Keter Tuinhuis

Op zoek naar het beste Keter tuinhuis? Vergelijk hier de top 5 modellen en vind het perfecte tuinhuis voor jouw behoeften en budget. Ontdek het nu!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Keter tuinhuis Breteuil antraciet/wit 2 5m2
Keter tuinhuis Breteuil antraciet/wit 2 5m2
Voordelen
Het tuinhuis is goed bestand tegen het weer. Beschikt over een ventilatierooster. Het tuinhuis is helemaal af te sluiten. Het tuinhuis is volledig onderhoudsvrij. Binnenin het tuinhuis heb je een natuurlijke lichtinval.
Nadelen
Je krijgt standaard geen hangslot meegeleverd.
Keter tuinhuis Darwin 46 125,8x184,5x205cm
Keter tuinhuis Darwin 46 125,8x184,5x205cm
Voordelen
Heeft een prachtig natuurlijke houtlook. Er zit een raam in het tuinhuis dat zorgt voor een natuurlijke lichtinval. Dankzij het luchtrooster hou je spullen droog. Je kunt het tuinhuis eenvoudig schilderen in een kleur van je keuze. Een echte eyecatcher voor iedere tuin.
Nadelen
Je dient een los slot bij te bestellen als je het tuinhuis aanschaft.
Tip: Beste keuze
Keter tuinhuis Oakland 757 grijs 4,5m²
Keter tuinhuis Oakland 757 grijs 4,5m²
Voordelen
Je kunt het tuinhuis overschilderen. Kan tegen de verschillende weersinvloeden. Met het tuinhuis hoef jij geen onderhoud meer te doen. Het tuinhuis heeft een raam, zodat je natuurlijk licht hebt binnen in het tuinhuis. Het tuinhuis wordt geleverd inclusief een vloer.
Nadelen
Je dient het tuinhuis zelf in elkaar te monteren.
Keter tuinhuis Factor 66 2,95m²
Keter tuinhuis Factor 66 2,95m²
Voordelen
Het tuinhuis is volledig haaks gekalibreerd. Je kunt het tuinhuis erg gemakkelijk monteren. Beschikt over een ingebouwde ventilatie. Het tuinhuis is bijna helemaal onderhoudsvrij. Je krijgt een heavy duty vloer meegeleverd.
Nadelen
Voor het onderhouden moet je af en toe eens een keer schoonmaken.
Keter tuinhuis Artisan 97 grijs 6m²
Keter tuinhuis Artisan 97 grijs 6m²
Voordelen
Het tuinhuis heeft een hoog plafond. Beschikt over een extra stevig dak. Je kunt het tuinhuis eenvoudig monteren. Bestand tegen de verschillen weersinvloeden. Het tuinhuis heeft dubbele deuren die je kunt afsluiten.
Nadelen
Je kunt het tuinhuis niet alleen monteren.

Beste Keter TuinhuisKoopgids: Welk Keter Tuinhuis is de beste koop van juni 2024?

Het merk Keter richt zich op producten in en om de tuin. Dat is natuurlijk erg breed. Ze hebben bijvoorbeeld opbergmogelijkheden voor binnen en buiten, evenals meubelen voor in de tuin. Zo ook Keter tuinhuizen. Keter bestaat al 70 jaar en is wereldleider op het gebied van kunststof producten. Duurzaamheid is voor Keter producten van belang. Je mag dus rekenen op een Keter tuinhuis dat gemaakt is om langer in je tuin te kunnen blijven staan. Het is maar net waar je naar op zoek bent voor een Keter tuinhuis.

Oakland serie

Een Keter tuinhuis kies je in de basis op het uiterlijk. Er zijn verschillende series die in meerdere formaten te vinden zijn. Zo zijn er zes opties in de Oakland serie. Dit zijn de 7511, 754, 757 en 759. De Oakland serie heeft een klassieke zwarte deur en een lichtgrijze buitenkant. Er zit een puntdakje op dit Keter tuinhuis. Allemaal zijn ze 242 centimeter hoog, op de 754 na – die is 253 hoog. Hoe hoger het getal in de serienaam, hoe groter het Keter tuinhuis.

Newton en Artisan serie

In de Newton en Artisan series zitten minder opties. Beide series hebben 3 uitvoeringen. Voor de Artisan zijn dit de 77, 97 en 117. Qua kleuren is deze serie hetzelfde als de Oakland. In plaats van een puntdak heeft dit Keter tuinhuis een schuin aflopend dak met aan de deurkant een strook met dunne ramen. De hoogte is 226 centimeter. De Newton serie is qua design vergelijkbaar met de Oakland serie, maar heeft een houtlook in plaats van grijs. De hoogte van deze serie is 252 centimeter. De opties in de serie zijn een 7511, 759 en 757.

Manor serie

De Manor serie van de Keter tuinhuizen is helemaal grijs. De deuren hebben enkel witte kozijnen en er zit één klein vierkant raampje in het Keter tuinhuis. Er zijn vijf varianten. Twee daarvan heten Pent en hebben een schuin aflopend dak. De andere drie opties hebben een puntdak. Deze Keter tuinhuisjes zijn kleiner dan die uit de eerder gesproken series. De kleinste is bijvoorbeeld 130 bij 192 bij 198 centimeter.

Factor serie

De laatste serie is bruin van kleur en heeft minder karakteristieke deuren. Hierin zijn zes opties. Ze verschillen aan alle kanten in het formaat. Wel hebben de Factor 811, 86 en 88 dezelfde hoogte van 243 centimeter. Ook de Factor 63 en 66 hebben dezelfde hoogte, maar dan van 208 centimeter. De laatste variant, de Factor 46, heeft een hoogte van 217. Het verschil tussen de 63 en 66, en tussen de 86 en 88, is vooral de breedte. De lengte is bij beide steeds hetzelfde.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Keter Tuinhuis

Wat zijn de afmetingen van het Keter tuinhuis?

Er zijn veel verschillende modellen van Keter tuinhuizen. Ieder tuinhuis heeft verschillende afmetingen. Kies het model en bekijk de afmetingen in de specificaties.

Is het Keter tuinhuis waterdicht?

Ja, het Keter tuinhuis is waterdicht. Het is gemaakt van duurzaam kunststof dat bestand is tegen regen en vocht.

Kan ik het Keter tuinhuis zelf monteren?

Ja, het Keter tuinhuis wordt geleverd met een duidelijke montagehandleiding en alle benodigde onderdelen. Met enige handigheid is het mogelijk om het tuinhuis zelf te monteren.

Heeft het Keter tuinhuis ventilatie?

Ja, het Keter tuinhuis is voorzien van ventilatieroosters om een goede luchtcirculatie te bevorderen. Dit voorkomt vochtproblemen en nare geuren in het tuinhuis.

Hoeveel jaar garantie krijg ik op het Keter tuinhuis?

Het Keter tuinhuis wordt geleverd met een garantie van 10 jaar. Dit geeft je gemoedsrust en de zekerheid dat het tuinhuis van goede kwaliteit is.

Top 5 Beste kopen
Logo