Garmin Autonavigatie

Op zoek naar de beste Garmin autonavigatie? Wij hebben de top 5 modellen vergeleken, zodat jij gemakkelijk de juiste keuze kunt maken. Ontdek ze hier!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Garmin Drive 5 Europa
Garmin Drive 5 Europa
Voordelen
Via de telefoon continu op de hoogte van de actuele verkeersinformatie. De navigatie heeft een reflecterende laag, zodat je ook met de zon kunt aflezen. Je kunt de navigatie updaten via de wifi. Heeft een uitgebreide gebruikershandleiding. De navigatie start snel op.
Nadelen
De navigatie geeft geen meldingen van flitsers.
Garmin Drive 61 LMT-S Europa
Garmin Drive 61 LMT-S Europa
Voordelen
Eenvoudig koppelen met je smartphone, zodat je verkeersinformatie altijd actueel is. Beschikt over een functie die je informatie geeft over parkeergarages en parkeerplaatsen. Geeft een melding als je in de buurt van een flitser komt. Het scherm is groot en duidelijk. De navigatie is eenvoudig te bedienen.
Nadelen
Je kunt standaard niet handsfree bellen.
Tip: Beste keuze
Garmin Drive 5 Plus EU MT-S Summer
Garmin Drive 5 Plus EU MT-S Summer
Voordelen
Eenvoudig handsfree bellen via je navigatie. Je hoeft de navigatie niet te verbinden met een kabel als hij moet updaten. Updates en meldingen verschijnen op het scherm. De navigatie heeft een prima prijs en kwaliteit verhouding. De navigatie biedt heel erg veel mogelijkheden.
Nadelen
Heeft geen spraakbesturing om de navigatie nog gemakkelijker te kunnen bedienen.
Garmin Camper & Caravan 785 LMT-D – Europa
Garmin Camper & Caravan 785 LMT-D – Europa
Voordelen
Dankzij de ingebouwde dashcam kun je alles vast leggen wat er gebeurt. De route is eenvoudig af te lezen. Je kunt handsfree bellen, zo voorkom je ongelukken en boetes. De navigatie beschikt over een goede bevestiging. Geeft je duidelijke aanwijzingen tijdens de rit.
Nadelen
Je bent een voedingskabel nodig voor de actuele verkeersinformatie.

Beste Garmin Autonavigatie AanbiedingKoopgids: Welke Garmin Autonavigatie is de beste koop van maart 2024?

Grote afstanden afleggen om van locatie naar locatie te gaan voor werk of omdat je op vakantie gaat, kun je het beste doen met een navigatiesysteem. Hierdoor weet je zeker dat je de juiste kant op gaat en dat je op plaats van bestemming aankomt, zelfs als er grote verkeershinderingen op de route zijn. De autonavigatie van Garmin is hierin erg geschikt. Deze aparte navigatiesystemen kunnen eenvoudig in iedere auto gebruikt worden, omdat je de schermpjes aan de binnenkant van je voorruit plaatst en op kunt hangen op de afstand die jij het prettigst vindt.

De functies

Garmin autonavigatie wordt gemaakt door een internationaal team, waardoor de routes in binnen- en buitenland altijd zo up-to-date mogelijk zijn als maar kan. Mocht je bijvoorbeeld op vakantie willen gaan met de auto naar het Middellands Zeegebied, dan kan de Garmin autonavigatie gebruikt worden om naar de plaats van bestemming te rijden en ook om van locatie naar locatie in het land zelf te rijden. Hoe de routeaanwijzingen gegeven worden is ook zelf in te stellen, denk bijvoorbeeld aan een gewone landkaart of een satellietkaart en de voice over die de richtingen opleest. Ook kan de Garmin autoradio verkeerhinder doorgeven, bijvoorbeeld als er een ongeval is geweest op de snelweg waar je nu rijdt. Hierdoor kun je al anticiperen op een mogelijke file en wellicht van route wijzigen om gewoon door te kunnen rijden.

Het formaat

De Garmin autonavigatie bestaat met name uit een klein schermpje dat je aan je voorruit kunt plakken door middel van een klein houdertje met zuignap. Dit schermpje zal in de meeste gevallen tussen de 5 en 7 inch zijn. Lekker klein zodat deze niet al te erg opvalt of je gezichtsveld hindert maar wel groot genoeg om de kaart goed te kunnen bekijken. Ook is dit formaat groot genoeg om met de hand de route in te tikken naar je volgende bestemming. Daarnaast kun je ervoor kiezen om een autonavigatie te nemen met of zonder rand, om een beter overzicht te hebben van wat er allemaal gebeurt.

Extra toepassingen

Over het algemeen zijn de meeste Garmin autonavigatiesystemen lekker eenvoudig, maar je kunt er ook voor kiezen om meer geavanceerde modellen te nemen. Denk bijvoorbeeld aan reistips of het aangeven van waar je in de buurt van je bestemming het beste kunt parkeren. Daarnaast is het ook mogelijk om je smartphone aan de navigatie aan te sluiten zodat je handsfree met het systeem kunt bellen. Tot slot zijn er ook autonavigatiesystemen met een ingebouwde dashcam, wat ontzettend van pas kan komen in het geval van een ongeval.

De prijs en waar te koop

De navigatiesystemen van Garmin zijn erg populair en daarom verkrijgbaar bij meerdere dealers. Vooral elektronicawinkels als MediaMarkt, Coolblue en BCC en online warenhuizen als Bol.com en Amazon hebben een goede voorraad van deze systemen. Voor de prijs kun je gemiddeld rekening houden met een bedrag tussen de 80 en 150 euro, vooral als je op zoek bent naar een model dat vooral is gericht puur op navigatie. De meest uitgebreide systemen kunnen al gauw rond de 800 euro gaan kosten. Mocht je liever willen besparen op de prijs, dan zijn tweedehands modellen bij bijvoorbeeld Marktplaats of eBay ook geschikt.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over Garmin Autonavigatie

Hoe kan ik een bestemming invoeren in mijn Garmin autonavigatie?

U kunt een bestemming invoeren door naar het startscherm te gaan, op “Waarheen?” te tikken en vervolgens een adres, interessepunt of coördinaten in te voeren.

Kan mijn Garmin autonavigatie mij helpen bij het vermijden van verkeersopstoppingen?

Ja, veel Garmin autonavigatiesystemen hebben ingebouwde verkeersinformatie die real-time updates geeft over verkeersopstoppingen en alternatieve routes suggereert.

Hoe kan ik mijn Garmin autonavigatie bijwerken met de nieuwste kaarten?

U kunt uw Garmin autonavigatie bijwerken door deze te verbinden met uw computer en de Garmin Express-software te gebruiken. Deze software helpt u bij het downloaden en installeren van de nieuwste kaartupdates.

Kan mijn Garmin autonavigatie mij waarschuwen voor snelheidsbeperkingen?

Ja, de meeste Garmin autonavigatiesystemen hebben een functie voor snelheidsbeperkingen, die u waarschuwt wanneer u de geldende snelheidslimiet overschrijdt.

Kan mijn Garmin autonavigatie spraakgestuurde aanwijzingen bieden?

Ja, de meeste Garmin autonavigatiesystemen hebben spraakgestuurde aanwijzingen die u vertellen wanneer en waar u moet afslaan, zodat u uw ogen op de weg kunt houden.

Top 5 Beste kopen
Logo