Madison Parasol

Op zoek naar de beste Madison parasol? Vergelijk de top 5 modellen met deze handige gids en vind de perfecte parasol voor jouw buitenruimte!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Madison Sun Wave parasol 270cm
Madison Sun Wave parasol 270cm
Voordelen
Licht en sterk materiaal. Je kunt de parasol in wel 80 verschillende standen plaatsen. De parasol is zeer eenvoudig in gebruik. Uitermate geschikt voor gebruik op het balkon. Het doek is voorzien van een UPF-waarde 50 plus.
Nadelen
Geeft niet 100 procent dekking tegen Uv-straling.
Madison Asymetriq parasol 360x220cm
Madison Asymetriq parasol 360x220cm
Voordelen
Bied je veel schaduw dankzij het grote doek oppervlak. Je kunt de parasol ook eenvoudig boven de tafel zetten. De parasol is eenvoudig op te zetten door middel van het draaimechanisme. Het frame van de parasol is extra sterk. De parasol weegt maar 13 kilo.
Nadelen
Het biedt niet volledige bescherming tegen UV.
Tip: Beste keuze
Madison Las Palmas parasol 200cm met kniksysteem
Madison Las Palmas parasol 200cm met kniksysteem
Voordelen
Met een gewicht van 2,7 kilo is dit een lichte parasol. Dankzij het kniksysteem kun je de parasol onder een hoek zetten. Je zet het parasol eenvoudig uit. Zeer geschikt voor op het strand. Je kunt de parasol gemakkelijk meenemen.
Nadelen
Het is wel verstandig de parasol binnen te halen als je denkt dat er storm op komst is.
Madison parasol Syros luxe 300cm
Madison parasol Syros luxe 300cm
Voordelen
De parasol in eenvoudig open te zetten dankzij het draaimechanisme. De parasol is eenvoudig te kantelen. Is in meerdere mooie kleuren te verkrijgen. Het doek is gemaakt van polyester met een sterke coating, zodat vuil en vocht afgestoten wordt. Het biedt voldoende schaduw tijdens de zomerdagen.
Nadelen
Een parasolvoet wordt niet meegeleverd.
Madison parasol Monaco Flex 300x300cm
Madison parasol Monaco Flex 300x300cm
Voordelen
De parasol is achterwaarts en zijwaarts te kantelen. Gegarandeerd 2000 zonuren zonder verkleuringen. Het doek van de parasol is vuil en waterafstotend. Is eenvoudig te bedienen. Het opendraaisysteem is heel erg flexibel.
Nadelen
Je dient zelf een parasolvoet aan te schaffen.

Beste Madison ParasolKoopgids: Welke Madison Parasol is de beste koop van maart 2024?

Zoek de schaduw op met een Madison parasol

Als de zon doorkomt, kan het best nog wel eens erg warm worden. Zeker wanneer de zon op het toppunt is, is schaduw vaak toch prettiger dan volle zon. Zo kun je genieten van buiten zijn, zonder dat je verbrandt of het echt te warm krijgt. Dan kan een Madison parasol uitkomst bieden. Een Madison parasol kun je in verschillende formaten vinden, zowel voor op je balkon als voor in een grote tuin. Er is dus voor iedere buitenruimte een Madison parasol die past. Bovendien zijn er verschillende kleuren. Er zijn drie lijnen van Madison parasols.

Topline serie

Het grootste aanbod vind je in de topline serie van de Madison parasol. De topline collectie biedt verschillende Madison parasols met een PA-coating die water afstoot. Het doek is volledig van polyester en is 220 gram. Door de coating blijf je ook droog wanneer het regent. Multifunctioneel dus. De UV-bescherming van de topline Madison parasol heeft een UPF-waarde van 50+. Het doek verkleurt niet snel, je kunt er dus lang van genieten. De UV-bescherming is goed voor 2000 zonuren. Hiermee heb je dus een prima kwaliteit Madison parasol.

Basic-line serie

De basic-line collectie is vooral bedoeld voor balkons of kleine oppervlakken. Je zou een Madison parasol uit de basic-line collectie ook mee kunnen nemen naar het strand of het park. Ze zijn gemakkelijk op te zetten en ook deze parasoldoeken zijn van 100% polyester. De basic-line Madison parasols zijn niet alleen kleiner, maar ook goedkoper dan andere Madison parasols. Ze hebben ook geen waterafstotende coating, waar andere Madison parasols dit weer wel hebben.

Profi-line serie

Profi-line parasols zijn juist voor het tegenovergestelde doel van de basic-line. Profi-line Madison parasols zijn voor grote tuinen en horecagelegenheden goed geschikt. De grote parasols kunnen opgezet worden via een katrolsysteem. Ze zijn stevig en blijven goed staan in alle weersomstandigheden door de vering in de baleinen en een dikker frame. Net als de topline parasols hebben de profi-line parasols een 220 grams doek van 100% polyester met een waterafstotende PA-coating. Het voornaamste verschil zit hem dus in het formaat van de parasols.

Waar te koop

Je kunt een Madison parasol op verschillende plekken vinden. Het meest gemakkelijk kom je bij de juiste verkooppunten terecht door de Madison website te bezoeken en daar de verkooppunten te vinden. Online zoeken levert ook meer dan genoeg verkooppunten op. Je kunt de parasols online bestellen of de fysieke winkels bezoeken. Gespecialiseerde webshops, algemene webshops en tuincentra zijn de meest logische verkooppunten om een Madison parasol te vinden. Op de website kun je alle parasols bekijken.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Madison Parasol

Wat is een Madison parasol?

Een Madison parasol is een type parasol dat bekend staat om zijn grote formaat en stevige constructie. Het is ontworpen om schaduw te bieden en bescherming te bieden tegen de zon tijdens warme zomerdagen.

Hoe groot is een Madison parasol?

Een Madison parasol kan verschillende afmetingen hebben, maar de meeste modellen hebben een diameter van ongeveer 3 tot 4 meter. Dit zorgt voor voldoende schaduw om een ​​groot gebied, zoals een tuin of terras, te bedekken.

Hoe wordt een Madison parasol geopend en gesloten?

Een Madison parasol kan meestal worden geopend en gesloten met behulp van een eenvoudig te bedienen draaimechanisme. Dit maakt het gemakkelijk om de parasol snel op te zetten en in te klappen, waardoor het ideaal is voor gebruik buitenshuis.

Is een Madison parasol waterbestendig?

Ja, de meeste Madison parasols zijn waterbestendig. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen zoals polyester of acryl die waterafstotend zijn en bescherming bieden tegen lichte regen. Het wordt echter aanbevolen om de parasol bij hevige regen of harde wind in te klappen en op te bergen om schade te voorkomen.

Kan een Madison parasol worden gebruikt met een parasolvoet?

Ja, een Madison parasol kan worden gebruikt met een parasolvoet. Een parasolvoet zorgt voor stabiliteit en voorkomt dat de parasol omvalt bij winderige omstandigheden. Het is belangrijk om een ​​parasolvoet te kiezen die geschikt is voor het gewicht en de grootte van de parasol om ervoor te zorgen dat deze stevig op zijn plaats blijft.

Top 5 Beste kopen
Logo