Innr Lampen

Op zoek naar slimme verlichting? Ontdek de top 5 beste Innr lampen. We vergelijken ze op functionaliteit, compatibiliteit en prijs om jouw ideale keuze te vereenvoudigen.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Innr Slimme Lampen E27 White
Innr Slimme Lampen E27 White
Voordelen
Drie verschillende tinten wit, warm wit, daglicht wit en fel wit. Op afstand bedienen. Grote fitting. Compatibel met bijv. Philips Hue. Gemakkelijke installatie.
Nadelen
Je hebt een bridge nodig om deze Innr smart lampen te kunnen bedienen.
Innr Slimme Lampen E14 Color
Innr Slimme Lampen E14 Color
Voordelen
Aantrekkelijk geprijsde smart lampen. Smart lampen met kleine fitting. Instellen via de app. Verschillende kleuren en wit mogelijk. Sferen gemakkelijk opslaan.
Nadelen
Deze Innr slimme lampen werken niet via de app “Woning” van iOs.
Tip: Beste keuze
Innr Slimme Stekker
Innr Slimme Stekker
Voordelen
Van iedere lamp een slimme lamp maken. Maximaal schakelvermogen van 2300 watt. Compact qua formaat. Werken ook met bridge van andere fabrikanten. Dag en weekprogramma.
Nadelen
Deze Innr slimme stekker dient niet te ver weg van de bridge of hub gekoppeld te worden.
Innr Slimme Lampen GU10 Color
Innr Slimme Lampen GU10 Color
Voordelen
Slimme spot met 16 miljoen kleuren. Dimmen via app of afstandsbediening. Heeft stembediening. Past in GU10 fitting. Werkt ook met Philips Hue.
Nadelen
De overgangseffecten zijn iets minder mooi dan bij andere merken smart lampen.
Innr RF 263 Filamentlamp E27
Innr RF 263 Filamentlamp E27
Voordelen
Stijlvol uiterlijk. Via de app traploos dimbaar. Werkt ook via bridge of hub van andere merken smart verlichting. Eenvoudig bedienen via app of afstandsbediening.
Nadelen
Deze Innr smart lamp geeft slechts licht in een kleur.

Beste Innr LampenKoopgids: Welke Innr Lampen zijn de beste koop van juni 2024?

Innr is een merk dat zich specialiseert in smart lampen voor betaalbare prijzen. Je bent misschien wel bekend met de smart lampen van andere merken. Die zijn vaak er prijzig. Innr smart lampen daarentegen zijn een stuk vriendelijker voor je portemonnee. En ze hebben evenveel te bieden. Innr smart lampen zijn er in allerlei varianten en kun je ook instellen in kleuren en felheid. Innr smart lampen zijn compatibel met onder andere Alexa, Philips Hue en Samsung SmartThings. Hiermee kun je dus je Innr smart lampen instellen.

Binnenverlichting

Innr smart lampen zijn er in verschillende soorten en formaten voor je binnenverlichting. Er zijn bijvoorbeeld meerdere E27 peertjes van de Innr smart lampen, zowel voor gekleurde verlichting als witte verlichting. Je kunt zelf bepalen hoe warm of wit je verlichting is bij een wit peertje via de app. Ook zijn er kaarsvormige peertjes van de Innr smart lampen in kleur en wit verkrijgbaar. Daarnaast zijn er drie varianten filament vintage Innr smart lampen. Deze hebben een koperachtige gloed en je ziet hierbij de draden in de lamp branden. Ook deze Innr smart lampen kun je aanpassen in hoe fel of warm je het licht wil hebben.

Meer dan alleen peertjes

Behalve variaties in peertjes, kun je ook andere soorten Innr smart lampen kopen. Zo zijn er bijvoorbeeld meerdere spotjes, zowel inbouw- als GU10 fitting spots. De inbouwspots kun je instellen op wit licht, van de GU10 spots zijn er Innr smart lampen met kleurverlichting beschikbaar. Ook is er kastverlichting en een plafondlamp van Innr smart lampen te vinden. Een andere optie is de LED lichtstrip. Je kunt bij de LED strip kiezen of je een strip van 2 of 4 meter wil en of je hem met een stekker wil inpluggen of hem wil aansluiten op het lichtnet.

Buitenverlichting

Ook voor buiten kun je een LED strip van Innr smart lampen kopen en heb je de keuze uit een strip van 2 of 4 meter. Daarnaast heb je voor buiten meer opties. Er zijn spots waarvan je de kleur kunt bepalen. De spot voor buiten kun je in de grond prikken of op de muur bevestigen. Je kunt de spot ook in de grond prikken en hoger plaatsen dan direct op de grond. Een andere optie voor Innr smart lampen voor buiten zijn de lichtpaaltjes. Ook hierbij kun je zowel wit licht als gekleurd licht instellen.

Waar te koop

Op de website van Innr kun je al deze varianten en toebehoren van Innr smart lampen bestellen. Je kunt ook gewoon bij de bouwmarkt terecht voor je Innr smart lampen. Daarnaast verkopen ook Coolblue en Bol.com deze producten. Ook andere webshops die zich richten op verlichting bieden Innr smart lampen en toebehoren aan.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over Innr Lampen

Zijn Innr lampen compatibel met andere smart home-systemen?

Ja, veel Innr lampen zijn compatibel met systemen zoals Philips Hue en Google Home.

Hoe lang gaan Innr lampen mee?

Gemiddeld hebben Innr lampen een levensduur van ongeveer 25.000 uur.

Is een hub nodig voor Innr lampen?

Voor sommige functies is een Innr of compatibele hub nodig, maar basisfunctionaliteit werkt ook zonder.

Zijn Innr lampen energiezuinig?

Ja, de meeste Innr lampen zijn LED en daardoor energiezuinig.

Kun je de lichtkleur aanpassen?

Sommige modellen bieden aanpasbare lichtkleuren, terwijl andere enkel wit licht bieden.

Top 5 Beste kopen
Logo