TomTom Navigatie
Bijgewerkt: Juli 2024

TomTom Navigatie

TomTom Navigatie

Gebruik TomTom Navigatie om makkelijk je weg te vinden

Iedereen kent ze wel: de TomTom navigatie. Het is al jarenlang een onmisbaar product in de vervoermiddelen van mensen die veel reizen of die een weg niet kunnen onthouden. De TomTom navigatie helpt hierbij. Je geeft je eindbestemming aan in de navigatie en het apparaat stuurt je via de beste weg ernaartoe. Je kunt hierbij kiezen voor de snelste weg, de rustigste weg, een weg door dorpen of dit juist niet. Er zijn veel verschillende opties. Een stem vertelt je tussendoor waar je links of rechts af moet en leidt je zo makkelijk naar je bestemming. TomTom navigatie kent drie verschillende navigatie-apparaten. 

 

De TomTom Navigatie Go Classic

Dit is natuurlijk de klassieke TomTom. Dit apparaat heeft een programma genaamd TomTom Traffic en die wordt geüpdatet via de wifi. Als er ergens flitsers zijn krijg je die 1 maand lang live te zien en hiervoor gewaarschuwd zodat je eventueel langzamer kan gaan rijden. Dit klassieke apparaat heeft alle kaarten van Europa erop staan. Zo kun je door heel Europa de weg vinden. Het is de perfecte optie als je de TomTom alleen wilt gebruiken in Nederland of op je reis door Europa. Alles wat je dat nodig zit, zit op dit TomTom navigatie apparaat. 

 

De TomTom Navigatie Go Essential

De TomTom Go Essential is net iets luxer dan de klassieke TomTom. Ook deze Essential versie heeft de kaarten van Europa en wordt geüpdatet via de wifi. Naast kaarten van Europa staan er ook verkeersupdates op dit apparaat. Daarnaast kun je ook zes maanden lang een proefabonnement nemen op de service waarbij je wordt gewaarschuwd voor flitsers. Daarnaast kun je met deze TomTom ook handsfree bellen. Dat is een extra die voor veel mensen fijn is: zo kun je namelijk legaal bellen in de auto. 

 

De TomTom Navigatie Go Discover

De TomTom Go Discover is de nieuwste versie van TomTom. Hierop staan actuele kaarten van de hele wereld. Ook zijn de updates van de kaart via de wifi, die overigens geïntegreerd is, drie keer zo snel als bij de andere TomTom versies. De TomTom Discover heeft een HD touchscreen van 6 tot 7 inch en is hiermee groter dan de andere. Bij deze TomTom krijg je een jaar lang gratis waarschuwingen en meldingen van flitsers. Ook krijg je bij aankoop één jaar lang gratis live informatie over mogelijkheden voor parkeren en prijzen voor brandstof. 

 

Daarnaast is deze TomTom ook nog eens 4 keer sneller dan de andere Tomtoms. Het is dus zeker een waardige verbetering en het waard als je graag navigatie gebruikt, maar die van jou misschien iets te sloom wordt. Daarnaast is het ook enorm fijn om te weten wat brandstof kost waar jij rijdt en binnen te krijgen waar je kan parkeren als je dat wil. 

Beste TomTom Navigatie aanbiedingen van Juli 2024