Intex Luchtbed 2 Persoons

Op zoek naar het beste Intex luchtbed 2 persoons? Ontdek de top 5 toppers en vergelijk ze op comfort, duurzaamheid en prijs voor de beste nachtrust!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Intex Ultra Plush Queen Luchtbed - 2-persoons
Intex Ultra Plush Queen Luchtbed - 2-persoons
Voordelen
Voorzien van een zacht slaapoppervlak. Door de toplaag blijven hoeslakens op de juiste plek zitten. Eenvoudig opblazen dankzij de ingebouwde pomp. De buitenrand zorgt voor de juiste stabiliteit en ondersteuning. Gemakkelijk mee te nemen in de transporttas.
Nadelen
Het 2 persoons luchtbed is niet geschikt voor gebruik buiten.
Intex Rising Comfort Luchtbed - 2-persoons
Intex Rising Comfort Luchtbed - 2-persoons
Voordelen
Binnen 3 minuten opgeblazen. Een ingebouwd hoofkussen. Het luchtbed heeft een zachte toplaag. Het luchtbed beschikt over extra stevige tussenschotten. Waterafstotend.
Nadelen
Vooral geschikt voor volwassenen.
Tip: Beste keuze
Intex Comfort Plush Queen Luchtbed – 2-persoons
Intex Comfort Plush Queen Luchtbed – 2-persoons
Voordelen
Extra comfortabel dankzij de lighoogte. Het luchtbed is voorzien van een velours beschermlaag. Door de ingebouwde pomp kun je gemakkelijk en snel opblazen. Gemakkelijk op te bergen of mee te nemen in de transporttas.
Nadelen
Het materiaal zou kunnen uitrekken waardoor je lucht dient toe te voegen.
Intex Deluxe Pillow Rest Raised Luchtbed - 2 persoons
Intex Deluxe Pillow Rest Raised Luchtbed - 2 persoons
Voordelen
Lakens blijven op hun plek zitten door de tweekamerconstructie. Gemakkelijk op te vouwen. Geschikt voor binnen en buitengebruik. Een ingebouwde pomp om snel op te kunnen blazen. Het luchtbed heeft een zachte velours laag voor optimale bescherming.
Nadelen
Gebruik voor het schoonmaken geen schoonmaakmiddelen.
Intex Comfort-Plush Queen High luchtbed - 2-persoons
Intex Comfort-Plush Queen High luchtbed - 2-persoons
Voordelen
Hoog ligcomfort. Gemakkelijk opblazen. De toplaag zorgt ervoor dat de lakens blijven zitten. Dankzij de opbergtas gemakkelijk op te ruimen of te vervoeren. Extra sterk ontworpen.
Nadelen
Alleen afnemen met een vochtige doek zonder schoonmaakmiddel.

Beste Intex Luchtbed 2 PersoonsKoopgids: Welk Intex Luchtbed 2 Persoons is de beste koop van februari 2024?

Een Intex tweepersoons luchtbed kan gebruikt worden als je voor een bepaalde, vaak korte, periode ergens moet kunnen slapen. Zo zijn de luchtbedden geschikt voor wanneer je ergens blijft logeren, wanneer je gaat kamperen, naar een weekendfestival gaat of wanneer je tijdelijk in een andere ruimte in het huis moet slapen, omdat je de slaapkamer aan het renoveren bent. De Intex tweepersoons luchtbedden zijn geschikt om samen met je partner op te kunnen slapen en zoveel mogelijk in de buurt te komen van hoe een matras ligt.

Verschillende modellen

Intex tweepersoons luchtbedden zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen. De meest bekende is wel de Classic Downy, een eenvoudig luchtbed met herkenbare donkerblauwe kleur, die vaak wordt gebruikt om bijvoorbeeld te kunnen kamperen. Daarnaast zijn er ook modellen die extra dik en hoog zijn, zoals de PremAire II, Comfort Plush, Ultra Plush en Supreme Air-Flow. Het oppompen van het Intex tweepersoons luchtbed kun je het beste doen met een daarvoor bestemde luchtpomp. In sommige luchtbedden, zoals de Raised Comfort en Pillow Best Raised, zit deze pomp al in het luchtbed inbegrepen. Zo hoef je de pomp alleen nog maar aan te zetten.

De stijlen

Om het comfort van slapen te kunnen bieden zijn er naast traditionele luchtbedden ook luchtbedden met extra opties. Zo kun je een Intex tweepersoons luchtbed hebben met extra zachte kussentjes aan de bovenkant. Voorbeelden hiervan zijn de modellen van Ultra Plush. Ook hebben verschillende modellen een zacht verhoogd hoofdeinde, voor meer ondersteuning voor de nek. Dit kun je onder andere terugvinden in de serie van Pillow Rest, zoals de Pillow Rest Kingsize en Pillow Rest Deluxe. Ook Fiber-Tech technologie, zoals in de Intex Deluxe is verkrijgbaar, eveneens als de Comfort Plush Elevated, welke ook echt aanvoelt als een matras.

De prijs

Een Intex tweepersoons luchtbed kun je zo simpel of zo luxueus maken als je zelf wilt. Hierdoor kan de prijs ook erg verschillen per model. Het meest eenvoudige model, de Classic Dura-Beam, is al te verkrijgen voor 15 euro. Hierin kun je kiezen uit een gewoon tweepersoons luchtkussen of een twijfelaar. Mocht je een verhoogd hoofdeinde willen, dan kan de Intex Pillow Rest twijfelaar voor 20 euro uitkomst bieden. Voor een luchtbed dat extra hoog is ben je met de Essential Rest het goedkoopst uit met 50 euro. De duurste variant is de ThermaLux, een luchtbed dat de temperatuur kan regelen. Hiervoor betaal je 160 euro.

Waar te koop

Afhankelijk van welk model je wilt hebben zijn Intex tweepersoons luchtbedden op verschillende locaties te koop. De meest eenvoudige modellen kun je al kopen bij winkels als Action en Xenos, met name in het kampeerseizoen. Mocht je iets meer keuze willen hebben, dan zijn verkooppunten als Blokker, Bol.com, en Jysk aan te raden. Hier kun je het luchtbed in de winkel kopen of online. Tot slot zijn er ook veel (online) winkels gericht op kamperen en backpacken, deze verkopen ook een goed assortiment aan Intex tweepersoons luchtbedden.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Intex Luchtbed 2 Persoons

Hoe lang duurt het om het Intex luchtbed voor twee personen op te blazen?

Het opblazen van het Intex luchtbed voor twee personen duurt gemiddeld ongeveer 4-5 minuten, afhankelijk van de gebruikte pomp.

Is het Intex luchtbed voorzien van een ingebouwde pomp?

Ja, het Intex luchtbed voor twee personen wordt geleverd met een ingebouwde elektrische pomp voor gemakkelijk opblazen en leeg laten lopen.

Hoeveel gewicht kan het Intex luchtbed voor twee personen ondersteunen?

Het Intex luchtbed voor twee personen kan doorgaans tot 272 kg gewicht ondersteunen, maar dit kan variëren afhankelijk van het specifieke model.

Is het Intex luchtbed geschikt voor gebruik buitenshuis?

Ja, het Intex luchtbed voor twee personen kan zowel binnen als buiten worden gebruikt, maar het moet wel beschermd worden tegen scherpe voorwerpen en ruwe ondergronden.

Kan het Intex luchtbed voor twee personen gemakkelijk worden opgeborgen?

Ja, het Intex luchtbed voor twee personen kan compact worden opgevouwen en opgeborgen in de bijgeleverde draagtas, waardoor het gemakkelijk te transporteren en op te bergen is.

Top 5 Beste kopen
Logo