Cobb Barbecue

Op zoek naar de beste Cobb barbecue? Vergelijk de top 5 modellen en ontdek welke het beste bij jouw behoeften past. Lees nu onze gids voor een slimme keuze!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Cobb Pro Houtskoolbarbecue
Cobb Pro Houtskoolbarbecue
Voordelen
Grilloppervlak van 32 centimeter. Je kunt de barbecue gebruiken als rookoven. De barbecue is gemaakt van metaal met een poedercoating. De barbecue heeft een garantie van wel 2 jaar. Je kunt het gemakkelijk verplaatsen en opbergen.
Nadelen
Er wordt geen hoes meegeleverd.
Cobb Premier Air Barbecue
Cobb Premier Air Barbecue
Voordelen
Je kunt de temperatuur eenvoudig beïnvloeden. De barbecue heeft een uitneembare vuurkamer. Heeft een uitneembare aslade. Tijdens het barbecueën blijft de buitenmantel koel. Eenvoudig op te bergen door het compacte formaat.
Nadelen
Je krijgt geen tas bij de barbecue.
Tip: Beste keuze
Cobb Pro Compact Houtskoolbarbecue
Cobb Pro Compact Houtskoolbarbecue
Voordelen
De barbecue is veelzijdig en met vele opties uit te breiden. De delen van RVS kunnen in de vaatwasser. De Barbecue staat op zachte rubberen voetjes. Je kunt de barbecue overal neer zetten en mee naar toe nemen. De barbecue is binnen 3 minuten klaar voor gebruik.
Nadelen
Het rooster is niet verstelbaar.
Cobb Premier Houtskoolbarbecue
Cobb Premier Houtskoolbarbecue
Voordelen
Veilige mantel, omdat deze aan de buitenkant niet warm wordt. Zeer zuinig, doordat deze erg weinig briketten verbruikt. Binnen drie minuten ben je klaar om te barbecueën. Je kunt de barbecue op iedere gewenste plek neerzetten. Optioneel kun je bijpassende accessoires bij kopen.
Nadelen
De barbecue beschikt niet over een timer.
Cobb Premier Gas bbq
Cobb Premier Gas bbq
Voordelen
Meteen beginnen met barbecueën. Gebruik in de tuin of op de camping. Veilig in gebruik, omdat de mantel koel blijft. De barbecue weegt maar 4.5 kilogram. Beschikt over een opvangbak en elektronische ontsteking.
Nadelen
Is aan de prijzige kant.

Beste Cobb BarbecueKoopgids: Welke Cobb Barbecue is de beste koop van april 2024?

Lekker buiten eten met een COBB barbecue

Genieten van heerlijk buiten eten – in je tuin, op het balkon, op de camping, op de boot – dat doe je met een COBB barbecue. Een COBB barbecue is ideaal waar je ook bent. Welke COBB barbecue voor jouw situatie het meest geschikt is, hangt natuurlijk van je situatie af. Wil je iets mee kunnen nemen op vakantie of op de boot? Dan wil je iets dat meer compact is dan wanneer je je COBB barbecue in de tuin wil laten. Gelukkig zijn er verschillende modellen van de COBB barbecue.

Pro

Dat begint bij de Pro barbecue. Deze is geschikt voor 2 tot 4 personen en heeft een grilloppervlak van 30 centimeter diameter. Hij werkt met briketten of met cobble stone. Van de COBB barbecue Pro is er het standaardmodel en een compact model. Het compacte model is iets minder hoog: 32,5 centimeter of 19 centimeter. Ook weegt het compacte model met een gewicht van 3,4 kilo iets minder dan het standaardmodel. Voor het standaardmodel van 4 kilo kun je dan wel uit verschillende kleuren kiezen. De Pro Compact is enkel in zwart verkrijgbaar.

Premier

Ook de COBB barbecue Premier is er in een standaard uitvoering en in een compacte versie. De afmetingen van de Premier en de Pro zijn exact hetzelfde, voor zowel de standaard als de compacte modellen. De COBB Premier barbecue heeft geen kleurenopties. Het grootste verschil is het materiaal: de Premier is RVS en de Pro is metaal met poedercoating. De Premier heeft ook nog een gasuitvoering. Deze werkt dus op gas in plaats van briketten en is daarnaast ook hoger en met 4,5 kilo het zwaarst in de Premier serie.

Supreme

Tot slot is er de COBB barbecue Supreme. Deze is een stuk groter en zwaarder dan de Pro en Premier. Hiermee kun je 5 tot 10 mensen voorzien van lekker eten van de COBB barbecue. Het grilloppervlak is 48 bij 34 centimeter en hij werkt met twee cobble stones of briketten. De barbecue is ook met 7 kilo de zwaarste optie. Net als de Premier barbecues is deze van RVS en ook maar in één kleur verkrijgbaar. Bij deze variant horen de minste accessoires, je krijgt er namelijk alleen een grillplaat, rooster, bakplaat en pizzasteen bij. De andere modellen hebben ook een BBQ kit, een dekselverhoger en een wok.

Waar te koop en prijzen

De BBQ kit ontbreekt ook bij de COBB Premier gasbarbecue. Deze is wel het duurst. De Premier kost iets meer dan de Pro. Je koopt een COBB barbecue op verschillende plekken. Op de website van COBB kun je adviesprijzen vinden. De barbecues worden verkocht bij onder andere kampeerwinkels en tuincentra. Je kunt ze ook vinden op Bol.com.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Cobb Barbecue

Wat is een Cobb barbecue?

Een Cobb barbecue is een compacte en draagbare barbecue die werkt op kolen of briketten. Het is ontworpen om eenvoudig te gebruiken en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt.

Hoe werkt een Cobb barbecue?

Een Cobb barbecue heeft een speciaal ontwerp met een roestvrijstalen kom waarin de kolen of briketten worden geplaatst. Het voedsel wordt bovenop de grillplaat geplaatst, die op zijn beurt boven de kolen wordt geplaatst. De luchtstroom wordt geregeld met behulp van de ventilatieschijf en de temperatuur kan worden aangepast door de hoeveelheid kolen of briketten te variëren.

Kan ik de Cobb barbecue binnenshuis gebruiken?

Ja, de Cobb barbecue is veilig te gebruiken binnenshuis, mits je een goede ventilatie hebt. De barbecue produceert weinig rook en is ontworpen om de warmte binnen te houden, waardoor het een geschikte optie is voor gebruik in keukens of op balkons.

Hoe lang duurt het voordat de Cobb barbecue klaar is om te gebruiken?

Het duurt meestal ongeveer 10-15 minuten voordat de Cobb barbecue klaar is om te koken nadat de kolen of briketten zijn aangestoken. Dit kan variëren afhankelijk van de omgevingstemperatuur en de hoeveelheid brandstof die wordt gebruikt.

Is de Cobb barbecue gemakkelijk schoon te maken?

Ja, de Cobb barbecue is zeer gemakkelijk schoon te maken. Het heeft een afneembare grillplaat en de kolen of briketten kunnen gemakkelijk worden verwijderd. De meeste onderdelen kunnen eenvoudig met water en afwasmiddel worden gereinigd en zijn vaatwasmachinebestendig.

Top 5 Beste kopen
Logo