Dyson Pure Cool

Op zoek naar de beste Dyson Pure Cool? Vergelijk en ontdek de top 5 modellen voor optimale luchtreiniging en verkoeling.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Dyson Purifier Cool Formaldehyde – 2021
Dyson Purifier Cool Formaldehyde – 2021
Voordelen
Door de speciale filtertechniek wordt de lucht gezuiverd. Dankzij het HEPA 13 filter kan er geen lucht ontsnappen. Je kunt de luchtreiniger ook gebruiken als ventilator in de zomer. De luchtreiniger is gebruiksvriendelijk. Heeft een mooi design.
Nadelen
De luchtreiniger maakt wel een beetje geluid.
Dyson Purifier Cool Wit/Zilver – 2021
Dyson Purifier Cool Wit/Zilver – 2021
Voordelen
Door het speciale filter ontsnapt er geen lucht uit de filter. Je kunt de luchtreiniger bedienen met een app. De luchtreiniger kun je in de zomer gebruiken als ventilator. In de slaapstand hoor je het nauwelijks. Beschikt over 10 verschillende standen.
Nadelen
De luchtreiniger is niet bedoeld om te koelen.
Tip: Beste keuze
Dyson Pure Humidify + Cool Wit/Zilver
Dyson Pure Humidify + Cool Wit/Zilver
Voordelen
Je kunt de app bedienen met je smartphone. Gebruik de luchtreiniger ook als ventilator tijdens de hete zomerdagen. De luchtreiniger is eenvoudig in gebruik. Biedt een optimaal resultaat. De luchtreiniger heeft een mooie uitstraling.
Nadelen
Je moet voor een optimaal resultaat de filters geregeld vervangen.
Dyson Pure Cool Link Toren Wit
Dyson Pure Cool Link Toren Wit
Voordelen
Op afstand te bedienen via je smartphone, maar ook met de afstandsbediening. Je kunt de luchtreiniger multifunctioneel gebruiken. Zo gauw er een slechte luchtkwaliteit gemeten wordt gaat de luchtreiniger aan. Zeer effectief met wel een heel goed resultaat. Heeft een prachtig design.
Nadelen
Beschikt niet over een afleesbare display voor het aflezen van de luchtkwaliteit.
Dyson Purifier Hot+Cool Wit/Zilver – 2021
Dyson Purifier Hot+Cool Wit/Zilver – 2021
Voordelen
Door het ingebouwde HEPA 13 filter ontsnapt er geen lucht. Gemakkelijk de luchtkwaliteit bij houden in de app. De gereinigde lucht wordt verwarmd, zodat er geen koude luchtstroom ontstaat. Heeft een mooie vormgeving. De luchtreiniger koelt en verwarmd.
Nadelen
Maakt een beetje veel geluid.

Beste Dyson Pure CoolKoopgids: Welke Dyson Pure Cool is de beste koop van juni 2024?

De Dyson Pure Cool: weer een prachtig ontwerp van Dyson. Dit keer is het geen goede stofzuiger of kruimeldief, maar een luchtreinigingsventilator. In slechte lucht leven kan erg slecht zijn en vooral op lang termijn. Als je langere tijd in slechte lucht leeft, kun je last krijgen van je longen en kan ademen moeilijker gaan. Hierom is een luchtreiniger hebben erg belangrijk. We kunnen de Dyson Pure Cool daarom ook van harte aanraden. Deze luchtreiniger doet goed zijn werk en haalt zelfs de kleinste slechte deeltjes uit de lucht weg.

Specificaties Dyson Pure Cool

De Dyson Pure Cool kan maar liefst tot 1054 millimeter hoogte worden ingesteld. Daarnaast is de luchtreiniger bijna 5 kilogram, erg licht en makkelijk te verplaatsen dus. De Pure Cool werkt op elektriciteit en moet aan het stopcontact worden gelegd. Het snoer is gelukkig 1,8 meter dus daar kom je erg ver mee. De lengte van deze reiniger is 117 millimeter en de breedte is 206 millimeter. Hiermee past de reiniger in elke ruimte en kan eigenlijk ook niet gemist worden in jouw huis. Let er wel op de reiniger ook kan draaien en het is wel handig als daar plek voor is waar je het apparaat neerzet.

De beste luchtreinigingsventilator 

De Pure Cool doet veel dingen om de lucht te reinigen. Daarnaast is de reiniger getest en eruit gekomen als astma- en allergievriendelijk. De luchtreinigerventilator kan daarnaast veel meer dingen:

  • De luchtreiniger detecteert verontreinigende stoffen ten alle tijden en lost dit meteen op.
  • Het filtersysteem filtert en verwijdert meteen vieze deeltjes en gassen.
  • Er komt een krachtige luchtstroom uit de ventilator. Is ook erg fijn voor verkoeling.
  • Via een app kun je alles inzien
  • De luchtreiniger kan draaien en zo schone lucht verspreiden en vieze lucht naar binnen zuigen.
  • Filters zijn makkelijk te vervangen.
  • De Pure Cool is te besturen met een afstandsbediening of je eigen stem
  • In de nacht kan de nachtstand aan voor minder geluidsoverlast.

Waar te koop

De Dyson Pure Cool is natuurlijk te koop op veel plekken. Zo kun je deze luchtreinigerventilator kopen in de winkels van Dyson of bestellen in de online webshop van Dyson. Ook in veel huishoud of elektronicawinkels zul je dit product kunnen terugvinden. Voor een product dat de lucht in je huis reinigt en constant ervoor zorgt dat je schone lucht terug krijgt, is de prijs erg mooi en in goede kwaliteit/prijs verhouding.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Dyson Pure Cool

Wat is het verschil tussen de Dyson Pure Cool en andere luchtreinigers?

De Dyson Pure Cool is een geavanceerde luchtreiniger die niet alleen de lucht filtert, maar ook een ventilatiefunctie heeft. Hierdoor zorgt het apparaat niet alleen voor schone lucht, maar ook voor een aangename temperatuur.

Hoe werkt de luchtreinigingstechnologie van de Dyson Pure Cool?

De Dyson Pure Cool maakt gebruik van een 360-graden HEPA-filter en een actief koolstoffilter om allergenen, vervuiling en geuren uit de lucht te verwijderen. Het apparaat trekt de lucht aan, filtert deze en blaast schone lucht terug de ruimte in.

Hoeveel vierkante meter kan de Dyson Pure Cool effectief reinigen?

De Dyson Pure Cool is ontworpen om ruimtes tot 40 vierkante meter effectief te reinigen. Dit maakt het ideaal voor gebruik in slaapkamers, woonkamers en kantoorruimtes.

Moet ik de filters van de Dyson Pure Cool vervangen en zo ja, hoe vaak?

Ja, de filters van de Dyson Pure Cool moeten regelmatig worden vervangen. De levensduur van de filters varieert afhankelijk van de gebruiksduur en de luchtkwaliteit, maar over het algemeen wordt aangeraden om de HEPA-filter elke 12 maanden te vervangen en het actieve koolstoffilter elke 6 maanden.

Kan ik de Dyson Pure Cool bedienen met een smartphone?

Ja, de Dyson Pure Cool kan worden bediend met behulp van de Dyson Link-app op een smartphone. Met de app kunt u de luchtkwaliteit in uw ruimte controleren, de ventilatorsnelheid aanpassen en het apparaat plannen om automatisch inen uit te schakelen.

Top 5 Beste kopen
Logo