Keter Opbergbox
Bijgewerkt: Juli 2024

Keter Opbergbox

Keter Opbergbox

Het merk Keter bestaat al 70 jaar en is specialist op het gebied van kunststof producten. Daarbij staat duurzaamheid hoog in het vaandel. De producten van Keter zijn voor in en om de tuin. Bijvoorbeeld tuinmeubelen, maar ook opbergmeubelen voor zowel binnen als buiten. Zo ook de Keter opbergbox. De opbergboxen van Keter zijn bedoeld voor in de tuin. Je mag van dit merk verwachten dat de opbergboxen lang mee gaan zonder te beschadigen of lekken. Je kunt je tuinkussens dus prima in zo’n Keter opbergbox bewaren. Ook tijdens regenachtige dagen. 

 

Volume en vorm

Meestal is een Keter opbergbox niet zo spectaculair in vorm. Het is een rechthoekige bak met een deksel bovenop. Het formaat kan dan wel weer afwijken. Het volume zegt niet altijd direct iets over het formaat. Wil je een bijzondere vorm? Kies dan voor de Circa Keter opbergbox. Deze is rond in plaats van rechthoekig. Qua volume kun je hier weinig in kwijt, dit is namelijk maar 130 liter. Andere boxen hebben volumes van meer dan 300 liter bijvoorbeeld. De grootste opbergboxen hebben een volume van 870 liter. 

 

Kleuren

De Circa boxen zijn zwart van kleur. Wanneer een Keter opbergbox in de zon staat, is dit misschien minder prettig. Dan zijn de Brushwood met een volume van 455 liter, de Novel van 340 liter of een Denali betere opties. Deze hebben lichtere kleuren. De Brushwood en Denali zijn bijvoorbeeld lichtbruin. De Novel is dan weer meer crèmekleurig. Andere opties zijn grijs of donkerder bruin. Ook zijn er meer zwarte boxen te vinden. De Westwood heeft een volume van 570 liter en een mooie houtlook afwerking. 

 

Denali serie

De enige serie in Keter opbergboxen is de Denali. Hier zijn vier varianten van met verschillende volumes. De kleinste is bijvoorbeeld 380 liter. Er zijn twee varianten van 570 liter en de grootste Denali Keter opbergbox is 757 liter. Allemaal hebben ze een automatisch openingsmechanisme. Dat geldt overigens voor vrijwel alle Keter opbergboxen. Ook kun je prima bovenop de boxen gaan zitten, ook als volwassene. 

 

Waar te koop?

Je kunt een Keter opbergbox op verschillende plekken kopen. Ga je het liefst naar de winkel? Kijk dan eens bij je lokale tuincentrum. Het aanbod zal daar wel beperkter zijn. Ook kun je bij de Leen Bakker terecht voor een Keter opbergbox. Online heb je natuurlijk de meeste opties en keuzes, maar om de kleur goed te bekijken is het natuurlijk fijn om toch even naar de winkel geweest te zijn. Je vindt een Keter opbergbox online bijvoorbeeld ook gewoon bij Bol.com of FonQ. 

Beste Keter Opbergbox aanbiedingen van Juli 2024