Madison Parasol
Bijgewerkt: Juni 2024

Madison Parasol

Madison Parasol

Zoek de schaduw op met een Madison parasol

Als de zon doorkomt, kan het best nog wel eens erg warm worden. Zeker wanneer de zon op het toppunt is, is schaduw vaak toch prettiger dan volle zon. Zo kun je genieten van buiten zijn, zonder dat je verbrandt of het echt te warm krijgt. Dan kan een Madison parasol uitkomst bieden. Een Madison parasol kun je in verschillende formaten vinden, zowel voor op je balkon als voor in een grote tuin. Er is dus voor iedere buitenruimte een Madison parasol die past. Bovendien zijn er verschillende kleuren. Er zijn drie lijnen van Madison parasols. 

 

Topline serie

Het grootste aanbod vind je in de topline serie van de Madison parasol. De topline collectie biedt verschillende Madison parasols met een PA-coating die water afstoot. Het doek is volledig van polyester en is 220 gram. Door de coating blijf je ook droog wanneer het regent. Multifunctioneel dus. De UV-bescherming van de topline Madison parasol heeft een UPF-waarde van 50+. Het doek verkleurt niet snel, je kunt er dus lang van genieten. De UV-bescherming is goed voor 2000 zonuren. Hiermee heb je dus een prima kwaliteit Madison parasol. 

 

Basic-line serie

De basic-line collectie is vooral bedoeld voor balkons of kleine oppervlakken. Je zou een Madison parasol uit de basic-line collectie ook mee kunnen nemen naar het strand of het park. Ze zijn gemakkelijk op te zetten en ook deze parasoldoeken zijn van 100% polyester. De basic-line Madison parasols zijn niet alleen kleiner, maar ook goedkoper dan andere Madison parasols. Ze hebben ook geen waterafstotende coating, waar andere Madison parasols dit weer wel hebben. 

 

Profi-line serie

Profi-line parasols zijn juist voor het tegenovergestelde doel van de basic-line. Profi-line Madison parasols zijn voor grote tuinen en horecagelegenheden goed geschikt. De grote parasols kunnen opgezet worden via een katrolsysteem. Ze zijn stevig en blijven goed staan in alle weersomstandigheden door de vering in de baleinen en een dikker frame. Net als de topline parasols hebben de profi-line parasols een 220 grams doek van 100% polyester met een waterafstotende PA-coating. Het voornaamste verschil zit hem dus in het formaat van de parasols. 

 

Waar te koop

Je kunt een Madison parasol op verschillende plekken vinden. Het meest gemakkelijk kom je bij de juiste verkooppunten terecht door de Madison website te bezoeken en daar de verkooppunten te vinden. Online zoeken levert ook meer dan genoeg verkooppunten op. Je kunt de parasols online bestellen of de fysieke winkels bezoeken. Gespecialiseerde webshops, algemene webshops en tuincentra zijn de meest logische verkooppunten om een Madison parasol te vinden. Op de website kun je alle parasols bekijken. 

Beste Madison Parasol aanbiedingen van Juni 2024