Carkids Autostoel

Op zoek naar de beste carkids autostoel? Vergelijk nu de top 5 modellen en maak een weloverwogen keuze voor de veiligheid en comfort van jouw kind.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Carkids autostoel groep 1
Carkids autostoel groep 1
Voordelen
Geschikt voor kinderen tussen de 9 en 18 kilo. Eenvoudig vast zetten doormiddel van de autogordel. De autostoel is gemaakt van kunststof, foam en polyester. Je kunt het autozitje eenvoudig en snel installeren. De hoofdsteun van het zitje is te verstellen.
Nadelen
Beschikt niet over isofix.
Carkids autostoel groep 2/3
Carkids autostoel groep 2/3
Voordelen
Heeft een mooie sportieve uitstraling. De autostoel is gemaakt van duurzame materialen. Voor het bevestigen gebruik je de veiligheidsgordels van de auto. Geschikt voor kinderen van 9 tot 36 kilo. Je kunt de hoofdsteun verstellen.
Nadelen
Het zitje heeft geen slaapstand.
Tip: Beste keuze
Carkids autostoel groep 1/2/3
Carkids autostoel groep 1/2/3
Voordelen
Geen zorgen meer over de veiligheid van jouw kindje. Ook geschikt voor kleinere kinderen, dankzij de driepuntsgordel. Je kunt de autostoel eenvoudig plaatsen en verwijderen. Het autozitje heeft een mooie uitstraling.
Nadelen
De autostoel zelf is niet verstelbaar, alleen de hoofdsteun.
Carkids autostoel isofix groep 1/2/3
Carkids autostoel isofix groep 1/2/3
Voordelen
Geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden. Beschikt over een isofix en top tether aansluiting, zodat het stabiel is. Kan tijdens een botsing niet voorover kiepen. Het harnas is comfortabel. De autostoel is ook te gebruiken als verhoging.
Nadelen
Niet geschikt voor kinderen zwaarder dan 36 kilo.
Carkids Zitverhoger
Carkids Zitverhoger
Voordelen
Geschikt voor kinderen tot twaalf jaar. Goedgekeurd volgens de Europese standaard. De hoes is afneembaar en kan gewassen worden. De kunststof is eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek. Door de verhoging sluit de gordel netjes aan op de schouder.
Nadelen
Je mag de hoes niet heter wassen dan dertig graden.

Beste Carkids AutostoelKoopgids: Welke Carkids Autostoel is de beste koop van juni 2024?

De Carkids autostoel is speciaal gemaakt om jouw kinderen veilig mee te laten rijden in de auto, hoe jong of klein deze dan ook nog zijn. De autostoel is officieel goedgekeurd door de Europese autoriteit die toe moet zien of de veiligheid van kinderen in het vervoer wel gewaarborgd kan worden, waardoor het gebruik van deze kinderstoel meer dan aan te raden is. De Carkids kinderstoel kan gebruikt worden voor meerdere leeftijden en is verstelbaar op basis van in welke levensfase je zoon of dochter zich nu bevindt.

Het gebruik

De Carkids kinderstoel is makkelijk in gebruik, doordat deze licht van gewicht is en eenvoudig vastgemaakt kan worden aan de autostoel. Met een gewicht van rond de 7 kg is de stoel makkelijk mee te nemen en in en uit de auto te gebruiken. Wanneer je de stoel dan gebruikt om je kind in te plaatsen, is dit zo gepiept. Je hoeft alleen de veiligheidsgordel vast te maken en klaar. Voor de jongste en kleinste kinderen is er een driepuntsgordel ter beschikking, zodat deze extra goed veilig zit. Op basis van hoe groot je kind is kun je ook de nekleuning hoger zetten, zodat het hoofd altijd op de juiste manier wordt ondersteund.

Voor jonge en oudere kinderen

De Carkids kinderstoel is geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden. Hiervoor is de speciale driepuntsgordel ook voor gemaakt, zodat je kind veilig en zeker in de stoel plaats kan nemen en er geen gevaar is voor uit de stoel vallen wanneer je bijvoorbeeld een scherpe bocht moet maken. Vergeet hierbij niet dat de gewone autogordel voor extra veiligheid kan zorgen. Het minimaal aan te raden gewicht van je kind voor het gebruik van de Carkids kinderstoel is 9 kg.

Voor oudere kinderen kan de Carkids kinderstoel uitkomst bieden tot een leeftijd van 12 jaar of totdat het kind meer dan 36 kg weegt. In deze gevallen zal de stoel eerder geschikt zijn om als verhoging te werken. Hierdoor zit het kind lekkerder, veiliger en kan het ook goed naar buiten kijken. Zet voor de beste ondersteuning de leuning dan op de hoogste stand. De driepuntsgordel is op dit moment niet meer nodig, waardoor de gewone autogordel al meer dan genoeg werkt.

De prijs en waar te koop

De adviesprijs van de Carkids kinderstoel ligt rond de 130 euro. In de meeste gevallen zul je deze stoel dan ook voor deze prijs tegenkomen. Dit is met name bij kinderwinkels, maar ook bouwmarkten als Gamma en Bauhaus en leefstijlwinkels als Blokker verkopen deze kinderstoelen. Daarnaast kan het aan te raden zijn om Marktplaats in de gaten te houden. Wanneer een kind uit de stoel is gegroeid verkopen veel mensen de kinderstoel via Marktplaats, waardoor je dezelfde kwaliteit zou kunnen hebben maar voor een lagere prijs. Daarnaast kan het ook aan te raden zijn om in je omgeving te vragen wie er nog een Carkids kinderstoel over heeft, waardoor je deze misschien voor een vriendenprijsje over kunt nemen.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Carkids Autostoel

Wat is het maximale gewicht dat de Carkids autostoel kan dragen?

De Carkids autostoel kan een gewicht dragen van maximaal 36 kilogram.

Is de Carkids autostoel geschikt voor alle leeftijden?

Ja, de autostoel is geschikt voor kinderen van 9 maanden tot 12 jaar oud.

Kan ik de Carkids autostoel gemakkelijk installeren in mijn auto?

Ja, de autostoel is ontworpen om eenvoudig te installeren en past in de meeste auto’s met een 3-punts veiligheidsgordel.

Is de Carkids autostoel veilig in geval van een ongeluk?

Ja, de autostoel voldoet aan de Europese veiligheidsnormen en is uitgerust met een verstelbare hoofdsteun en zijdelingse bescherming om de veiligheid van het kind te waarborgen.

Kan ik de bekleding van de Carkids autostoel verwijderen en wassen?

Ja, de bekleding van de autostoel is afneembaar en kan in de wasmachine worden gewassen voor een gemakkelijke reiniging.

Top 5 Beste kopen
Logo