Innr Lampen
Bijgewerkt: Juni 2023

Innr Lampen

Innr Lampen

Innr is een merk dat zich specialiseert in smart lampen voor betaalbare prijzen. Je bent misschien wel bekend met de smart lampen van andere merken. Die zijn vaak er prijzig. Innr smart lampen daarentegen zijn een stuk vriendelijker voor je portemonnee. En ze hebben evenveel te bieden. Innr smart lampen zijn er in allerlei varianten en kun je ook instellen in kleuren en felheid. Innr smart lampen zijn compatibel met onder andere Alexa, Philips Hue en Samsung SmartThings. Hiermee kun je dus je Innr smart lampen instellen. 

 

Binnenverlichting

Innr smart lampen zijn er in verschillende soorten en formaten voor je binnenverlichting. Er zijn bijvoorbeeld meerdere E27 peertjes van de Innr smart lampen, zowel voor gekleurde verlichting als witte verlichting. Je kunt zelf bepalen hoe warm of wit je verlichting is bij een wit peertje via de app. Ook zijn er kaarsvormige peertjes van de Innr smart lampen in kleur en wit verkrijgbaar. Daarnaast zijn er drie varianten filament vintage Innr smart lampen. Deze hebben een koperachtige gloed en je ziet hierbij de draden in de lamp branden. Ook deze Innr smart lampen kun je aanpassen in hoe fel of warm je het licht wil hebben.

 

Meer dan alleen peertjes

Behalve variaties in peertjes, kun je ook andere soorten Innr smart lampen kopen. Zo zijn er bijvoorbeeld meerdere spotjes, zowel inbouw- als GU10 fitting spots. De inbouwspots kun je instellen op wit licht, van de GU10 spots zijn er Innr smart lampen met kleurverlichting beschikbaar. Ook is er kastverlichting en een plafondlamp van Innr smart lampen te vinden. Een andere optie is de LED lichtstrip. Je kunt bij de LED strip kiezen of je een strip van 2 of 4 meter wil en of je hem met een stekker wil inpluggen of hem wil aansluiten op het lichtnet. 

 

Buitenverlichting

Ook voor buiten kun je een LED strip van Innr smart lampen kopen en heb je de keuze uit een strip van 2 of 4 meter. Daarnaast heb je voor buiten meer opties. Er zijn spots waarvan je de kleur kunt bepalen. De spot voor buiten kun je in de grond prikken of op de muur bevestigen. Je kunt de spot ook in de grond prikken en hoger plaatsen dan direct op de grond. Een andere optie voor Innr smart lampen voor buiten zijn de lichtpaaltjes. Ook hierbij kun je zowel wit licht als gekleurd licht instellen. 

 

Waar te koop

Op de website van Innr kun je al deze varianten en toebehoren van Innr smart lampen bestellen. Je kunt ook gewoon bij de bouwmarkt terecht voor je Innr smart lampen. Daarnaast verkopen ook Coolblue en Bol.com deze producten. Ook andere webshops die zich richten op verlichting bieden Innr smart lampen en toebehoren aan. 

Beste Innr Lampen aanbiedingen van Juni 2023