Bestway Opzetzwembad
Bijgewerkt: Maart 2023

Bestway Opzetzwembad

Bestway Opzetzwembad

Wat voor tuin je ook hebt, een Bestway opzetzwembad kun je tijdens de warme dagen prima gebruiken. Er zijn verschillende formaten voor een Bestway opzetzwembad. Het heet niet voor niets een opzetzwembad. Je kunt het zwembad namelijk ook weer legen en opbergen wanneer er geen behoefte meer is voor een zwembad in de tuin. Of als je de ruimte in de tuin ergens anders voor nodig hebt. Een Bestway opzetzwembad is wel groter dan een opblaasbaar zwembad. Je moet er dus wel de ruimte voor hebben.

 

<h2>Vorm</h2>

Er zijn twee vormen beschikbaar voor het Bestway opzetzwembad. Zo zijn er rechthoekige varianten en ovale varianten. Ze zijn dus allemaal aan één deel langer. Zoals een baantjeszwembad vaak ook is. Het voordeel van ovale opzetzwembaden is dat er geen hoeken in het bad zitten. Dit is natuurlijk niet heel cruciaal en een rechthoekig zwembad werkt evengoed om lekker baantjes in te trekken of gewoon in te spelen. Het is hooguit een esthetische overweging om voor de ene of andere te kiezen.

 

<h2>Kleur</h2>

Wel is het zo dat een rechthoekig Bestway opzetzwembad blauw is en een ovale grijs of zwart. Aan de buitenkant dan. De binnenkant is blauw, zoals dat vaak het geval is bij zwembaden. Dat oogt ook het meest appetijtelijk. De grijze ovale zwembaden hebben aan de buitenkant een rustige, lichte grijze kleur. De zwartgrijze zwembaden zijn wat donkerder aan de buitenkant. De blauwe en rechthoekige baden kosten minder dan de ovale grijze en zwartgrijze zwembaden. 

 

<h2>Formaat</h2>

De donkere, duurdere, ovale zwembaden zijn dan ook een stuk hoger dan de rechthoekige blauwe baden. De hoogte van deze tweede categorie, ofwel de Steel Pro serie, is minimaal 43 en maximaal 66 centimeter. Het laagste bad is 221 bij 150 centimeter. Het hoogste bad is 259 bij 170 centimeter. Een derde optie is 61 centimeter hoog, 300 lang en 201 breed. Kies je voor een ovaal zwembad, dan liggen de hoogtes tussen de 84 en 122 centimeter. Deze baden heten Power Steel. Het grootste bad is 732 lang, 366 breed en 122 hoog. Het laagste ovale bad is 305 bij 200 centimeter. Er zijn nog meer grote opties voor een Bestway opzetzwembad. 

 

<h2>Waar te koop</h2>

Bestway opzetzwembaden koop je op allerlei verschillende websites zoals de Action en de Gamma. Webshops die zich specialiseren in zwembaden bijvoorbeeld. Je kunt de baden met of zonder filterpomp en andere accessoires kopen. Met is natuurlijk wel zo praktisch. Denk bijvoorbeeld ook aan een trapje om het bad in te komen. Behalve gespecialiseerde webshops, kun je ook bij Bol.com terecht. 

Beste Bestway Opzetzwembad aanbiedingen van Maart 2023