Cobb Barbecue
Bijgewerkt: Mei 2023

Cobb Barbecue

Cobb Barbecue

Lekker buiten eten met een COBB barbecue

Genieten van heerlijk buiten eten – in je tuin, op het balkon, op de camping, op de boot – dat doe je met een COBB barbecue. Een COBB barbecue is ideaal waar je ook bent. Welke COBB barbecue voor jouw situatie het meest geschikt is, hangt natuurlijk van je situatie af. Wil je iets mee kunnen nemen op vakantie of op de boot? Dan wil je iets dat meer compact is dan wanneer je je COBB barbecue in de tuin wil laten. Gelukkig zijn er verschillende modellen van de COBB barbecue.

 

Pro

Dat begint bij de Pro barbecue. Deze is geschikt voor 2 tot 4 personen en heeft een grilloppervlak van 30 centimeter diameter. Hij werkt met briketten of met cobble stone. Van de COBB barbecue Pro is er het standaardmodel en een compact model. Het compacte model is iets minder hoog: 32,5 centimeter of 19 centimeter. Ook weegt het compacte model met een gewicht van 3,4 kilo iets minder dan het standaardmodel. Voor het standaardmodel van 4 kilo kun je dan wel uit verschillende kleuren kiezen. De Pro Compact is enkel in zwart verkrijgbaar. 

 

Premier

Ook de COBB barbecue Premier is er in een standaard uitvoering en in een compacte versie. De afmetingen van de Premier en de Pro zijn exact hetzelfde, voor zowel de standaard als de compacte modellen. De COBB Premier barbecue heeft geen kleurenopties. Het grootste verschil is het materiaal: de Premier is RVS en de Pro is metaal met poedercoating. De Premier heeft ook nog een gasuitvoering. Deze werkt dus op gas in plaats van briketten en is daarnaast ook hoger en met 4,5 kilo het zwaarst in de Premier serie. 

 

Supreme

Tot slot is er de COBB barbecue Supreme. Deze is een stuk groter en zwaarder dan de Pro en Premier. Hiermee kun je 5 tot 10 mensen voorzien van lekker eten van de COBB barbecue. Het grilloppervlak is 48 bij 34 centimeter en hij werkt met twee cobble stones of briketten. De barbecue is ook met 7 kilo de zwaarste optie. Net als de Premier barbecues is deze van RVS en ook maar in één kleur verkrijgbaar. Bij deze variant horen de minste accessoires, je krijgt er namelijk alleen een grillplaat, rooster, bakplaat en pizzasteen bij. De andere modellen hebben ook een BBQ kit, een dekselverhoger en een wok. 

 

Waar te koop en prijzen

De BBQ kit ontbreekt ook bij de COBB Premier gasbarbecue. Deze is wel het duurst. De Premier kost iets meer dan de Pro. Je koopt een COBB barbecue op verschillende plekken. Op de website van COBB kun je adviesprijzen vinden. De barbecues worden verkocht bij onder andere kampeerwinkels en tuincentra. Je kunt ze ook vinden op Bol.com.

Beste Cobb Barbecue aanbiedingen van Mei 2023