TomTom Navigatie

Op zoek naar de beste TomTom navigatie? Ontdek onze top 5 vergelijking van de meest betrouwbare en geavanceerde TomTom navigatiesystemen.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
TomTom Start 42 Europa
TomTom Start 42 Europa
Voordelen
Eenvoudig in gebruik, het apparaat heeft een goede prijs/kwaliteitverhouding. Handig formaat compact scherm.
Nadelen
Kwetsbaar en een lange tijd nodig om op te starten.
TomTom Go Classic 5 Europa
TomTom Go Classic 5 Europa
Voordelen
Groot scherm en makkelijk om te installeren. De stem van het apparaat is duidelijk.
Nadelen
Hogere prijsklasse.
Tip: Beste keuze
TomTom GO Discover 7
TomTom GO Discover 7
Voordelen
Scherm met hoge resolutie, goede touchscreen. Het apparaat heeft goede kaarten en heeft actuele verkeersinformatie.
Nadelen
De maximumsnelheden kloppen niet altijd. Ook laat de Bluetooth verbinding het soms afweten.
TomTom Go Professional 520 Europa
TomTom Go Professional 520 Europa
Voordelen
Goede kwaliteit, duurzaam. Het apparaat meldt flitsers en werkt ook op wifi. Het is makkelijk te bedienen.
Nadelen
Vrij prijzig en kwetsbaar scherm.
TomTom Go Classic 6 Europa
TomTom Go Classic 6 Europa
Voordelen
anti reflecterend scherm. Het apparaat heeft een mooi design en het is erg gebruiksvriendelijk. Hij kan snel routes berekenen en ook alternatieve routes werkt goed.
Nadelen
Iets onduidelijke scherm indeling vergeleken met andere TomTom navigatie apparaten.

Beste TomTom NavigatieKoopgids: Welke TomTom Navigatie is de beste koop van april 2024?

Gebruik TomTom Navigatie om makkelijk je weg te vinden

Iedereen kent ze wel: de TomTom navigatie. Het is al jarenlang een onmisbaar product in de vervoermiddelen van mensen die veel reizen of die een weg niet kunnen onthouden. De TomTom navigatie helpt hierbij. Je geeft je eindbestemming aan in de navigatie en het apparaat stuurt je via de beste weg ernaartoe. Je kunt hierbij kiezen voor de snelste weg, de rustigste weg, een weg door dorpen of dit juist niet. Er zijn veel verschillende opties. Een stem vertelt je tussendoor waar je links of rechts af moet en leidt je zo makkelijk naar je bestemming. TomTom navigatie kent drie verschillende navigatie-apparaten.

De TomTom Navigatie Go Classic

Dit is natuurlijk de klassieke TomTom. Dit apparaat heeft een programma genaamd TomTom Traffic en die wordt geüpdatet via de wifi. Als er ergens flitsers zijn krijg je die 1 maand lang live te zien en hiervoor gewaarschuwd zodat je eventueel langzamer kan gaan rijden. Dit klassieke apparaat heeft alle kaarten van Europa erop staan. Zo kun je door heel Europa de weg vinden. Het is de perfecte optie als je de TomTom alleen wilt gebruiken in Nederland of op je reis door Europa. Alles wat je dat nodig zit, zit op dit TomTom navigatie apparaat.

De TomTom Navigatie Go Essential

De TomTom Go Essential is net iets luxer dan de klassieke TomTom. Ook deze Essential versie heeft de kaarten van Europa en wordt geüpdatet via de wifi. Naast kaarten van Europa staan er ook verkeersupdates op dit apparaat. Daarnaast kun je ook zes maanden lang een proefabonnement nemen op de service waarbij je wordt gewaarschuwd voor flitsers. Daarnaast kun je met deze TomTom ook handsfree bellen. Dat is een extra die voor veel mensen fijn is: zo kun je namelijk legaal bellen in de auto.

De TomTom Navigatie Go Discover

De TomTom Go Discover is de nieuwste versie van TomTom. Hierop staan actuele kaarten van de hele wereld. Ook zijn de updates van de kaart via de wifi, die overigens geïntegreerd is, drie keer zo snel als bij de andere TomTom versies. De TomTom Discover heeft een HD touchscreen van 6 tot 7 inch en is hiermee groter dan de andere. Bij deze TomTom krijg je een jaar lang gratis waarschuwingen en meldingen van flitsers. Ook krijg je bij aankoop één jaar lang gratis live informatie over mogelijkheden voor parkeren en prijzen voor brandstof.

Daarnaast is deze TomTom ook nog eens 4 keer sneller dan de andere Tomtoms. Het is dus zeker een waardige verbetering en het waard als je graag navigatie gebruikt, maar die van jou misschien iets te sloom wordt. Daarnaast is het ook enorm fijn om te weten wat brandstof kost waar jij rijdt en binnen te krijgen waar je kan parkeren als je dat wil.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over TomTom Navigatie

Hoe kan ik nieuwe kaarten toevoegen aan mijn TomTom-navigatiesysteem?

Om nieuwe kaarten toe te voegen, moet je de TomTom-software op je computer bijwerken en vervolgens de gewenste kaarten selecteren en downloaden via de TomTom-website. Vervolgens kun je de kaarten via de computer naar je navigatiesysteem overzetten.

Hoe kan ik mijn TomTom-navigatiesysteem updaten?

Om je TomTom-navigatiesysteem bij te werken, moet je de TomTom-software op je computer installeren en de TomTom MyDrive Connect-software gebruiken om updates te downloaden en naar je navigatiesysteem te sturen. Je kunt ook gebruikmaken van de ingebouwde Wi-Fi-functie van sommige TomTom-modellen om updates rechtstreeks op het apparaat te downloaden.

Hoe kan ik mijn favoriete bestemmingen opslaan in mijn TomTom-navigatiesysteem?

Om favoriete bestemmingen op te slaan, selecteer je de gewenste locatie op de kaart, tik je op het sterpictogram en kies je “Opslaan als favoriet”. Je kunt de favoriete bestemmingen vervolgens eenvoudig terugvinden in het menu “Favorieten” op je TomTom-navigatiesysteem.

Hoe kan ik de gesproken instructies van mijn TomTom-navigatiesysteem aanpassen?

Om de gesproken instructies aan te passen, ga je naar het instellingenmenu van je TomTom-navigatiesysteem en zoek je naar de optie “Gesproken instructies”. Hier kun je de taal, stem en volume-instellingen naar wens aanpassen.

Wat moet ik doen als mijn TomTom-navigatiesysteem geen satellietontvangst heeft?

Als je TomTom-navigatiesysteem geen satellietontvangst heeft, controleer dan of je je buiten bevindt en een helder zicht op de hemel hebt. Zorg ervoor dat het apparaat is bijgewerkt met de nieuwste software en probeer het opnieuw op te starten. Als het probleem aanhoudt, neem dan contact op met de klantenservice van TomTom voor verdere assistentie.

Top 5 Beste kopen
Logo