Numsy
Bijgewerkt: Maart 2023

Numsy

Numsy

Numsy is speciaal gemaakt voor baby’s die slaapproblemen hebben of voor ouders die graag willen dat hun baby lekker de hele nacht doorslaapt. Numsy heeft meerdere producten in hun assortiment en allemaal helpen ze je baby in slaap te komen en goed door te laten slapen. De Numsy producten zijn namelijk White Noise machines die helpen met het in slaap vallen. De witte ruis blokt daarnaast ook ander geluid, zoals geluiden van buitenaf of storingen, en hierdoor kan je baby lekker lang doorslapen. Ideaal voor baby’s die niet makkelijk in slaap komen en ouders die graag ook een nachtje wat meer slaap willen hebben. 

 

Verschillende producten van Numsy

Numsy heeft verschillende producten in zijn assortiment. Wel zijn alle producten gemaakt voor baby’s en zijn het allemaal witte ruis machines. Je hebt het originele product waar het merk mee begonnen is, maar je hebt ook de Paradise, Rest, Lumi en Dreamland versie. De producten zijn allemaal witte-ruis machines voor baby’s, maar je kunt ook kiezen voor andere geluiden. Ook kun je kiezen voor een fijn soort licht waar je baby lekker van in slaap valt. Je kunt een timer aanzetten zodat het apparaat niet de hele avond speelt. Daarnaast is het product draadloos en makkelijk mee te nemen. Eventueel kan het worden opgehangen. 

 

Verschillende vormen en kleuren

De Numsy is er in meerdere vormen en kleuren. Je kon net al lezen dat er een Original, Paradise, Rest, Lumi en Dreamland versie van het product is. Elke van deze versies heeft zo zijn eigen vorm en kleur:

 

Alle soorten Numsy hebben een prachtig en simpel uiterlijk waardoor het in geen een kamer zal misstaan. Het zijn simpele witte, grijze, zwarte of lichtbruine kleuren en dit geeft ook meteen rust. 

 

Waar te koop

Je kunt de Numsy kopen in de webshop van Numsy zelf, maar ook in andere elektronica winkels of webshops. Ook zul je het product in menig babywinkel vinden, aangezien het echt een liefhebber van veel ouders en baby’s is. Je baby zal slapen als nooit tevoren en dan kun jij ook een keertje lekker doorslapen. 

Beste Numsy aanbiedingen van Maart 2023