Samsung The Frame

Op zoek naar de beste Samsung The Frame? Vergelijk de top 5 modellen voor de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Ontdek nu!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Samsung QLED Frame 50LS03T (2020)
Samsung QLED Frame 50LS03T (2020)
Voordelen
Ultradun. Beeldkwaliteit met realistische kleuren. De helderheid sluit zich aan bij het omgevingslicht. Strak aan de muur te bevestigen. Optimale geluidskwaliteit.
Nadelen
Heeft geen DVI poort.
Samsung QLED Frame 43LS03T (2020)
Samsung QLED Frame 43LS03T (2020)
Voordelen
Ontworpen om eruit te zien als een kunstwerk. Verwisselbare lijsten. De televisie gaat aan en uit op basis van beweging. Meerdere schermen naast elkaar te hangen. HDR beeldkwaliteit.
Nadelen
Wordt standaard geleverd in het zwart.
Tip: Beste keuze
Samsung QLED Frame 75LS03T (2020)
Samsung QLED Frame 75LS03T (2020)
Voordelen
Zorgt voor rijke en pure kleuren. Met de meegeleverde muurbeugel kun je de televisie strak tegen de muur hangen. Zeer goede beeldkwaliteit. Aan te sluiten op meerdere apparaten. Beschikt over een lichtsensor.
Nadelen
Energie label G.
Samsung QLED Frame 32LS03T (2020)
Samsung QLED Frame 32LS03T (2020)
Voordelen
Past goed in je interieur. Foto’s en kunstwerken tentoonstellen voor iedereen. Realistische kleurweergave. Dolby audio. Verstelbare standaard voor de beste kijkhoek.
Nadelen
De televisie heeft geen DVI poort.
Samsung QLED 4k frame 75ls03t (2020)
Samsung QLED 4k frame 75ls03t (2020)
Voordelen
Fantastische beeldkwaliteit. Je werkt kabels gemakkelijk en netjes weg. Je eigen kleurlijst kiezen. Heeft een ruimere kijkhoek. Biedt veel verschillende smartfuncties.
Nadelen
Geen ingebouwde Chrome cast.

Beste Samsung The FrameKoopgids: Welke Samsung The Frame is de beste koop van juni 2024?

Voor veel woonkamers is een tv nog steeds niet weg te denken uit het interieur. Maar wat nu als je tv volledig op laten gaan in je inrichting nu niet alleen figuurlijk maar ook letterlijk kan? Samsung heeft nu The Frame, een televisie die zelfs wanneer deze uitstaat nog bekeken kan worden. Samsung The Frame is namelijk een televisie die in een speciale omlijsting wordt geleverd, waardoor het net lijkt alsof je niet naar het nieuws maar naar een bewegend schilderij zit te kijken. Daarbij valt het grote zwarte vlak dat de tv achterlaat wanneer deze uitstaat een stuk minder op door het framewerk. Een oplossing voor gemak en design in één kun je wel zeggen.

De afmetingen

Samsung The Frame televisies zijn onderdeel van de huidige rage dat size does matter. Grote tv’s worden steeds populairder en ook toegankelijker, wat de populariteit alleen maar versterkt. Samsung The Frame is te vinden in tv-schermen van tussen de 43 en 75 inch. Dit is tussen de 109 en 190 centimeter diagonale lengte van het scherm zelf. Een groot apparaat, dat door het frame minder snel opvalt en beter is te combineren met de rest van je inrichting. Hierdoor kan Samsung The Frame goed opvallen wanneer deze aanstaat, maar wanneer die uit is kan deze opgaan in de omgeving en juist veel minder opvallen.

Plaatsen zoals gewild

Samsung The Frame is een televisie die je makkelijk kunt plaatsen aan je muur. Dit kan vooral wanneer deze wordt opgehangen aan de meegeleverde beugel. Hierdoor zit The Frame niet alleen goed vast, maar staat deze ook niet te ver van de muur af. Mocht je juist meer kunnen spelen met hoe en waar je de Samsung The Frame neerzet, dan kun je het tv-scherm ook plaatsen op een speciale standaard. Deze standaard komt over als een schildersezel, waardoor het schilderachtige framewerk alleen maar meer tot zijn recht komt.

One Connect Box

Tv-kijken via Samsung The Frame kan via een standaard tv-verbinding of door je favoriete diensten te streamen, zoals YouTube en Netflix. Maar meer uniek voor de nieuwere Samsung tv’s is de One Connect Box. Dit is een speciaal kastje dat niet alleen gebruikt kan worden om tv mee te kijken, maar ook bijvoorbeeld games te kunnen spelen. Een extra entertainmentoptie die je goed kunt wegwerken achter het scherm, waardoor je deze amper meer kunt zien.

De prijs

De prijs van tv’s met grote schermen daalt met het jaar. Dit komt omdat de meeste mensen die tegenwoordig nog een tv hebben dan graag meteen goed uitpakken. Dit houdt niet in dat Samsung The Frame weggeeft voor niets. Gemiddeld kun je Samsung The Frame vinden voor een bedrag vanaf 1100 euro. Deze prijs blijft consistent, want de hoogste prijs ligt rond de 1200 euro, terwijl refurbished vaak nog steeds 900 euro is.

Waar te koop

Je kunt Samsung The Frame bestellen bij de grotere verkooppunten voor elektronica. Denk hierbij bijvoorbeeld aan elektronicawinkels als MediaMarkt en Coolblue, maar ook aan Bol.com en Wehkamp. Vrijwel iedere, met name grote, winkel die producten van Samsung verkoopt, heeft ook een aantal modellen van Samsung The Frame in het magazijn staan. De tv kopen kun je in de winkel doen, maar online bestellen is even eenvoudig.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over Samsung The Frame

Wat maakt Samsung The Frame uniek in vergelijking met andere televisies?

Samsung The Frame is ontworpen om op een ingelijst kunstwerk te lijken wanneer hij niet wordt gebruikt. Dankzij de Art Mode kan het scherm kunstwerken of foto’s weergeven, waardoor het lijkt alsof er een schilderij aan de muur hangt in plaats van een uitgeschakelde tv.

Kan ik mijn eigen foto’s of kunstwerken op The Frame weergeven?

Ja, gebruikers kunnen hun eigen foto’s uploaden en ze als kunstwerk op de tv weergeven. Bovendien biedt Samsung toegang tot een kunstgalerij waar gebruikers uit verschillende kunstwerken kunnen kiezen, al dan niet tegen betaling, afhankelijk van de collectie.

Hoe werkt de kabelbeheeroplossing van The Frame?

Samsung The Frame maakt gebruik van de One Connect Box, een aparte box waarop alle aansluitingen (zoals HDMI, stroom, etc.) worden gemaakt. Er loopt slechts één bijna onzichtbare kabel van de tv naar deze box, waardoor kabelwirwar wordt verminderd en de tv een nettere uitstraling heeft.

Is het mogelijk om de lijst van The Frame te veranderen?

Ja, Samsung biedt verwisselbare lijsten voor The Frame aan. Deze magnetische lijsten kunnen eenvoudig worden bevestigd en verwijderd, zodat gebruikers de uitstraling van hun tv kunnen aanpassen aan hun interieur.

Verbruikt The Frame niet veel stroom als hij de hele dag kunstwerken weergeeft?

Samsung The Frame is uitgerust met sensoren die detecteren wanneer iemand in de kamer is. Als er niemand in de buurt is, schakelt de tv automatisch uit om energie te besparen. Bovendien is de Art Mode geoptimaliseerd om minder stroom te verbruiken dan de normale tv-modus.

Top 5 Beste kopen
Logo