Kenwood Autoradio

Op zoek naar de beste Kenwood autoradio? Vergelijk en ontdek hier de top 5 modellen met geavanceerde functies en uitstekende geluidskwaliteit. Upgrade jouw autorit vandaag nog!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
KENWOOD KMM-BT504DAB
KENWOOD KMM-BT504DAB
Voordelen
De geluidsinstellingen zijn optimaal. Bellen en muziek streamen via de Bluetooth. Een breed lcd display met wel anderhalve tekstlijn. De kleuren van het display en de toetsen zijn instelbaar. De installatie is zeer eenvoudig dankzij de korte behuizing.
Nadelen
De taalkeuze van de gebruikersinterface is niet in het Nederlands.
KENWOOD KDC-X7200DAB
KENWOOD KDC-X7200DAB
Voordelen
Handsfree bellen dankzij de ingebouwde Bluetooth functie. Je kunt de radio koppelen met IPhone en Android music playback. De radio heeft een dubbele USB poort aan de achterzijde. Variabele toets en schermverlichting. Dankzij de DAB+ kun je storingsvrij radio luisteren.
Nadelen
Beschikt niet over een externe kaartlezer.
Tip: Beste keuze
KENWOOD DMX125DAB
KENWOOD DMX125DAB
Voordelen
De aanraakpaneelbesturing reageert erg snel. Je mobiele telefoon eenvoudig koppelen. Er wordt een kabelmicrofoon meegeleverd. Beschikt over een aansluiting voor een achteruitrijcamera. Heeft maar liefst drie voorversterker uitgangen.
Nadelen
Je bent een losse adapter nodig voor het aansluiten op de OEM afstandsbediening op het stuur.
KENWOOD DMX120BT
KENWOOD DMX120BT
Voordelen
Eenvoudig te bedienen met de vingertoppen. Je kunt muziek streamen via de bluetooth of je telefoon. Heeft een hele mooie uitstraling. Beschikt over drie stereo RCA uitgangen aan de achterzijde. Heeft wel vier audio kanalen.
Nadelen
Je kunt niet luisteren naar een ruisvrije radio via DAB+ signalen.
KENWOOD KDC-BT740DAB
KENWOOD KDC-BT740DAB
Voordelen
Geschikt voor het afspelen van MP3, WMA, AAC, WAV en FLAC audiobestanden. De verlichtingskleuren zijn instelbaar naar eigen wens. Optimale geluidsinstellingen. Ondersteund de virtuele spraak assistent van Amazon Alexa. Het voorpaneel is afneembaar.
Nadelen
De taal van de gebruikersinterface is in veel talen behalve in het Nederlands.

Beste Kenwood AutoradioKoopgids: Welke Kenwood Autoradio is de beste koop van april 2024?

Kenwood is een groot en bekend merk op het gebied van elektronica, voor binnen en buiten je huis. Hieronder hoort ook de auto, met name de autoradio. De Kenwood autoradio is geschikt voor alle modellen auto’s waardoor er voor iedere auto wel een variant beschikbaar is. Binnen Kenwood zijn er niet alleen modellen beschikbaar die anders in formaat zijn, maar ook met verschillende functies die goed uit kunnen komen afhankelijk van waarvoor de autoradio gebruikt gaat worden.

Afspelen van audiobestanden

De Kenwood autoradio is in de eerste plaats natuurlijk bedoeld voor het luisteren van muziek of radiozenders. Maar dit kan op meer manieren dan alleen een radiosignaal zoeken via de ether. De Kenwood autoradio’s kunnen ook gebruikt worden in combinatie met een cd-speler en hebben toegang dan DAB+ en zelfs Bluetooth. Ook voor het luisteren van muziek via een usb-stick is bij verschillende modellen de mogelijkheid beschikbaar.

Het formaat

Kenwood autoradio’s zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De meeste modellen zullen het standaard frontje hebben dat andere autoradio’s ook hebben, zodat het vaak alleen een kwestie is van de radio op zijn plek plaatsen. Maar er zijn ook grotere Kenwood autoradio’s beschikbaar, met een Dubbel Din-scherm waarbij de functies veel beter zichtbaar zijn. Deze autoradio’s moeten in de meeste gevallen apart ingebouwd worden, zodat ze ook daadwerkelijk in het dashboard passen. Dit is eenmalig een klusje en daarna kan de Kenwood autoradio altijd blijven zitten zoals gewend. Zelfs de voorkant van de radio hoeft dan niet losgemaakt worden, omdat de autoradio dan zo is ingebouwd dat deze niet zomaar uit de wagen gestolen kan worden.

Handsfree bellen

Wie ook veel onderweg aan het werk is zal waarschijnlijk ook achter het stuur vergaderingen bij moeten wonen of contact moeten leggen met klanten. Kenwood autoradio’s kunnen hierin bijdragen, doordat deze autoradio’s geschikt zijn om ook handsfree te kunnen bellen. Door een verbinding met de autoradio naar je telefoon te kunnen maken kan de autoradio gebruikt worden als speaker, zodat handsfree bellen een stuk makkelijker en veiliger kan.

De prijs en waar te koop

Kenwood autoradio’s zijn verkrijgbaar bij de grotere verkooppunten op het gebied van elektronica. De grootste namen hierin zijn MediaMarkt, Coolblue, BCC en Bol.com. Verder zijn de Kenwood autoradio’s ook verkrijgbaar in winkels gespecialiseerd in auto-onderdelen en -accessoires, zoals Audiovolt. Tot slot zijn grote veilingwebsites als eBay, Amazon en Marktplaats ook voorzien van een ruim aanbod Kenwood autoradio’s.

De prijs van de autoradio’s verschilt per model. Het meest eenvoudige model, waar je alleen een frontje bestelt om te plaatsen op de aansluiting die je al hebt, kun je al bestellen voor 40 euro. Hoe meer mogelijkheden je wilt kunnen hebben voor de autoradio, hoe hoger de prijs. Gemiddeld kun je hiervoor denken aan een prijs van tussen de 120 en 180 euro voor gewone formaten en over de 200 euro voor Dubbel Din. De duurste modellen zijn zeer geavanceerde autoradio’s met twee schermen en ingebouwde functies zoals navigatie, welke een prijs kunnen hebben van rond de 1400 euro.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Kenwood Autoradio

Wat is het vermogen van een Kenwood autoradio?

Het vermogen van een Kenwood autoradio varieert, maar de meeste modellen hebben een vermogen van ongeveer 50 watt per kanaal.

Heeft een Kenwood autoradio Bluetooth-functionaliteit?

Ja, de meeste Kenwood autoradio’s hebben Bluetooth-functionaliteit, waardoor je draadloos muziek kunt streamen en handsfree kunt bellen.

Kan ik mijn iPhone verbinden met een Kenwood autoradio?

Ja, Kenwood autoradio’s ondersteunen de meeste iPhone-modellen via Bluetooth, USB of AUX-ingang. Je kunt je iPhone dus gemakkelijk verbinden en je muziek afspelen.

Kan ik mijn stuurbediening behouden bij het installeren van een Kenwood autoradio?

Ja, Kenwood autoradio’s zijn compatibel met de meeste stuurwielbedieningssystemen. Je kunt een speciale adapter gebruiken om de stuurbediening te behouden en deze te koppelen aan de Kenwood autoradio.

Heeft een Kenwood autoradio een ingebouwde GPS-navigatie?

Sommige Kenwood autoradio’s hebben een ingebouwde GPS-navigatie, terwijl andere modellen compatibel zijn met externe navigatiesystemen. Het is belangrijk om het specifieke model te controleren om te zien of het GPS-functionaliteit heeft.

Top 5 Beste kopen
Logo