Les Miserables Musical Tickets
Bijgewerkt: Juli 2024

Les Miserables Musical Tickets

Les Miserables Musical Tickets

Na jaren opgesloten te hebben gezeten, is Jean Valjean vastbesloten zijn vrijheid terug te krijgen en doet daar alles voor. Terwijl Javert hem op het spoor is, leert hij over het ouderschap, neemt hij deel aan de strijd op de barricade en confronteert hij zijn eigen geschiedenis. Het plot van Les Misérables is legendarisch, maar belangrijker is dat het diep raakt en het verhaal daarnaast ook tijdloos is. Victor Hugo was de auteur van dit werk en het is een musical die je absoluut moet zien. 

 

Les Miserables Musical is een iconisch toneelstuk

Les Misérables, het iconische toneelstuk geschreven door Victor Hugo en meer dan tien jaar geleden voor het laatst te zien in de Nederlandse theaters, heeft nu zijn triomfantelijke terugkeer gemaakt. Deze topproductie heeft een facelift gekregen en daardoor is de productie nu groter en boeiender dan ooit. De hoofdpersonen in de Les Miserables musical worden gespeeld door Milan van Waardenburg, Vajèn van de Bosch en Freek Bartels.

 

Les Miserables is zeer geliefd bij het publiek over de hele wereld

Les Misérables is al tientallen jaren de geliefde musical van het publiek over de hele wereld. Talloze Tony Awards, Oscars, Grammy's en Show Awards zijn de succesvolle musical toegekend. Zelfs in ons eigen land kregen de producties gemaakt door Joop van den Ende ongeëvenaarde bijval en succes. In de jaren negentig waren rollen weggelegd voor Pia Douwes, Henk Poort, Ernst-Daniel Smit, Simone Kleinsma en Paul de Leeuw. Tijdens de latere voorstelling in 2008 konden we onder andere René van Kooten, Jamai Loman en Carlo Boszhard op het toneel zien.

 

Het tragische verhaal van Les Misérables

Victor Hugo heeft in zijn roman Les Misérables een meeslepend verhaal gemaakt over onafhankelijkheid, kameraadschap en liefde. In het Frankrijk van de 19e eeuw is armoede eerder de norm dan de uitzondering. Na de afgelopen 19 jaar in een gevangenis te hebben doorgebracht, is de vrijheid van Jean Valjean misschien eindelijk binnen handbereik, maar zijn bewaker Javert laat dat niet toe. Valjean doet een poging om zich te herschikken met een nieuwe identiteit, maar hij heeft moeite om zijn vorige leven los te laten. Ondertussen vermijdt Javert elke methode die ertoe zou kunnen leiden dat hij opnieuw gevangen wordt genomen. Zal Valjean erin slagen zijn doel om zijn vrijheid te verkrijgen te bereiken?

 

Les Miserables Musical Nederland heeft een cast van sterren

De megaproductie die werd geproduceerd door Cameron Mackintosh maakt momenteel zijn weg terug naar Nederland dankzij De Graaf & Cornelissen Entertainment. Om de set van het Verenigd Koninkrijk naar ons eigen land te vervoeren zijn maar liefst 15 trailers nodig. Het publiek wordt opnieuw getrakteerd op een sterrencast terwijl ze het verhaal van Hugo te horen krijgen. 

Beste Les Miserables Musical Tickets aanbiedingen van Juli 2024