Innovation Slaapbank
Bijgewerkt: Juli 2024

Innovation Slaapbank

Innovation Slaapbank

Een slaapbank kan praktisch zijn, maar zit vaak niet zo lekker als een gewone bank en heeft doorgaans ook geen mooi ontwerp. Met een Innovation slaapbank heb je hier geen last van. Een Innovation slaapbank is stijlvol, modern en comfortabel. Zowel als bank als in een bed. Aan een Innovation slaapbank zie je bijna niet dat je te maken hebt met een slaapbank. Er zijn verschillende series voor de Innovation slaapbank. Dit zijn de Modular, Compact, Daybeds, Slyder, Unique en Multifunctionals. 

 

Modular en Compact

Van de Modular serie zijn drie Innovation slaapbanken. De Splitback, de Dublexo en de Ample. De Splitback kan één deel van de rugleuning van de Innovation slaapbank naar achter klappen om als bank te dienen. De Dublexo heeft daarnaast een ingebouwde topper. De Ample is de nieuwste verbetering en zit zachter dan de Splitback. De Compact serie is, zoals de naam al doet vermoeden, gemaakt voor kleinere meubelen. Een Innovation slaapbank van de Compact serie is dus als zitmeubel kleiner. Er zijn een hoop opties in deze serie.

 

Unique en Daybeds

In de Unique serie zijn drie banken: de Unfurl, de Puzzle Cubic en de Long Horn. De Unfurl is een smal ontwerp voor een bank, waarbij het zitgedeelte optisch niet zo massief is als vaak het geval is bij een bank. De Long Horn en Puzzle Cubic hebben weer dikkere kussens. De Daybeds in de Innovation slaapbanken hebben verstelbare delen waardoor je ze plat en met delen omhoog staand kunt gebruiken. De Napper Innovation slaapbank is wel geheel plat. 

 

Slyder en Multifunctional

De Slyders serie heeft ook een naam die de werking al verraadt. Je trekt een deel van de Innovation slaapbank uit om zo een bed te kunnen creëren. De Multifunctional serie heeft een matras dat op meerdere manieren te vouwen is. Je kunt hem plat als bed gebruiken, dubbelgevouwen als bank, maar ook met een hoofdsteun omhoog gevouwen bijvoorbeeld. Er zijn dus meer dan genoeg varianten voor een Innovation slaapbank. Ieder ontwerp heeft eigen unieke eigenschappen en details in de look die bepalen wat bij jou past. 

 

Waar te koop

Je kunt het grootste assortiment Innovation slaapbanken vinden bij het slaapbankencentrum. Daarnaast kun je voor een Innovation slaapbank terecht op verschillende webshops en in verschillende winkels. Bijvoorbeeld bij beddenspeciaalzaken of juist bankenspecialisten. Wellicht kun je ook in een woonwinkel terecht voor een Innovation slaapbank, hoewel het assortiment daar beperkt zal zijn. 

Beste Innovation Slaapbank aanbiedingen van Juli 2024