Karcher Veegmachine
Bijgewerkt: Juni 2023

Karcher Veegmachine

Karcher Veegmachine

De Kärcher veegmachine is een machine die ervoor zorgt dat het schoonmaken van de stoep, de oprit of het trottoir eenvoudig te doen zijn. Een bezem, stoffer en blik of wellicht een stofzuiger kunnen op dit soort momenten vaak niet volledig effectief gebruikt worden, waardoor een Kärcher veegmachine een meer gespecialiseerde uitkomst kan bieden. De Kärcher veegmachine is te gebruiken op dezelfde manier als een grasmaaier, waardoor je ook niet meer hoeft te bukken om de grond schoon te kunnen maken.

 

Te gebruiken in alle situaties

Kärcher is een specialist op het gebied van klussen in de tuin en tuinonderhoud, wat ervoor zorgt dat ook alles hieromheen verzorgd kan worden. Het schoonmaakonderhoud wordt hier ook bij gerekend en daarom is de Kärcher veegmachine ontwikkeld. De veegmachine heeft verschillende grote en kleine borstels, waardoor ook de kleinere hoekjes meegenomen kunnen worden bij het schoonvegen. Ook in de seizoenen waarin de tuinrommel meer kan zijn, zoals in de herfst wanneer de bladeren weer van de bomen vallen, kan de Kärcher veegmachine gebruikt worden. De stangen en modellen zijn verstelbaar, waardoor de Kärcher veegmachine ook gebruiksvriendelijk is.

 

Verschillende modellen

Er zijn verschillende Kärcher veegmachines. Elk met een eigen model en hoeveelheid vegers. Daarnaast zijn er verschillen in het vermogen van de motor en de grootte van de vuilcontainer, waarin het opgeruimde afval in op wordt geslagen. De vuilcontainer kun je losmaken om het vuil eenvoudig weg te kunnen gooien. Ook afhankelijk van de grootte van de vuilcontainer zijn de mogelijkheden om de Kärcher veegmachine op te bergen. Ieder model is compact en goed in te klappen, waardoor de Kärcher veegmachine wanneer deze niet gebruikt wordt makkelijk opgeborgen kan worden in de kast of tegen de muur aan. Modellen van de Kärcher veegmachine zijn de S 4, de S 4 Twin, de S 6 en de S 6 Twin. In deze gevallen staat Twin voor twee zijborstels en hebben modellen zonder Twin in de naam slechts één zijborstel. Tot slot is er de Kärcher veegmachine S 4 2in1, die voornamelijk goed geschikt is voor kleine en smalle oppervlakken.

 

Het verschil tussen de modellen Kärcher veegmachine is vooral goed te zien aan de grootte van het apparaat en de manier zoals het handvat staat. Zo staat bij de modellen van S 6 het handvat omhoog, terwijl die van de S 4 modellen naar je toe is gericht. Welk van de twee manieren het handigst is hangt af van eigen voorkeuren en de manier van schoonmaken.

 

De prijs en waar te koop

Je kunt een Kärcher veegmachine kopen voor een prijs tussen de 130 en 170 euro. Dit is afhankelijk van het model, de grootte van de opslag en het aantal zijborstels. De verschillende Kärcher veegmachines zijn goed met elkaar te vergelijken via de website van het merk. Hier kun je de Kärcher veegmachine ook meteen bestellen, net als via de webshops van bouwmarkten, tuinwinkels en elektronicawinkels die ook tuinartikelen verkopen. In een fysieke winkel kun je ook succes hebben, met name bij tuincentra. Tot slot kunnen ook winkels als Bol.com de Kärcher veegmachine verkopen en worden er ook veel modellen via Marktplaats aangeboden.

Beste Karcher Veegmachine aanbiedingen van Juni 2023