Keter Opbergbox

Op zoek naar de beste Keter opbergbox? Ontdek de top 5 modellen en vergelijk prijzen, functies en beoordelingen voor de ideale opbergoplossing.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Keter opbergbox Emily antraciet
Keter opbergbox Emily antraciet
Voordelen
Je kunt al je spullen gemakkelijk opruimen. Je monteert de opbergbox gemakkelijk en snel. Je kunt dankzij de wielen de opbergbox eenvoudig verplaatsen. Het heeft een slank ontwerp. Heeft een speciale coating tegen UV straling.
Nadelen
Je dient het zelf in elkaar te zetten.
Keter Kussenbox ontario
Keter Kussenbox ontario
Voordelen
Heeft een ruime opbergmogelijkheid van 870 liter. Heeft een mooie houtachtige look. De opbergbox is vervaardigd uit zeventig procent gerecycled materiaal. De opbergbox is weersbestendig en onderhoudsvrij. Je kunt de opbergbox op een eenvoudige manier openen.
Nadelen
Heeft geen Belgaque keurmerk.
Tip: Beste keuze
Keter opbergbox northwood
Keter opbergbox northwood
Voordelen
De opbergbox is afsluitbaar. Al je spullen blijven in goede staat. De deksel open gemakkelijk dankzij het veermechanisme. Je kunt de opbergbox vullen met alle soorten spullen. Kan goed tegen alle soorten weersinvloeden.
Nadelen
Een slot moet jezelf aanschaffen.
Keter Glenwood Opbergbox
Keter Glenwood Opbergbox
Voordelen
De opbergbox heeft een praktische opbergruimte van 390 liter. Heeft een automatische deksel voor het eenvoudig sluiten. Gemakkelijk te monteren dankzij de handleiding. De opbergbox is zeer geschikt voor het opbergen van tuinkussens en andere tuin accessoires. De opbergbox is onderhoudsarm.
Nadelen
Niet in andere kleuren te verkrijgen.
Keter Rockwood Kussenbox 570 L
Keter Rockwood Kussenbox 570 L
Voordelen
De opbergbox zal niet snel vervagen. Gemaakt van duurzaam materiaal dat geschikt is voor alle weertypen. Heet een elegante houtlook. Je krijgt wel twee jaar garantie op de opbergbox. De opbergbox is onderhoudsarm, waardoor je het alleen af en toe moet schoonmaken.
Nadelen
De opbergbox is niet echt geschikt voor de kleinste tuin.

Beste Keter OpbergboxKoopgids: Welke Keter Opbergbox is de beste koop van april 2024?

Het merk Keter bestaat al 70 jaar en is specialist op het gebied van kunststof producten. Daarbij staat duurzaamheid hoog in het vaandel. De producten van Keter zijn voor in en om de tuin. Bijvoorbeeld tuinmeubelen, maar ook opbergmeubelen voor zowel binnen als buiten. Zo ook de Keter opbergbox. De opbergboxen van Keter zijn bedoeld voor in de tuin. Je mag van dit merk verwachten dat de opbergboxen lang mee gaan zonder te beschadigen of lekken. Je kunt je tuinkussens dus prima in zo’n Keter opbergbox bewaren. Ook tijdens regenachtige dagen.

Volume en vorm

Meestal is een Keter opbergbox niet zo spectaculair in vorm. Het is een rechthoekige bak met een deksel bovenop. Het formaat kan dan wel weer afwijken. Het volume zegt niet altijd direct iets over het formaat. Wil je een bijzondere vorm? Kies dan voor de Circa Keter opbergbox. Deze is rond in plaats van rechthoekig. Qua volume kun je hier weinig in kwijt, dit is namelijk maar 130 liter. Andere boxen hebben volumes van meer dan 300 liter bijvoorbeeld. De grootste opbergboxen hebben een volume van 870 liter.

Kleuren

De Circa boxen zijn zwart van kleur. Wanneer een Keter opbergbox in de zon staat, is dit misschien minder prettig. Dan zijn de Brushwood met een volume van 455 liter, de Novel van 340 liter of een Denali betere opties. Deze hebben lichtere kleuren. De Brushwood en Denali zijn bijvoorbeeld lichtbruin. De Novel is dan weer meer crèmekleurig. Andere opties zijn grijs of donkerder bruin. Ook zijn er meer zwarte boxen te vinden. De Westwood heeft een volume van 570 liter en een mooie houtlook afwerking.

Denali serie

De enige serie in Keter opbergboxen is de Denali. Hier zijn vier varianten van met verschillende volumes. De kleinste is bijvoorbeeld 380 liter. Er zijn twee varianten van 570 liter en de grootste Denali Keter opbergbox is 757 liter. Allemaal hebben ze een automatisch openingsmechanisme. Dat geldt overigens voor vrijwel alle Keter opbergboxen. Ook kun je prima bovenop de boxen gaan zitten, ook als volwassene.

Waar te koop?

Je kunt een Keter opbergbox op verschillende plekken kopen. Ga je het liefst naar de winkel? Kijk dan eens bij je lokale tuincentrum. Het aanbod zal daar wel beperkter zijn. Ook kun je bij de Leen Bakker terecht voor een Keter opbergbox. Online heb je natuurlijk de meeste opties en keuzes, maar om de kleur goed te bekijken is het natuurlijk fijn om toch even naar de winkel geweest te zijn. Je vindt een Keter opbergbox online bijvoorbeeld ook gewoon bij Bol.com of FonQ.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Keter Opbergbox

Wat is een Keter opbergbox?

Een Keter opbergbox is een stevige en duurzame kunststof opbergbox die ontworpen is om verschillende items, zoals tuinmeubelen, tuingereedschap, speelgoed of andere huishoudelijke spullen, veilig en georganiseerd op te bergen.

Is een Keter opbergbox waterdicht?

Ja, de meeste Keter opbergboxen zijn waterdicht. Ze zijn voorzien van een speciale afdichting om te voorkomen dat regenwater of vocht binnendringt en je spullen beschadigt.

Zijn Keter opbergboxen bestand tegen zonlicht en UV-straling?

Ja, Keter opbergboxen zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof dat bestand is tegen zonlicht en UV-straling. Dit betekent dat de opbergboxen niet zullen verkleuren of verzwakken door langdurige blootstelling aan de zon.

Zijn Keter opbergboxen gemakkelijk te monteren?

Ja, de meeste Keter opbergboxen zijn eenvoudig te monteren. Ze worden geleverd met gedetailleerde instructies en alle benodigde onderdelen. Het monteren kan meestal binnen een paar minuten worden voltooid, zonder dat er extra gereedschap nodig is.

Zijn Keter opbergboxen veilig?

Ja, Keter opbergboxen zijn veilig in gebruik. Ze hebben meestal een vergrendelbaar deksel om te voorkomen dat kinderen of huisdieren toegang hebben tot gevaarlijke spullen. Bovendien zijn de boxen stevig en stabiel, waardoor ze niet snel omvallen of instorten.

Top 5 Beste kopen
Logo