Bluetooth Tracker
Bijgewerkt: Juni 2024

Bluetooth Tracker

Bluetooth Tracker

Bluetooth Trackers zijn de nieuwste uitvinding waarmee je makkelijk je spullen weer terug kunt vinden als je die kwijt bent geraakt. Denk bijvoorbeeld aan je tas of een sleutelbos. De trackers zijn namelijk handige kleine apparaatjes die je aan je tas, sleutelbos of elk ander ding vast kunt doen. Als je die dan kwijt bent, kun je via een app op je telefoon en via Bluetooth die spullen weer makkelijk terug vinden. Raak je dus vaak je sleutelbos kwijt? Hang dan makkelijk een tracker eraan en je zult snel je sleutels weer terug vinden. 

 

Het bereik van de Bluetooth Tracker

Er zijn verschillende soorten uitvoeringen van een Bluetooth Tracker. Natuurlijk heb je het product in verschillende kleuren en maten, maar daarnaast zijn er nog een aantal verschillen. Denk bijvoorbeeld aan het bereik van de tracker. De meeste trackers hebben een bereik tot 150 meter. Aangezien je meestal toch snel erachter komt dat er iets kwijt is, kun je je spullen makkelijk binnen 150 meter weer terugvinden met de tracker. Toch zijn er die speciale edities die nog verder kunnen, wel tot 1 kilometer. 

 

Besturingssysteem waarvoor de Tracker bestemd is

Er zitten ook verschillen tussen de trackers op basis van het besturingssysteem van je telefoon. De bekendste besturingssystemen zijn natuurlijk van Apple, oftewel IOS en Samsung oftewel Android en daar zijn dan ook de meeste trackers voor gemaakt. Er zijn verschillende soorten Apple Bluetooth Trackers, die ook wel Airtags worden genoemd. Hiernaast zijn er gelukkig ook trackers die werken met alle systemen en met elke bluetooth die er is. Denk bijvoorbeeld aan het goede merk Tile, die de beste bluetooth trackers zonder bepaald besturingssysteem levert. 

 

Waterbestendigheid

Misschien denk jij dat het waarschijnlijk niet zal gebeuren, maar je spullen kunnen ook terecht komen in het water en als je dit niet weet zul je ze dus nooit meer terugvinden. Behalve met een waterbestendige bluetooth tracker. De meeste trackers zijn waterbestendig en zullen er dus ook tegen kunnen als ze in het water of in bijvoorbeeld een regenbui liggen. Zo kun je ook nog makkelijk je spullen terugvinden in slecht weer. Het is belangrijk om dit te hebben, omdat het in Nederland natuurlijk vaak regent en je dan niet wil dat je tracker kapot gaat. 

 

Het kopen van een Bluetooth Tracker doe je hier

Overtuigd van het kunnen van een tracker en raak je vaak je spullen kwijt? Koop er dan snel eentje. Je vraagt je vast af waar dit dan kan. Je kunt een tracker in veel technologiewinkels kopen zoals bij de Mediamarkt, of bij de winkel van het merk van je telefoon zelf. Ook in webshops is er veel keuze voor Bluetooth Trackers. Denk bijvoorbeeld aan de webshop van CoolBlue, Mediamarkt of Apple. 

Beste Bluetooth Tracker aanbiedingen van Juni 2024