Bredemeijer Theepot
Bijgewerkt: Maart 2023

Bredemeijer Theepot

Bredemeijer Theepot

Thee zetten kan met een gewone theepot, maar voor wie echt thee wilt zetten kan dit met een Bredemeijer Theepot. Deze theepotten zijn niet alleen geschikt om warm water op te kunnen zetten voor je glaasje, maar ook om dit te kunnen tonen wanneer je bijvoorbeeld vrienden op bezoek hebt. In een Bredemeijer Theepot blijft je thee lang warm en doordat er veel verschillende modellen te vinden zijn passen deze ook bij je interieur. Zelfs wanneer je de theepot even niet gebruikt om thee mee te zetten.

 

Verschillende soorten en maten

Bredemeijer Theepotten zijn verkrijgbaar in diverse varianten. Zo kun je kiezen tussen kleine en grote theepotten, die tussen de 0,5 en 2 liter water kunnen bevatten. Verschillende modellen zijn in verschillende maten verkrijgbaar, waardoor je kunt variëren met maten en de theepot kunt kiezen die geschikt is voor de situatie. Bij de modellen kan er gekozen worden voor designs die meer industrieel zijn, maar ook die een meer authentieke uitstraling hebben. Bekende modellen van een Bredemeijer Theepot zijn Cosy Manto, Duet, Minuet en Asia.

 

Het materiaal

Bredemeijer Theepotten zijn gemaakt van verschillende materialen. Keramiek en gietijzer zijn populaire materialen, maar je kunt ook kiezen voor glas en roestvrijstaal. Welk materiaal is gebruikt voor de theepot hangt af van welk model je nodig hebt. Naast het materiaal kun je ook kiezen uit verschillende kleuren. Dit kan zijn voor standaardkleuren als zwart en wit, maar ook blauw, paars en zelfs roze zijn beschikbaar. Ook meer materialistische kleuren als koper en chroom zijn mogelijk.

 

Extra toepassingen

De Bredemeijer Theepotten kunnen uitgerust zijn met verschillende extra toepassingen. Zo zijn er modellen met een ingebouwd theefilter en theepotten die dubbelwandig zijn, om de warmte beter te bewaren. Ook zijn sommige theepotten geschikt om te wassen in de vaatwasser, waardoor je deze niet meer zelf af hoeft te wassen. Tot slot zijn er ook Bredemeijer Theepotten die eigen kopjes hebben, waardoor je zelfs onderweg thee kunt drinken op een luxere manier dan drinken uit de dop van een thermoskan.

 

De prijs

De prijzen van de Bredemeijer Theepot hangen af van welk model je hebt. Ook de grootte en het materiaal zijn hiervoor belangrijk. Gemiddeld moet je denken aan een prijs tussen de 40 en 75 euro, maar er zijn ook simpelere modellen van slechts 20 euro, maar ook zeer luxe varianten tot wel 300 euro.

 

Waar te koop

Bredemeijer Theepotten zijn verkrijgbaar bij verschillende verkooppunten. Dit kan zowel in fysieke winkels als online. Grote verkooppunten waar je een Bredemeijer Theepot kunt kopen zijn Blokker, Bol.com, FonQ en De Bijenkorf. Ook in woonaccessoires gespecialiseerd webwinkels verkopen deze theepotten en ook via de website van Bredemeijer zelf kun je de theepotten bestellen.

Beste Bredemeijer Theepot aanbiedingen van Maart 2023