Joolz Kinderwagen
Bijgewerkt: Maart 2023

Joolz Kinderwagen

Joolz Kinderwagen

Een Joolz kinderwagen is een kinderwagen die voor veel mensen de ideale keuze is. Het merk is modern en gericht op dit soort producten die met kleine kinderen en baby’s te maken hebben. Daarom kun je rekenen op een bepaalde kwaliteit wanneer je kiest voor een Jools kinderwagen. Er zijn vier series Joolz kinderwagens. Je leest er hieronder meer over. Alle Joolz kinderwagens zijn beschikbaar in meerdere kleuren uitvoeringen. Onderling hebben ze wel verschillen. 

 

Day+ kinderwagen

De Day+ kinderwagen is er bijvoorbeeld in 7 kleuren. De Day+ kinderwagen heeft ventilatie in de wieg en is inclusief wieg. Deze optie kost € 1150. Hij heeft een verstelbare voetensteun en een stoel op tafelhoogte. Er zit een roterende veiligheidsbeugel bij deze kinderwagen. Hij weegt 13 kilo. De hoogte is 100 tot 111 centimeter, de lengte 84 centimeter en de breedte 59,5 centimeter. Qua hoogte en breedte is dit een grote Joolz kinderwagen. Hij kan niet op alle terreinen. 

 

Geo kinderwagen

De Geo² kinderwagen kan dit bijvoorbeeld weer wel. Qua formaat is deze redelijk vergelijkbaar: 93 lang, 60 breed en 94 tot 108 centimeter hoog. Hij weegt een kilo meer. De Geo² kinderwegen heeft geen roterende veiligheidsbeugel, maar wel transportvergrendeling. Ook kun je deze Joolz kinderwagen uitbreiden naar een duo of tweelingwagen. Het ontbreekt deze kinderwagen weer aan een verstelbare voetensteun en ventilatie in de wieg. Hij kost € 100 minder dan de Day kinderwagen. Er zijn 8 kleuren beschikbaar. 

 

Hub kinderwagen

De Hub kinderwagen is slechts in vijf kleuren beschikbaar, maar heeft wel weer ventilatie in de wieg. Ook zijn er zes zitstanden in plaats van drie, zoals bij de Geo en Day. Hij heeft zowel een verstelbare voetensteun als een stoel op tafelhoogte, maar kan weer niet op ieder terrein. Deze Joolz kinderwagen heeft zowel een roterende veiligheidsbeugel als een draagriem, maar weer geen transportvergrendeling. Het is de kleinste Joolz kinderwagen met 86 centimeter lengte, 53 breedte en een hoogte van 95 tot 105. Hij weegt slechts 11 kilo. 

 

Aer buggy

Wel is de Aer buggy kleiner en lichter. Deze mag ook als enige mee als handbagage in het vliegtuig. Maar de buggy wordt niet geheel meegerekend als kinderwagen. Bij alle varianten krijg je een wieg, ook bij de Aer. Deze weegt slechts 6 kilo, is 105,5 centimeter hoog, 83 lang en 45 centimeter breed. Er zit transportvergrendeling en een draagriem op. Ook heeft deze Joolz kinderwagen een platte ligstand en vierwielvering. De zitstanden zijn te verstellen. 

Beste Joolz Kinderwagen aanbiedingen van Maart 2023