Intex Zwembad
Bijgewerkt: Juni 2024

Intex Zwembad

Intex Zwembad

Een zwembad in de tuin kan een enorme uitkomst bieden tijdens de warme zomermaanden. Een Intex zwembad is hiervoor een geschikte optie. Het Intex zwembad kan gebruikt worden in iedere buitenruimte en is zo opgezet. De zwembaden zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, waardoor er altijd gekeken kan worden naar wat er het beste bij jouw ruimte past. Bovendien zijn er veel accessoires toepasbaar, die onder andere het vullen of juist leeg laten lopen van je zwembad makkelijker maken.

 

De verschillende Intex zwembaden

Ieder Intex zwembad is anders. Zo heb je ronde baden en vierhoekige zwembaden, met een opblaasbare rand of juist een stevig metalen frame. Ook zijn er verschillende maten beschikbaar. Zo kun je Intex zwembaden vinden die een lengte hebben van tot wel 6 meter en een breedte van tussen de 1 en 8 meter! Daarnaast kunnen de Intex zwembaden ook in de hoogte verschillen, van minimaal 70 centimeter tot maximaal een 1,4 meter hoog. Mocht je dus een grote familie hebben, vaak mensen over de vloer hebben of willen zorgen voor een zwembad voor recreatief gebruik, dan is het met een Intex zwembad mogelijk genoeg mogelijkheden te bieden.

 

Intex zwembaden zijn gemaakt van kunststof of polyester, welk is versterkt met pvc om ervoor te zorgen dat je zwembad niet snel scheurtjes zal krijgen of zal gaan lekken. Oppompen doe je door middel van een speciale luchtpomp, maar dit is ook mogelijk met een zandfilterpomp. Het frame en tevens de eventuele trap om in hogere zwembaden te kunnen komen zijn gemaakt van metaal. Qua kleur zijn er vooral blauwtinten beschikbaar, maar ook grijs en zilvergrijs zijn hier te vinden. Bekende series van Intex zwembaden zijn de Easy Set, Prism Frame en Graphite Panel.

Extra bij je bestelling

Wanneer je een Intex zwembad aan wilt schaffen, kun je vaak ook meer bestellen dan alleen het zwembad zelf. Zo hebben we het hierboven al gehad over een speciale luchtpomp, om het bad mee op te kunnen blazen. Afhankelijk van welk soort Intex zwembad je hebt kun je ook de juiste pomp bestellen om sneller en beter je zwembad opgepompt te kunnen hebben. Ook de eerdergenoemde trap om hogere zwembaden in te kunnen komen is apart verkrijgbaar, eveneens als speciale afdekzeilen, reinigingsapparaten en filters, thermometers en zelfs verlichting zijn mogelijk.

 

De prijs en Intex zwembad aanbieding

Een Intex zwembad is verkrijgbaar voor verschillende prijzen. Dit komt omdat iedere serie een andere waarde heeft. Het goedkoopste model is de Easy Set van 380 bij 76 centimeter. Deze kost je in de meeste gevallen net iets meer dan 50 euro. Hoe groter en meer uitgerust het zwembad wordt, hoe meer de prijs stijgt. Dit kan oplopen tot een bedrag van ruim 1600 euro. Dit is voor de Ultra Frame XTR, met een inhoud van 732 bij 366 bij 132 centimeter en inbegrepen met veel accessoires, waaronder een trap, een aftrekzeil en zelfs de speciaal voor het zwembad bestemde pomp.

 

Waar te koop

Intex zwembaden zijn verkrijgbaar in meerdere online winkels zoals de Actioin. Het is ook aan te raden om via een webwinkel het zwembad te bestellen, zodat je Intex zwembad meteen op de juiste plaats neergezet kan worden. Onder andere via Bol.com en Wehkamp of Action kun je een Intex zwembad bestellen, maar er zijn ook speciaalzaken voor opblaasbare zwembaden. Wil je op de kosten besparen, dan is tweedehands misschien een idee voor jou. Zo zijn er veel verkopers die hun oude Intex zwembad van de hand doen via Marktplaats, Amazon, Facebook en Startpagina.

Beste Intex Zwembad aanbiedingen van Juni 2024