Intex Luchtbed 2 Persoons
Bijgewerkt: Juli 2024

Intex Luchtbed 2 Persoons

Intex Luchtbed 2 Persoons

Een Intex tweepersoons luchtbed kan gebruikt worden als je voor een bepaalde, vaak korte, periode ergens moet kunnen slapen. Zo zijn de luchtbedden geschikt voor wanneer je ergens blijft logeren, wanneer je gaat kamperen, naar een weekendfestival gaat of wanneer je tijdelijk in een andere ruimte in het huis moet slapen, omdat je de slaapkamer aan het renoveren bent. De Intex tweepersoons luchtbedden zijn geschikt om samen met je partner op te kunnen slapen en zoveel mogelijk in de buurt te komen van hoe een matras ligt.

 

Verschillende modellen

Intex tweepersoons luchtbedden zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen. De meest bekende is wel de Classic Downy, een eenvoudig luchtbed met herkenbare donkerblauwe kleur, die vaak wordt gebruikt om bijvoorbeeld te kunnen kamperen. Daarnaast zijn er ook modellen die extra dik en hoog zijn, zoals de PremAire II, Comfort Plush, Ultra Plush en Supreme Air-Flow. Het oppompen van het Intex tweepersoons luchtbed kun je het beste doen met een daarvoor bestemde luchtpomp. In sommige luchtbedden, zoals de Raised Comfort en Pillow Best Raised, zit deze pomp al in het luchtbed inbegrepen. Zo hoef je de pomp alleen nog maar aan te zetten.

 

De stijlen

Om het comfort van slapen te kunnen bieden zijn er naast traditionele luchtbedden ook luchtbedden met extra opties. Zo kun je een Intex tweepersoons luchtbed hebben met extra zachte kussentjes aan de bovenkant. Voorbeelden hiervan zijn de modellen van Ultra Plush. Ook hebben verschillende modellen een zacht verhoogd hoofdeinde, voor meer ondersteuning voor de nek. Dit kun je onder andere terugvinden in de serie van Pillow Rest, zoals de Pillow Rest Kingsize en Pillow Rest Deluxe. Ook Fiber-Tech technologie, zoals in de Intex Deluxe is verkrijgbaar, eveneens als de Comfort Plush Elevated, welke ook echt aanvoelt als een matras.

 

De prijs

Een Intex tweepersoons luchtbed kun je zo simpel of zo luxueus maken als je zelf wilt. Hierdoor kan de prijs ook erg verschillen per model. Het meest eenvoudige model, de Classic Dura-Beam, is al te verkrijgen voor 15 euro. Hierin kun je kiezen uit een gewoon tweepersoons luchtkussen of een twijfelaar. Mocht je een verhoogd hoofdeinde willen, dan kan de Intex Pillow Rest twijfelaar voor 20 euro uitkomst bieden. Voor een luchtbed dat extra hoog is ben je met de Essential Rest het goedkoopst uit met 50 euro. De duurste variant is de ThermaLux, een luchtbed dat de temperatuur kan regelen. Hiervoor betaal je 160 euro.

 

Waar te koop

Afhankelijk van welk model je wilt hebben zijn Intex tweepersoons luchtbedden op verschillende locaties te koop. De meest eenvoudige modellen kun je al kopen bij winkels als Action en Xenos, met name in het kampeerseizoen. Mocht je iets meer keuze willen hebben, dan zijn verkooppunten als Blokker, Bol.com, en Jysk aan te raden. Hier kun je het luchtbed in de winkel kopen of online. Tot slot zijn er ook veel (online) winkels gericht op kamperen en backpacken, deze verkopen ook een goed assortiment aan Intex tweepersoons luchtbedden.

Beste Intex Luchtbed 2 Persoons aanbiedingen van Juli 2024