Samsung The Frame
Bijgewerkt: Maart 2023

Samsung The Frame

Samsung The Frame

Voor veel woonkamers is een tv nog steeds niet weg te denken uit het interieur. Maar wat nu als je tv volledig op laten gaan in je inrichting nu niet alleen figuurlijk maar ook letterlijk kan? Samsung heeft nu The Frame, een televisie die zelfs wanneer deze uitstaat nog bekeken kan worden. Samsung The Frame is namelijk een televisie die in een speciale omlijsting wordt geleverd, waardoor het net lijkt alsof je niet naar het nieuws maar naar een bewegend schilderij zit te kijken. Daarbij valt het grote zwarte vlak dat de tv achterlaat wanneer deze uitstaat een stuk minder op door het framewerk. Een oplossing voor gemak en design in één kun je wel zeggen.

 

De afmetingen

Samsung The Frame televisies zijn onderdeel van de huidige rage dat size does matter. Grote tv’s worden steeds populairder en ook toegankelijker, wat de populariteit alleen maar versterkt. Samsung The Frame is te vinden in tv-schermen van tussen de 43 en 75 inch. Dit is tussen de 109 en 190 centimeter diagonale lengte van het scherm zelf. Een groot apparaat, dat door het frame minder snel opvalt en beter is te combineren met de rest van je inrichting. Hierdoor kan Samsung The Frame goed opvallen wanneer deze aanstaat, maar wanneer die uit is kan deze opgaan in de omgeving en juist veel minder opvallen.

 

Plaatsen zoals gewild

Samsung The Frame is een televisie die je makkelijk kunt plaatsen aan je muur. Dit kan vooral wanneer deze wordt opgehangen aan de meegeleverde beugel. Hierdoor zit The Frame niet alleen goed vast, maar staat deze ook niet te ver van de muur af. Mocht je juist meer kunnen spelen met hoe en waar je de Samsung The Frame neerzet, dan kun je het tv-scherm ook plaatsen op een speciale standaard. Deze standaard komt over als een schildersezel, waardoor het schilderachtige framewerk alleen maar meer tot zijn recht komt.

 

One Connect Box

Tv-kijken via Samsung The Frame kan via een standaard tv-verbinding of door je favoriete diensten te streamen, zoals YouTube en Netflix. Maar meer uniek voor de nieuwere Samsung tv’s is de One Connect Box. Dit is een speciaal kastje dat niet alleen gebruikt kan worden om tv mee te kijken, maar ook bijvoorbeeld games te kunnen spelen. Een extra entertainmentoptie die je goed kunt wegwerken achter het scherm, waardoor je deze amper meer kunt zien.

 

De prijs

De prijs van tv’s met grote schermen daalt met het jaar. Dit komt omdat de meeste mensen die tegenwoordig nog een tv hebben dan graag meteen goed uitpakken. Dit houdt niet in dat Samsung The Frame weggeeft voor niets. Gemiddeld kun je Samsung The Frame vinden voor een bedrag vanaf 1100 euro. Deze prijs blijft consistent, want de hoogste prijs ligt rond de 1200 euro, terwijl refurbished vaak nog steeds 900 euro is.

 

Waar te koop

Je kunt Samsung The Frame bestellen bij de grotere verkooppunten voor elektronica. Denk hierbij bijvoorbeeld aan elektronicawinkels als MediaMarkt en Coolblue, maar ook aan Bol.com en Wehkamp. Vrijwel iedere, met name grote, winkel die producten van Samsung verkoopt, heeft ook een aantal modellen van Samsung The Frame in het magazijn staan. De tv kopen kun je in de winkel doen, maar online bestellen is even eenvoudig.

Beste Samsung The Frame aanbiedingen van Maart 2023