Keter Tuinhuis
Bijgewerkt: Maart 2023

Keter Tuinhuis

Keter Tuinhuis

Het merk Keter richt zich op producten in en om de tuin. Dat is natuurlijk erg breed. Ze hebben bijvoorbeeld opbergmogelijkheden voor binnen en buiten, evenals meubelen voor in de tuin. Zo ook Keter tuinhuizen. Keter bestaat al 70 jaar en is wereldleider op het gebied van kunststof producten. Duurzaamheid is voor Keter producten van belang. Je mag dus rekenen op een Keter tuinhuis dat gemaakt is om langer in je tuin te kunnen blijven staan. Het is maar net waar je naar op zoek bent voor een Keter tuinhuis. 

 

Oakland serie

Een Keter tuinhuis kies je in de basis op het uiterlijk. Er zijn verschillende series die in meerdere formaten te vinden zijn. Zo zijn er zes opties in de Oakland serie. Dit zijn de 7511, 754, 757 en 759. De Oakland serie heeft een klassieke zwarte deur en een lichtgrijze buitenkant. Er zit een puntdakje op dit Keter tuinhuis. Allemaal zijn ze 242 centimeter hoog, op de 754 na – die is 253 hoog. Hoe hoger het getal in de serienaam, hoe groter het Keter tuinhuis. 

 

Newton en Artisan serie

In de Newton en Artisan series zitten minder opties. Beide series hebben 3 uitvoeringen. Voor de Artisan zijn dit de 77, 97 en 117. Qua kleuren is deze serie hetzelfde als de Oakland. In plaats van een puntdak heeft dit Keter tuinhuis een schuin aflopend dak met aan de deurkant een strook met dunne ramen. De hoogte is 226 centimeter. De Newton serie is qua design vergelijkbaar met de Oakland serie, maar heeft een houtlook in plaats van grijs. De hoogte van deze serie is 252 centimeter. De opties in de serie zijn een 7511, 759 en 757. 

 

Manor serie

De Manor serie van de Keter tuinhuizen is helemaal grijs. De deuren hebben enkel witte kozijnen en er zit één klein vierkant raampje in het Keter tuinhuis. Er zijn vijf varianten. Twee daarvan heten Pent en hebben een schuin aflopend dak. De andere drie opties hebben een puntdak. Deze Keter tuinhuisjes zijn kleiner dan die uit de eerder gesproken series. De kleinste is bijvoorbeeld 130 bij 192 bij 198 centimeter. 

 

Factor serie

De laatste serie is bruin van kleur en heeft minder karakteristieke deuren. Hierin zijn zes opties. Ze verschillen aan alle kanten in het formaat. Wel hebben de Factor 811, 86 en 88 dezelfde hoogte van 243 centimeter. Ook de Factor 63 en 66 hebben dezelfde hoogte, maar dan van 208 centimeter. De laatste variant, de Factor 46, heeft een hoogte van 217. Het verschil tussen de 63 en 66, en tussen de 86 en 88, is vooral de breedte. De lengte is bij beide steeds hetzelfde.

Beste Keter Tuinhuis aanbiedingen van Maart 2023