Caremart Rollator

Op zoek naar de beste Caremart rollator? Vergelijk de top 5 modellen en ontdek welke het beste bij jouw behoeften past. Kies voor comfort, kwaliteit en mobiliteit!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Caremart Litewalk II
Caremart Litewalk II
Bekijk Prijs »

Rollator Shop

Voordelen
Beschikt over ergonomische handgrepen voor goede grip. De zitting is lekker zacht en de rollator heeft een rugleuning. De rollator is in hoogte verstelbaar. De rollator weegt maar liefst 7,3 kilogram. Geen lekke banden meer dankzij de massieve wielen.
Nadelen
De kabels zijn niet weg gewerkt in het frame.
Caremart Litetravel
Caremart Litetravel
Bekijk Prijs »

Rollator Shop

Voordelen
De rollator is ingeklapt zeer compact en heeft een lichtgewicht. De rollator is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De ergonomische handvatten zijn in hoogte verstelbaar. Je kunt de rollator in een parkeerstand zetten door middel van de remmen. De wielen zijn groot, wendbaar en lekvrij.
Nadelen
De remkabels zitten buiten het frame.
Tip: Beste keuze
Caremart EZ-lite
Caremart EZ-lite
Bekijk Prijs »

Rollator Shop

Voordelen
Je kunt de rollator eenvoudig overal mee naar toe nemen. De rollator weegt maar zeven kilo. De rollator beschikt over lekvrije banden. De remmen beschikken over twee standen, zodat je deze ook op de parkeerstand kunt zetten. De rollator is geschikt voor het gebruik binnen en buitenshuis.
Nadelen
De bekabeling is maar voor een deel weggewerkt.
Caremart Carrymate
Caremart Carrymate
Voordelen
De stoel is comfortabel. Je kunt de rolstoel eenvoudig inklappen. De rolstoel beschikt over stevige remmen. De rolstoel wordt kant en klaar afgeleverd. Je kunt de rolstoel prima gebruiken voor transport.
Nadelen
De stoel is aan de zware kant.

Beste Caremart RollatorKoopgids: Welke Caremart Rollator is de beste koop van april 2024?

Wie wat extra ondersteuning nodig kan hebben tijdens het lopen kan zijn voordeel halen uit de Caremart rollator. Deze rollator is geschikt voor iedereen die wel wat meer hulp kan gebruiken wanneer deze bijvoorbeeld naar de supermarkt gaat of een wandeling door het park maakt. Bij Caremart hebben ze eraan gedacht dat een rollator meer moet zijn dan alleen een karretje waar je extra op kunt leunen tijdens het lopen, waardoor de rollators hier voorzien zijn van extra functies.

Het formaat

De hoogte van de Caremart rollator is eenvoudig verstelbaar. Dit is natuurlijk belangrijk om er niet voor te hoeven zorgen dat je bij het gebruik van de rollator last van je rug of gewrichten kunt krijgen. Dit geldt voor zowel de rollator zelf als de handvatten, zodat de rollator goed te gebruiken is in verschillende situaties. Het formaat is ook eenvoudig kleiner te maken, door de rollator in te klappen wanneer je bijvoorbeeld met de auto op stap gaat en de rollator mee moet in de kofferbak.

Het gewicht

Caremart rollators zijn licht in gewicht. De meeste modellen zijn niet meer dan 8 kg, waardoor ze makkelijk in gebruik zijn en opgeruimd kunnen worden als de rollator even niet gebruikt wordt. Het lichtgewicht materiaal maakt ook dat de rollator makkelijk te gebruiken is om bochten te maken of om obstakels heen te kunnen manoeuvreren.

Extra toepassingen

Zoals gezegd is de Caremart rollator geschikt voor meer dan alleen rondlopen. Zo kan het ook zo zijn dat je na een aantal kilometers even rust wilt pakken. De rollator heeft dan een eigen zitje met rugsteun, zodat je comfortabel tot adem kunt komen of van de omgeving kunt genieten. Ook heeft de Caremart rollator een wandelstokhouder, zodat je wanneer je even zonder de rollator wilt kunnen lopen dit ook heel makkelijk kan. De meest herkenbare extra toepassing is de ingebouwde tas, die bijvoorbeeld gebruikt kan worden voor de boodschappen. Hierdoor hoeft er niet gekeken te worden naar wat voor boodschappentas er op de rollator zou kunnen passen, want deze tas krijg je er meteen gratis bij.

Sterkte en levensduur

De Caremart rollator kan tot 100 kg gewicht aan, lichaamsgewicht plus eventuele tas en andere accessoires, waardoor de meeste mensen geen enkel probleem met deze rollator zullen hebben. Daarnaast is de rollator voorzien van lekvrije banden en een parkeerrem, waardoor de rollator lang en goed gebruikt kan blijven worden. Mocht de Caremart rollator toch onverwacht schade opgelopen hebben, dan kun je het eerste jaar na aanschaf vertrouwen op de garantie om deze schade te vergoeden of een nieuwe rollator te krijgen.

De prijs en waar te koop

Omdat de Caremart rollator een medisch hulpmiddel is, kun je deze vooral bestellen bij gespecialiseerde verkooppunten gericht op zorgartikelen. Vegro is hierin een bekende naam, maar ook de hulpmiddelenwinkel bij jou in de buurt zal deze rollators waarschijnlijk in het assortiment hebben. Voor de prijs moet je rekening kunnen houden met zo’n 200 euro. Gelukkig bestaat er de mogelijkheid dat jouw verzekeraar de aanschafwaarde van de Caremart rollator voor je vergoed. Vraag hiervoor naar de voorwaarden bij jouw verzekeraar.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Caremart Rollator

Wat zijn de voordelen van een Caremart rollator?

Een Caremart rollator biedt verschillende voordelen, waaronder stabiliteit, comfort, en mobiliteit. Het heeft een stevig frame en grote wielen voor extra stabiliteit, een comfortabele zitting en rugleuning, en is gemakkelijk op te vouwen voor transport.

Hoe kan ik mijn Caremart rollator onderhouden?

Om uw Caremart rollator in goede staat te houden, adviseren wij regelmatig onderhoud uit te voeren. Dit omvat het controleren van de bandenspanning, het smeren van de bewegende delen en het schoonmaken van het frame met een mild reinigingsmiddel en een zachte doek.

Kan ik de hoogte van mijn Caremart rollator aanpassen?

Ja, de meeste Caremart rollators hebben een verstelbaar handvat, waardoor u de hoogte kunt aanpassen aan uw persoonlijke behoeften. Dit zorgt voor een comfortabele en ergonomische positie tijdens het lopen.

Kan ik de Caremart rollator gebruiken op verschillende ondergronden?

Ja, de Caremart rollator is ontworpen om op verschillende ondergronden te kunnen worden gebruikt. De grote wielen zorgen voor stabiliteit en manoeuvreerbaarheid, zodat u gemakkelijk kunt lopen op trottoirs, gras, hellingen en andere oneffen terreinen.

Is de Caremart rollator gemakkelijk op te vouwen voor transport?

Ja, de meeste Caremart rollators zijn opvouwbaar, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden opgeborgen in een auto, bus of trein. Het opvouwmechanisme is eenvoudig te gebruiken en vergrendelt stevig, zodat de rollator veilig kan worden vervoerd.

Top 5 Beste kopen
Logo