Kruimeldief
Bijgewerkt: Juni 2023

Kruimeldief

Kruimeldief

Een kruimeldief, ook wel kruimelzuiger genoemd, doet precies wat de naam doet vermoeden. Een kruimelzuiger zuigt kruimels makkelijk op en maakt je grond meteen weer schoner. Een kruimeldief of kruimelzuiger is een apparaat dat prettig is om in huis te hebben. Hiermee hoef je voor een paar kruimels niet meteen de grote stofzuiger te pakken. Een kruimelzuiger is namelijk makkelijk vast te houden en kun je gewoon met één hand bedienen. Het zijn kleine stofzuigers die makkelijk te pakken en weer op te bergen zijn. Zo heb je dus snel die kruimels opgeruimd en is het huis weer spik en span. 

 

Met een kabel of via de batterij opladen

Er zijn verschillende soorten kruimeldieven. Ze zijn handig om te bedienen door de compacte modellen en dus handig erbij te pakken en weer op te bergen. Een kruimeldief is meestal in twee soorten verkrijgbaar: een kruimelzuiger met kabel die je aan de netstroom doet en een kruimelzuiger die werkt met een oplaadbare accu of batterijen. Beiden hebben zo hun voordelen. Een kruimeldief op accu of batterij kun je makkelijk erbij pakken en je kunt er zo ver mee lopen als je wil. Toch hebben deze dieven dan vaak een kortere batterijduur en moeten ze snel opgeladen worden. Een kruimeldief op netstroom kun je blijven gebruiken natuurlijk. 

 

De zuigkracht van de kruimeldief

Niet alleen kruimels kunnen in de weg liggen, het kunnen ook andere dingen zijn die vaak op de grond terecht komen en je ook graag snel weer opruimt. Denk bijvoorbeeld aan water of dierenharen. Deze kunnen ook elke dag overal in je huis liggen omdat je lieve viervoeter door het huis rent of omdat je per ongeluk wat water laat vallen. Ook hiervoor zijn kruimeldieven. De meeste kruimeldieven kunnen niet tegen dierenharen, maar gelukkig zijn er wel een paar die zo sterk zijn dat ze ook dierenharen kunnen opzuigen. Er zijn ook speciale kruimelzuigers die ook water kunnen opzuigen. Zo is dat ook weer snel opgeruimd. 

 

Waar je kruimeldieven kunt kopen

Ben je al overtuigt van het nut van een kruimeldief? Heb je een kindje dat veel kruimels knoeit, een huisdier die overal zijn haren achterlaat of laat je zelf veel kruimels en haren overal achter? Dan is een kruimeldief hier perfect voor, maar waar koop je die dan? Kruimeldieven zijn in vrijwel alle huishoudwinkels te koop, maar kun je ook makkelijk online bestellen bij webshops van bijvoorbeeld de Coolblue of de Mediamarkt. 

Beste Kruimeldief aanbiedingen van Juni 2023