Intex Zwembad

Op zoek naar het beste Intex zwembad? Vergelijk hier de top 5 modellen en maak een weloverwogen keuze voor eindeloos zwemplezier in jouw tuin. Ontdek nu!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Intex - Family Frame Zwembad - 260x160x65cm
Intex - Family Frame Zwembad - 260x160x65cm
Voordelen
Eenvoudig in 30 minuten op te zetten. Geschikt voor een rechthoekige tuin. Voorzien van een handig leegloop ventiel. Beschikt over handige plateaus. Gemaakt van 3 laags pvc.
Nadelen
Een filterpomp wordt niet mee geleverd.
Intex Easy Set Zwembad 244 x76 cm – Opblaasbaar zwembad
Intex Easy Set Zwembad 244 x76 cm – Opblaasbaar zwembad
Voordelen
Het zwembad heeft een krachtige filterpomp. De rand dient opgeblazen te worden voor de stabiliteit. Vervaardigd uit duurzaam pvc. Je krijgt er een reparatiesetje bij. Eindeloos veel speel plezier.
Nadelen
Niet geschikt voor de aller kleinste.
Tip: Beste keuze
Intex Zwembad Rectangular Frame 220x150x60 cm
Intex Zwembad Rectangular Frame 220x150x60 cm
Voordelen
Geschikt voor de kleinere tuin. De hoeken kunnen dienen als een stoeltje of plateau. Geïnstalleerd in 30 minuten. Het water kan in meerdere richtingen worden afgevoerd. Extra lange levensduur door de hoogwaardige materialen.
Nadelen
Het vullen van dit zwembad neemt wat tijd in beslag.
Intex Family Frame Zwembad 450x220x84cm – Opzetzwembad
Intex Family Frame Zwembad 450x220x84cm – Opzetzwembad
Voordelen
Kindvriendelijke hoeken. Eenvoudige montage. Goede prijs en kwaliteitsverhouding. Geschikt voor de wat grotere tuinen. Gegalvaniseerd frame.
Nadelen
Prijs van dit zwembad ligt iets hoger dan van een gemiddeld zwembad.
Intex Family Lounge Pool 229 x 229 x 66 cm – Opblaasbaar zwembad
Intex Family Lounge Pool 229 x 229 x 66 cm – Opblaasbaar zwembad
Voordelen
Zwembad voor het hele gezin. Er wordt een reparatiesetje meegeleverd. In de hoeken kun je lekker relaxen in de zitstoelen. Het bad is opblaasbaar. Het zwembad is gemaakt van pvc.
Nadelen
Niet geschikt voor kinderen onder de 8 jaar.

Beste Intex ZwembadKoopgids: Welk Intex Zwembad is de beste koop van maart 2024?

Een zwembad in de tuin kan een enorme uitkomst bieden tijdens de warme zomermaanden. Een Intex zwembad is hiervoor een geschikte optie. Het Intex zwembad kan gebruikt worden in iedere buitenruimte en is zo opgezet. De zwembaden zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, waardoor er altijd gekeken kan worden naar wat er het beste bij jouw ruimte past. Bovendien zijn er veel accessoires toepasbaar, die onder andere het vullen of juist leeg laten lopen van je zwembad makkelijker maken.

De verschillende Intex zwembaden

Ieder Intex zwembad is anders. Zo heb je ronde baden en vierhoekige zwembaden, met een opblaasbare rand of juist een stevig metalen frame. Ook zijn er verschillende maten beschikbaar. Zo kun je Intex zwembaden vinden die een lengte hebben van tot wel 6 meter en een breedte van tussen de 1 en 8 meter! Daarnaast kunnen de Intex zwembaden ook in de hoogte verschillen, van minimaal 70 centimeter tot maximaal een 1,4 meter hoog. Mocht je dus een grote familie hebben, vaak mensen over de vloer hebben of willen zorgen voor een zwembad voor recreatief gebruik, dan is het met een Intex zwembad mogelijk genoeg mogelijkheden te bieden.

Intex zwembaden zijn gemaakt van kunststof of polyester, welk is versterkt met pvc om ervoor te zorgen dat je zwembad niet snel scheurtjes zal krijgen of zal gaan lekken. Oppompen doe je door middel van een speciale luchtpomp, maar dit is ook mogelijk met een zandfilterpomp. Het frame en tevens de eventuele trap om in hogere zwembaden te kunnen komen zijn gemaakt van metaal. Qua kleur zijn er vooral blauwtinten beschikbaar, maar ook grijs en zilvergrijs zijn hier te vinden. Bekende series van Intex zwembaden zijn de Easy Set, Prism Frame en Graphite Panel.

Extra bij je bestelling

Wanneer je een Intex zwembad aan wilt schaffen, kun je vaak ook meer bestellen dan alleen het zwembad zelf. Zo hebben we het hierboven al gehad over een speciale luchtpomp, om het bad mee op te kunnen blazen. Afhankelijk van welk soort Intex zwembad je hebt kun je ook de juiste pomp bestellen om sneller en beter je zwembad opgepompt te kunnen hebben. Ook de eerdergenoemde trap om hogere zwembaden in te kunnen komen is apart verkrijgbaar, eveneens als speciale afdekzeilen, reinigingsapparaten en filters, thermometers en zelfs verlichting zijn mogelijk.

De prijs en Intex zwembad aanbieding

Een Intex zwembad is verkrijgbaar voor verschillende prijzen. Dit komt omdat iedere serie een andere waarde heeft. Het goedkoopste model is de Easy Set van 380 bij 76 centimeter. Deze kost je in de meeste gevallen net iets meer dan 50 euro. Hoe groter en meer uitgerust het zwembad wordt, hoe meer de prijs stijgt. Dit kan oplopen tot een bedrag van ruim 1600 euro. Dit is voor de Ultra Frame XTR, met een inhoud van 732 bij 366 bij 132 centimeter en inbegrepen met veel accessoires, waaronder een trap, een aftrekzeil en zelfs de speciaal voor het zwembad bestemde pomp.

Waar te koop

Intex zwembaden zijn verkrijgbaar in meerdere online winkels zoals de Actioin. Het is ook aan te raden om via een webwinkel het zwembad te bestellen, zodat je Intex zwembad meteen op de juiste plaats neergezet kan worden. Onder andere via Bol.com en Wehkamp of Action kun je een Intex zwembad bestellen, maar er zijn ook speciaalzaken voor opblaasbare zwembaden. Wil je op de kosten besparen, dan is tweedehands misschien een idee voor jou. Zo zijn er veel verkopers die hun oude Intex zwembad van de hand doen via Marktplaats, Amazon, Facebook en Startpagina.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Intex Zwembad

Hoe kan ik mijn Intex zwembad het beste onderhouden?

Regelmatig onderhoud is essentieel om het water schoon en veilig te houden. Gebruik een skimmer of netje om bladeren en vuil te verwijderen, controleer het chloor- en pH-niveau regelmatig met teststrips en voeg indien nodig chemicaliën toe. Zorg er ook voor dat de filterpomp dagelijks werkt.

Hoe lang duurt het om een Intex zwembad op te zetten?

Afhankelijk van het model en de grootte kan het opzetten variëren van 30 minuten tot enkele uren. Het is aan te raden om de instructies zorgvuldig te volgen en minimaal twee personen te hebben voor de installatie.

Kan ik mijn Intex zwembad het hele jaar door buiten laten staan?

Het wordt over het algemeen afgeraden om Intex zwembaden gedurende de wintermaanden buiten te laten staan, vooral in gebieden met vrieskou. Het is beter om het zwembad leeg te laten lopen, schoon te maken en op te bergen om de levensduur te verlengen.

Wat moet ik doen als mijn Intex zwembad een lek heeft?

Als je een lek ontdekt, kun je het zwembad leeg laten lopen tot onder het lekniveau en de lekplek schoon en droog maken. Gebruik dan een reparatieset die specifiek is ontworpen voor Intex zwembaden om het lek te dichten.

Hoe vaak moet ik het water in mijn Intex zwembad verversen?

Als je het water regelmatig behandelt en de filterpomp gebruikt, hoef je het water niet vaak volledig te verversen. Echter, afhankelijk van het gebruik en de waterkwaliteit, kan het nodig zijn om het water eens per seizoen of zelfs vaker te vervangen.

Top 5 Beste kopen
Logo