Garmin Autonavigatie Aanbieding
Bijgewerkt: Juli 2024

Garmin Autonavigatie Aanbieding

Garmin Autonavigatie Aanbieding

Grote afstanden afleggen om van locatie naar locatie te gaan voor werk of omdat je op vakantie gaat, kun je het beste doen met een navigatiesysteem. Hierdoor weet je zeker dat je de juiste kant op gaat en dat je op plaats van bestemming aankomt, zelfs als er grote verkeershinderingen op de route zijn. De autonavigatie van Garmin is hierin erg geschikt. Deze aparte navigatiesystemen kunnen eenvoudig in iedere auto gebruikt worden, omdat je de schermpjes aan de binnenkant van je voorruit plaatst en op kunt hangen op de afstand die jij het prettigst vindt.

 

De functies

Garmin autonavigatie wordt gemaakt door een internationaal team, waardoor de routes in binnen- en buitenland altijd zo up-to-date mogelijk zijn als maar kan. Mocht je bijvoorbeeld op vakantie willen gaan met de auto naar het Middellands Zeegebied, dan kan de Garmin autonavigatie gebruikt worden om naar de plaats van bestemming te rijden en ook om van locatie naar locatie in het land zelf te rijden. Hoe de routeaanwijzingen gegeven worden is ook zelf in te stellen, denk bijvoorbeeld aan een gewone landkaart of een satellietkaart en de voice over die de richtingen opleest. Ook kan de Garmin autoradio verkeerhinder doorgeven, bijvoorbeeld als er een ongeval is geweest op de snelweg waar je nu rijdt. Hierdoor kun je al anticiperen op een mogelijke file en wellicht van route wijzigen om gewoon door te kunnen rijden.

 

Het formaat

De Garmin autonavigatie bestaat met name uit een klein schermpje dat je aan je voorruit kunt plakken door middel van een klein houdertje met zuignap. Dit schermpje zal in de meeste gevallen tussen de 5 en 7 inch zijn. Lekker klein zodat deze niet al te erg opvalt of je gezichtsveld hindert maar wel groot genoeg om de kaart goed te kunnen bekijken. Ook is dit formaat groot genoeg om met de hand de route in te tikken naar je volgende bestemming. Daarnaast kun je ervoor kiezen om een autonavigatie te nemen met of zonder rand, om een beter overzicht te hebben van wat er allemaal gebeurt.

 

Extra toepassingen

Over het algemeen zijn de meeste Garmin autonavigatiesystemen lekker eenvoudig, maar je kunt er ook voor kiezen om meer geavanceerde modellen te nemen. Denk bijvoorbeeld aan reistips of het aangeven van waar je in de buurt van je bestemming het beste kunt parkeren. Daarnaast is het ook mogelijk om je smartphone aan de navigatie aan te sluiten zodat je handsfree met het systeem kunt bellen. Tot slot zijn er ook autonavigatiesystemen met een ingebouwde dashcam, wat ontzettend van pas kan komen in het geval van een ongeval.

 

De prijs en waar te koop

De navigatiesystemen van Garmin zijn erg populair en daarom verkrijgbaar bij meerdere dealers. Vooral elektronicawinkels als MediaMarkt, Coolblue en BCC en online warenhuizen als Bol.com en Amazon hebben een goede voorraad van deze systemen. Voor de prijs kun je gemiddeld rekening houden met een bedrag tussen de 80 en 150 euro, vooral als je op zoek bent naar een model dat vooral is gericht puur op navigatie. De meest uitgebreide systemen kunnen al gauw rond de 800 euro gaan kosten. Mocht je liever willen besparen op de prijs, dan zijn tweedehands modellen bij bijvoorbeeld Marktplaats of eBay ook geschikt.

Beste Garmin Autonavigatie aanbiedingen van Juli 2024