Jack Wolfskin Tent
Bijgewerkt: Juni 2024

Jack Wolfskin Tent

Jack Wolfskin Tent

Jack Wolfskin is een bekend merk voor outdoor activiteiten en daarom is het niet zo vreemd om te zien dat het merk ook eigen tenten heeft. Deze Jack Wolfskin tenten passen bij het avontuurlijke karakter dat Jack Wolfskin altijd probeert uit te stralen. Hierdoor zijn de tenten ook goed geschikt om te gebruiken in bijvoorbeeld de echte wildernis, zoals hoog in de bergen of langs het water in een natuurgebied. Maar ook voor gewoon een vakantie of een fietsuitje zijn deze tenten geschikt.

 

Het model

De Jack Wolfskin tenten zijn in te delen in twee categorieën: lifestyle en active. Het grootste verschil hierin is dat de active tenten ook goed geschikt zijn in minder vlak terrein, terwijl de tenten onder lifestyle vooral gebruikt kunnen worden voor bijvoorbeeld kamperen of naar de camping gaan. Ook voor strandvakanties kunnen deze tenten gebruikt worden. Onder lifestyle kun je modellen vinden onder de namen van Eclipse, Grand Illusion en Travel Lodge, en onder active horen modellen als Antarctica, Exolight en Skyrocket.

 

Voor wie

Jack Wolfskin tenten zijn geschikt voor iedereen die een stevige tent kan gebruiken. Het merk staat vooral bekend om actieve outdoor bezigheden, maar ook voor meer vrijetijdsbesteding en ontspanning zijn de tenten geschikt. Daarnaast kunnen Jack Wolfskin tenten geschikt zijn voor één, twee en zelfs drie personen. De tenten zijn daarbij ook eenvoudig mee te nemen. Zo wegen de lichtste tenten onder de 2 kilo en zijn de meest uitgebreide tenten maximaal 7 kilo. Dit is vooral handig voor wie de tent eerst mee moet nemen de natuur in en deze dus niet pas van de auto af kan halen wanneer die een plekje heeft gevonden om het kamp op te zetten. De tenten zijn daarbij ook te kiezen in verschillende kleuren, om precies te zijn groen, rood, blauw, zwart en grijs.

 

De prijs

De prijs van een Jack Wolfskin tent kan uiteenlopen aan de hand van wat voor tent je nodig hebt. Hoe steviger de tent en ook hoe groter deze is, omdat je bijvoorbeeld met meer personen de tent wil kunnen gebruiken, hoe hoger de prijs kan worden. De goedkoopste Jack Wolfskin tenten kun je onder de 50 euro vinden, maar de meest specialistische tenten zijn verkrijgbaar voor boven de 300 euro. Het bepaalt dus wat je nodig hebt hoeveel je kwijt kunt zijn aan je Jack Wolfskin tent.

 

Waar te koop

Jack Wolfskin tenten zijn verkrijgbaar bij meerdere verkooppunten. Allereerst verkoopt Jack Wolfskin de tenten zelf via de eigen webshop. Hier kun je ook meteen goed filteren naar wat voor soort tent je nodig zou willen hebben, op basis van je activiteit, hoeveel personen, de kleur en natuurlijk de prijs. Verder kunnen bouwmarkten en winkels gespecialiseerd op buitenactiviteiten Jack Wolfskin tenten verkopen. Bever, Decathlon en OTTO zijn goede voorbeelden van dit soort verkooppunten. Verder zijn ook verkooppunten als Bol.com te gebruiken om Jack Wolfskin tenten te kopen en ook op Marktplaats kun je een aantal (gebruikte) Jack Wolfskin tenten op de kop tikken.

Beste Jack Wolfskin tent aanbiedingen van Juni 2024