zul je dus ook terugvinden in een Menabo fietsendrager. Meestal zijn fietsendragers geschikt voor achter de auto. Soms kun je ook een fietsendrager voor het dak vinden. Zo ook bij Menabo.

Achter de auto

Een Menabo fietsendrager achter de auto kan op meerdere manieren gemonteerd worden. Zo zijn er Trunk, Hitch en Towbar bevestigingen. Een Trunk variant monteer je op de achterbak. Dat wil zeggen dat deze meebeweegt met de achterbak. Hiervoor heb je drie modellen. De Stand up heeft een variant voor 2 of voor 3 fietsen. De Viper en Mistral zijn beide geschikt voor 3 fietsen. Wil je liever een Menabo fietsendrager op je trekhaak bevestigen? Dan heb je meer opties.

Op de trekhaak

Zowel de Hitch als de Towbar modellen worden op de trekhaak geplaatst. De Hitch modellen zijn net iets anders. Hier zijn 7 varianten van. In de basis zijn dit de SWAN en de HERON. De SWAN serie werkt met een rail om de fiets in te rijden en een verstelbare klem die je om je wiel heen draait om hem vast te zetten. Ze zijn geschikt voor 2 of 3 fietsen. De HERON fietsendragers kunnen je fietsen alleen aan de onderkant vastzetten. Wel is de gehele fietsendrager kantelbaar, zodat je beter bij de achterbak kunt. Ze zijn ook voor 2 of 3 fietsen geschikt.

Towbar

De Towbar bevestigingen hebben ook twee series in de basis. De ALCOR en MERAK. De MERAK is er in type S, K of Q. Type K en Q zijn kantelbaar, type S niet. Alle drie zijn geschikt voor twee fietsen. De ALCOR heeft het simpel gemaakt. Het nummer achter de naam van het model geeft aan welk aantal fietsen erop kan. Er zijn fietsendragers in deze serie voor 2, 3 of 4 fietsen. Ook de ALCOR fietsendragers zijn kantelbaar.

In de pick-up of op het dak

Wie een pick-up heeft, wil misschien niet ook nog een fietsendrager achter het voertuig. Je zou je fiets of fietsen natuurlijk gewoon in de bak kunnen leggen, maar ook speciaal voor in de pick-up is er een Menabo fietsendrager. Deze plaats je in de bak van de pick-up zodat je fiets stevig blijft tijdens het rijden. Een alternatief is de fietsendrager voor het dak. Deze is ook geschikt voor 1 fiets. Hiervoor zijn de modellen Juza, Pro Tour en Chrono.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Menabo fietsendrager

Welke soorten fietsen kan ik op de Menabo fietsendrager vervoeren?

De Menabo fietsendrager is geschikt voor het vervoeren van verschillende soorten fietsen, zoals stadsfietsen, mountainbikes en elektrische fietsen.

Kan ik de Menabo fietsendrager op elke auto installeren?

Nee, de Menabo fietsendrager is niet universeel en kan alleen op auto’s met een trekhaak worden geïnstalleerd. Zorg ervoor dat uw auto een geschikte trekhaak heeft voordat u de fietsendrager aanschaft.

Hoeveel fietsen kan ik op de Menabo fietsendrager vervoeren?

De Menabo fietsendrager is verkrijgbaar in verschillende modellen met verschillende capaciteiten. Sommige modellen kunnen twee fietsen vervoeren, terwijl andere modellen geschikt zijn voor het vervoeren van drie of vier fietsen.

Is de Menabo fietsendrager gemakkelijk te gebruiken?

Ja, de Menabo fietsendrager is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Het installatieproces is eenvoudig en de fietsen kunnen snel en veilig worden bevestigd aan de drager. Daarnaast is de drager voorzien van handige functies zoals kantelbaarheid, zodat u nog steeds toegang heeft tot de kofferbak van uw auto.

Is de Menabo fietsendrager veilig tijdens het rijden?

Ja, de Menabo fietsendrager is ontworpen om stevig en stabiel te zijn tijdens het rijden. De fietsen worden veilig vastgezet op de drager met behulp van verstelbare riemen en klemmen. Het is echter altijd belangrijk om de fietsendrager regelmatig te controleren en ervoor te zorgen dat de fietsen stevig zijn bevestigd voordat u de weg op gaat.

Top 5 Beste kopen
Logo