Kruimeldief

Op zoek naar de beste kruimeldief? Vergelijk hier de top 5 kruimeldieven en maak een weloverwogen keuze voor een moeiteloze en snelle schoonmaakklus!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Black+Decker BHHV520BFP-QW
Black+Decker BHHV520BFP-QW
Voordelen
Je kunt zeer eenvoudig haren opzuigen. Beschikt over een ruime opvangbak van wel 0.7 liter. Binnen vijf uur is de accu weer volledig opgeladen. De mond van de kruimeldief is eenvoudig te verstellen. De kruimelzuiger heeft een powermodus.
Nadelen
De kruimeldief maakt wel erg veel geluid.
Black+Decker DVA325JP07-QW
Black+Decker DVA325JP07-QW
Voordelen
De kruimeldief heeft een accuduur van ongeveer 15 minuten. Beschikt over een gemotoriseerde motor die gemakkelijk alle dierenharen op kan zuigen. Je hoeft de opvangbak niet iedere keer te legen dankzij de inhoud van een halve liter. De kruimeldief is prima te gebruiken op traptreden. Een wandhouder wordt mee geleverd, zodat je de kruimeldief gemakkelijk op kunt bergen.
Nadelen
De kruimeldief is een klein beetje aan de zware kant.
Tip: Beste keuze
Philips FC6149
Philips FC6149
Voordelen
De kruimeldief heeft een aansluiting voor in de auto. Je krijgt een opbergtas mee geleverd, zodat je het gemakkelijk mee kunt nemen. De kruimeldief heeft een optimale grip dankzij het gebogen handvat. Heeft een handig indicatielampje. Je krijgt minimaal twee jaar garantie.
Nadelen
Je kunt geen vloeistoffen opzuigen met de kruimeldief.
Princess Turbo Tiger
Princess Turbo Tiger
Voordelen
Je neemt de kruimeldief gemakkelijk mee. Je bent geen stofzak nodig. Je kunt de kruimeldief gebruiken met drie verschillende borstels. Je hebt een actieradius van ongeveer 10 meter. Beschikt over een enorme zuigkracht.
Nadelen
De kruimeldief werkt met een snoer, waardoor je afhankelijk bent van een stopcontact in de buurt.
JAP Tornado S3
JAP Tornado S3
Voordelen
Eenvoudig binnen en buiten het huis te gebruiken. De kruimelzuiger is voor droog en nat vuil te gebruiken. De kruimeldief is lekker compact. Beschikt over diverse handige tools.
Nadelen
De gebruikerstijd is, maar 30 minuten.

Beste KruimeldiefKoopgids: Welke Kruimeldief is de beste koop van mei 2024?

Een kruimeldief, ook wel kruimelzuiger genoemd, doet precies wat de naam doet vermoeden. Een kruimelzuiger zuigt kruimels makkelijk op en maakt je grond meteen weer schoner. Een kruimeldief of kruimelzuiger is een apparaat dat prettig is om in huis te hebben. Hiermee hoef je voor een paar kruimels niet meteen de grote stofzuiger te pakken. Een kruimelzuiger is namelijk makkelijk vast te houden en kun je gewoon met één hand bedienen. Het zijn kleine stofzuigers die makkelijk te pakken en weer op te bergen zijn. Zo heb je dus snel die kruimels opgeruimd en is het huis weer spik en span.

Met een kabel of via de batterij opladen

Er zijn verschillende soorten kruimeldieven. Ze zijn handig om te bedienen door de compacte modellen en dus handig erbij te pakken en weer op te bergen. Een kruimeldief is meestal in twee soorten verkrijgbaar: een kruimelzuiger met kabel die je aan de netstroom doet en een kruimelzuiger die werkt met een oplaadbare accu of batterijen. Beiden hebben zo hun voordelen. Een kruimeldief op accu of batterij kun je makkelijk erbij pakken en je kunt er zo ver mee lopen als je wil. Toch hebben deze dieven dan vaak een kortere batterijduur en moeten ze snel opgeladen worden. Een kruimeldief op netstroom kun je blijven gebruiken natuurlijk.

De zuigkracht van de kruimeldief

Niet alleen kruimels kunnen in de weg liggen, het kunnen ook andere dingen zijn die vaak op de grond terecht komen en je ook graag snel weer opruimt. Denk bijvoorbeeld aan water of dierenharen. Deze kunnen ook elke dag overal in je huis liggen omdat je lieve viervoeter door het huis rent of omdat je per ongeluk wat water laat vallen. Ook hiervoor zijn kruimeldieven. De meeste kruimeldieven kunnen niet tegen dierenharen, maar gelukkig zijn er wel een paar die zo sterk zijn dat ze ook dierenharen kunnen opzuigen. Er zijn ook speciale kruimelzuigers die ook water kunnen opzuigen. Zo is dat ook weer snel opgeruimd.

Waar je kruimeldieven kunt kopen

Ben je al overtuigt van het nut van een kruimeldief? Heb je een kindje dat veel kruimels knoeit, een huisdier die overal zijn haren achterlaat of laat je zelf veel kruimels en haren overal achter? Dan is een kruimeldief hier perfect voor, maar waar koop je die dan? Kruimeldieven zijn in vrijwel alle huishoudwinkels te koop, maar kun je ook makkelijk online bestellen bij webshops van bijvoorbeeld de Coolblue of de Mediamarkt.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Kruimeldief

Wat is een kruimeldief en waarvoor wordt het gebruikt?

Een kruimeldief is een draagbare stofzuiger die speciaal is ontworpen voor het opruimen van kleine rommel, zoals kruimels, stof en haar. Het is handig voor het reinigen van oppervlakken zoals tafels, meubels, auto-interieurs en andere moeilijk te bereiken plaatsen.

Hoe lang gaat de batterij van een kruimeldief mee?

De batterijduur van een kruimeldief kan variëren, afhankelijk van het merk en model. Over het algemeen kunnen de meeste kruimeldieven ongeveer 15 tot 30 minuten continu worden gebruikt voordat de batterij moet worden opgeladen.

Kan een kruimeldief nat vuil opzuigen?

Nee, de meeste kruimeldieven zijn niet ontworpen om nat vuil op te zuigen. Ze zijn bedoeld voor droge rommel zoals kruimels, stof en haren. Het opzuigen van nat vuil kan de motor en het filter van de kruimeldief beschadigen.

Hoe vaak moet het filter van een kruimeldief worden schoongemaakt?

Het wordt aanbevolen om het filter van een kruimeldief regelmatig schoon te maken, afhankelijk van het gebruik. In het algemeen is het raadzaam om het filter na elke paar gebruiken te controleren en indien nodig schoon te maken. Een vuil filter kan de zuigkracht van de kruimeldief verminderen.

Kan een kruimeldief gebruikt worden voor het reinigen van tapijten?

Hoewel een kruimeldief effectief kan zijn voor het opruimen van oppervlakkig vuil op tapijten, is het meestal niet zo krachtig als een reguliere stofzuiger. Het kan handig zijn voor het verwijderen van kruimels en stof, maar voor een grondige reiniging van tapijten wordt een gewone stofzuiger aanbevolen.

Top 5 Beste kopen
Logo