Numsy

Op zoek naar de beste numsy? Vergelijk de top 5 numsy en ontdek welke het beste bij jou past. Lees onze handige gids en maak de juiste keuze!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Numsy Original White Noise Machine Baby
Numsy Original White Noise Machine Baby
Voordelen
Je kunt kiezen uit wel negen verschillende geluiden. Je kunt de slaaphulp draadloos gebruiken, dus ook handig voor onderweg. Je krijgt er een handig ophangkoord bij. Je kunt de timer instellen op drie verschillende standen. Heeft rustgevend ademend licht.
Nadelen
Maakt niet zelfstandig verbinding.
Numsy Paradise White Noise Machine Baby
Numsy Paradise White Noise Machine Baby
Voordelen
De slaaphulp is de oplossing voor al je slaapproblemen. Werkt volledig draadloos. Je hebt de keuze over maar liefst dertig natuurlijke geluiden. De timer is in te stellen van 1 tot 4 uur. Een mooie aanvulling voor je slaapkamer.
Nadelen
Je kan de slaaphulp niet bedienen met een app.
Tip: Beste keuze
Numsy Rest White Noise Machine Baby
Numsy Rest White Noise Machine Baby
Voordelen
De slaaphulp is wetenschappelijk bewezen effectief. Heeft vele natuurlijke geluiden. Het rustgevende licht kan versteld worden in zeven kleuren. Je kunt er oortjes of een headset op aansluiten. Erg gemakkelijk voor onderweg, doordat de slaaphulp draadloos is.
Nadelen
Heeft geen bluetooth functie.
Numsy Dreamland White Noise Machine Baby
Numsy Dreamland White Noise Machine Baby
Voordelen
Bewaart de geheugeninstellingen die je het laatst ingesteld hebt. Ideaal voor als je last van slaapproblemen bij je kindje ervaart. Je kunt de slaaphulp een vaste plek geven in de slaapkamer. Heeft een timer voor continu afspelen. Beschikt over fijne geluiden.
Nadelen
Het lichtje kan wat fel overkomen.

Beste NumsyKoopgids: Welke Numsy is de beste koop van mei 2024?

Numsy is speciaal gemaakt voor baby’s die slaapproblemen hebben of voor ouders die graag willen dat hun baby lekker de hele nacht doorslaapt. Numsy heeft meerdere producten in hun assortiment en allemaal helpen ze je baby in slaap te komen en goed door te laten slapen. De Numsy producten zijn namelijk White Noise machines die helpen met het in slaap vallen. De witte ruis blokt daarnaast ook ander geluid, zoals geluiden van buitenaf of storingen, en hierdoor kan je baby lekker lang doorslapen. Ideaal voor baby’s die niet makkelijk in slaap komen en ouders die graag ook een nachtje wat meer slaap willen hebben.

Verschillende producten van Numsy

Numsy heeft verschillende producten in zijn assortiment. Wel zijn alle producten gemaakt voor baby’s en zijn het allemaal witte ruis machines. Je hebt het originele product waar het merk mee begonnen is, maar je hebt ook de Paradise, Rest, Lumi en Dreamland versie. De producten zijn allemaal witte-ruis machines voor baby’s, maar je kunt ook kiezen voor andere geluiden. Ook kun je kiezen voor een fijn soort licht waar je baby lekker van in slaap valt. Je kunt een timer aanzetten zodat het apparaat niet de hele avond speelt. Daarnaast is het product draadloos en makkelijk mee te nemen. Eventueel kan het worden opgehangen.

Verschillende vormen en kleuren

De Numsy is er in meerdere vormen en kleuren. Je kon net al lezen dat er een Original, Paradise, Rest, Lumi en Dreamland versie van het product is. Elke van deze versies heeft zo zijn eigen vorm en kleur:

  • De Original is bijvoorbeeld wit, vierkant en heeft wat grotere knopjes;
  • De Paradise is zwart en rond en heeft knopjes in het product zitten;
  • De prachtige Rest is wit, rond en heeft een mooi ontwerp met bogen en verschillende kleuren;
  • De Lumi is ook rond en heeft een witte onderkant en lichtgrijze bovenkant;
  • De Dreamland is in de vorm van een soort muziekdoosje: het doosje is wit en vierkant.

Alle soorten Numsy hebben een prachtig en simpel uiterlijk waardoor het in geen een kamer zal misstaan. Het zijn simpele witte, grijze, zwarte of lichtbruine kleuren en dit geeft ook meteen rust.

Waar te koop

Je kunt de Numsy kopen in de webshop van Numsy zelf, maar ook in andere elektronica winkels of webshops. Ook zul je het product in menig babywinkel vinden, aangezien het echt een liefhebber van veel ouders en baby’s is. Je baby zal slapen als nooit tevoren en dan kun jij ook een keertje lekker doorslapen.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over Numsy

Wat is een witte ruis machine?

Een witte ruis machine is een apparaat dat een constant achtergrondgeluid produceert, vaak vergelijkbaar met een tv of radio die niet op een zender is afgestemd. Het wordt vaak gebruikt om andere storende geluiden te maskeren, waardoor sommige mensen beter kunnen slapen of zich beter kunnen concentreren.

Waarom zou iemand een witte ruis machine willen gebruiken?

Witte ruis kan helpen om storende achtergrondgeluiden te maskeren, zoals verkeersgeluiden, luidruchtige buren of andere omgevingsgeluiden. Hierdoor kunnen gebruikers beter slapen, studeren of werken.

Is het veilig om elke nacht met een witte ruis machine te slapen?

Ja, het is over het algemeen veilig. Het wordt echter aanbevolen om het geluidsniveau redelijk laag te houden om gehoorschade te voorkomen, vooral als je het apparaat langdurig of gedurende meerdere uren gebruikt.

Kan een witte ruis machine worden gebruikt voor baby’s?

Ja, veel ouders gebruiken witte ruis machines om hun baby’s te helpen slapen. Het constante geluid kan kalmerend zijn en het kind helpen te slapen. Het is echter belangrijk om het apparaat op een veilige afstand van het kinderbedje te plaatsen en het volume laag te houden.

Gaat de batterij van de witte ruis machine lang mee?

De levensduur van de batterij varieert per model en merk. Sommige machines zijn ontworpen om de hele nacht mee te gaan, terwijl andere een kortere batterijduur hebben. Raadpleeg de specificaties van het product voor gedetailleerde informatie.

Top 5 Beste kopen
Logo