Joolz Kinderwagen

Op zoek naar de beste Joolz kinderwagen? Vergelijk de top 5 modellen en ontdek welke perfect bij jou en je kleintje past.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Joolz day plus
Joolz day plus
Voordelen
De kinderwagen is slim ontworpen. Een zeer comfortabele kinderwagen. Je kunt de kinderwagen met één hand bedienen. Beschikt over een wieg en een stoel, ook kun je een autostoel bevestigen. Je krijgt levenslange garantie op de kinderwagen.
Nadelen
Heeft enkel wat neutrale kleuren.
Joolz geo 2
Joolz geo 2
Voordelen
Er zit een vering op de voor en de achterwielen. De kinderwagen is heel erg flexibel te verrijden. Je kunt de kinderwagen uitbreiden voor een tweede kindje. De wandelwagen zit kun je voor en achterwaarts plaatsen. Dankzij de 5 puntsgordel zit of ligt je kindje altijd veilig.
Nadelen
Alleen geschikt tot kindjes van 75 centimeter.
Tip: Beste keuze
Joolz hub plus
Joolz hub plus
Voordelen
Zeer geschikt voor een soepel ritje in de stad. Je kunt de kinderwagen eenvoudig opbergen, doordat hij opklapbaar is. Heeft een hele comfortabele stoel. De kinderwagen heeft een mooie uitstraling. Dankzij de gordel en de beugel kunnen er geen nare situaties voordoen.
Nadelen
De kinderwagen is vooral te verkrijgen in wat donkere kleuren.
Joolz geo 2 duo
Joolz geo 2 duo
Voordelen
Je kunt speeltjes ophangen aan de lusjes van de zonnekap. De rugleuningen van de ergonomische zitjes zijn verstelbaar. Heeft een extra grote mand, zodat je ook alle boodschappen mee kunt nemen. Dankzij de transportvergrendeling kun je de kinderwagen ingeklapt eenvoudig vervoeren. De kinderwagen is lekker wendbaar.
Nadelen
Als de kinderwagen ingeklapt is blijft het een vrij groot pakket.
Joolz day plus style it yourself
Joolz day plus style it yourself
Voordelen
Je kunt de kinderwagen samenstellen zoals je het maar wilt. Je hebt de keuze uit unieke stijlen. De kinderwagen is ultra comfortabel. Dankzij de vierwielvering is de kinderwagen zeer stabiel. Geen lekke banden meer, omdat ze gemaakt zijn van schuim en rubber.
Nadelen
De aanschafprijs is een beetje hoog, maar je krijgt wel waar voor je geld.

Beste Joolz KinderwagenKoopgids: Welke Joolz Kinderwagen is de beste koop van juni 2024?

Een Joolz kinderwagen is een kinderwagen die voor veel mensen de ideale keuze is. Het merk is modern en gericht op dit soort producten die met kleine kinderen en baby’s te maken hebben. Daarom kun je rekenen op een bepaalde kwaliteit wanneer je kiest voor een Jools kinderwagen. Er zijn vier series Joolz kinderwagens. Je leest er hieronder meer over. Alle Joolz kinderwagens zijn beschikbaar in meerdere kleuren uitvoeringen. Onderling hebben ze wel verschillen.

Day+ kinderwagen

De Day+ kinderwagen is er bijvoorbeeld in 7 kleuren. De Day+ kinderwagen heeft ventilatie in de wieg en is inclusief wieg. Deze optie kost € 1150. Hij heeft een verstelbare voetensteun en een stoel op tafelhoogte. Er zit een roterende veiligheidsbeugel bij deze kinderwagen. Hij weegt 13 kilo. De hoogte is 100 tot 111 centimeter, de lengte 84 centimeter en de breedte 59,5 centimeter. Qua hoogte en breedte is dit een grote Joolz kinderwagen. Hij kan niet op alle terreinen.

Geo kinderwagen

De Geo² kinderwagen kan dit bijvoorbeeld weer wel. Qua formaat is deze redelijk vergelijkbaar: 93 lang, 60 breed en 94 tot 108 centimeter hoog. Hij weegt een kilo meer. De Geo² kinderwegen heeft geen roterende veiligheidsbeugel, maar wel transportvergrendeling. Ook kun je deze Joolz kinderwagen uitbreiden naar een duo of tweelingwagen. Het ontbreekt deze kinderwagen weer aan een verstelbare voetensteun en ventilatie in de wieg. Hij kost € 100 minder dan de Day kinderwagen. Er zijn 8 kleuren beschikbaar.

Hub kinderwagen

De Hub kinderwagen is slechts in vijf kleuren beschikbaar, maar heeft wel weer ventilatie in de wieg. Ook zijn er zes zitstanden in plaats van drie, zoals bij de Geo en Day. Hij heeft zowel een verstelbare voetensteun als een stoel op tafelhoogte, maar kan weer niet op ieder terrein. Deze Joolz kinderwagen heeft zowel een roterende veiligheidsbeugel als een draagriem, maar weer geen transportvergrendeling. Het is de kleinste Joolz kinderwagen met 86 centimeter lengte, 53 breedte en een hoogte van 95 tot 105. Hij weegt slechts 11 kilo.

Aer buggy

Wel is de Aer buggy kleiner en lichter. Deze mag ook als enige mee als handbagage in het vliegtuig. Maar de buggy wordt niet geheel meegerekend als kinderwagen. Bij alle varianten krijg je een wieg, ook bij de Aer. Deze weegt slechts 6 kilo, is 105,5 centimeter hoog, 83 lang en 45 centimeter breed. Er zit transportvergrendeling en een draagriem op. Ook heeft deze Joolz kinderwagen een platte ligstand en vierwielvering. De zitstanden zijn te verstellen.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Joolz Kinderwagen

Wat maakt Joolz kinderwagens anders dan andere merken?

Joolz kinderwagens zijn bekend om hun stijlvolle en moderne ontwerpen, gemaakt van hoogwaardige materialen. Ze zijn ook erg praktisch en gebruiksvriendelijk, met functies zoals een verstelbare duwbeugel en een ruime opbergmand.

Zijn Joolz kinderwagens geschikt voor alle terreinen?

Ja, Joolz kinderwagens zijn ontworpen om zowel op verharde wegen als op ruiger terrein te kunnen rijden. Ze hebben stevige wielen en een soepele vering, wat zorgt voor een comfortabele rit voor zowel de baby als de ouder.

Zijn Joolz kinderwagens compatibel met autostoeltjes?

Ja, Joolz kinderwagens zijn compatibel met verschillende autostoeltjes van bekende merken. Hierdoor kunnen ouders gemakkelijk tussen de auto en de kinderwagen wisselen zonder hun baby te storen.

Zijn Joolz kinderwagens gemakkelijk op te vouwen en op te bergen?

Ja, Joolz kinderwagens zijn ontworpen om eenvoudig op te vouwen en compact op te bergen. Ze hebben een intuïtief vouwsysteem en kunnen zelfs worden opgevouwen met de zitting er nog aan, waardoor ze perfect zijn voor ouders die vaak onderweg zijn.

Zijn Joolz kinderwagens geschikt voor pasgeboren baby’s?

Ja, Joolz kinderwagens zijn geschikt voor pasgeboren baby’s. Ze hebben een volledig vlakke ligstand en kunnen worden gebruikt in combinatie met een reiswieg of een autostoeltje, zodat de baby comfortabel en veilig kan liggen.

Top 5 Beste kopen
Logo