Infrarood Douchepaneel

Op zoek naar een luxe douche-ervaring met wellness-benefits? Wij hebben de top 5 beste infrarood douchepanelen voor je vergeleken.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Sunshower Deluxe Black UV- en infrarood inbouwapparaat
Sunshower Deluxe Black UV- en infrarood inbouwapparaat
Bekijk Prijs »

Sanitairwinkel

Voordelen
Heeft touch bediening, Makkelijk te bedienen, koelt erg snel af, combinatie met stoomcabine is mogelijk, inbouw, stimuleert de vitamine D aanmaak, geeft energie en een gezonde kleur,
Nadelen
een aparte stroomgroep is nodig voor de installatie,
Tip: Beste keuze
Sunshower Pure White infrarood inbouwapparaat
Sunshower Pure White infrarood inbouwapparaat
Bekijk Prijs »

Sanitairwinkel

Voordelen
inbouw, mag op een bestaande stroomgroep, kan gecombineert met een stoomcabine, het afweersysteem van je lichaam word verbetert, er word een ventilatierooster meegeleverd,
Nadelen
bij de installatie moet hij 10 cm voor de voorzetwand worden geplaatst,
Sunshower Solo Black infrarood opbouwapparaat
Sunshower Solo Black infrarood opbouwapparaat
Bekijk Prijs »

Sanitairwinkel

Voordelen
zonder verbouwing te plaatsen, eenvoudig te plaatsen, kleiner formaat, elegant te plaatsen, zwevend element, werkt met touchscreen, hij koelt geleidelijke af,
Nadelen
geen inbouwapparaat
Infrarood Douchepaneel Larosa Medisauna
Infrarood Douchepaneel Larosa Medisauna
Voordelen
stortdouche en een handdouche, knikbestendig, geschikt voor iedere badkamer, compact, heeft een mengkraan, heeft aardevoorzienig,
Nadelen
dit infrarood douchepaneel is maar in een kleur beschikbaar

Beste Infrarood DouchepaneelKoopgids: Welke Infrarood Douchepaneel is de beste koop van juni 2024?

Een infrarood douchepaneel kan veel voordelen bieden. Behalve dat het lekker warm is, is een infrarood douchepaneel bijvoorbeeld goed voor je spieren. De warmte zorgt voor ontspanning voor je lijf en je spieren. Daarnaast draagt een infrarood douchepaneel bij aan je gezondheid. Het verlicht pijn en bevordert de bloedsomloop. Er zijn ook douches met een infrarood douchepaneel en uv-licht. Een douche met zowel infrarood douchepaneel als uv-licht is naast de eerdergenoemde voordelen ook handig om je huid bij te bruinen. Met een infrarood douchepaneel haal je de spa naar je douche.

Full of half body

Een infrarood douchepaneel is er in twee varianten. Er zijn half body en full body opties. De naam geeft al aan wat het verschil is. Een full body infrarood douchepaneel is groot genoeg om je gehele lijf te verwarmen. Zo heb je nooit een koude douche en kunnen alle stukken van je lijf profiteren van het infrarood douchepaneel. Het half body infrarood douchepaneel is wel handig als je bijvoorbeeld vooral last hebt van je schouders of nek. Meestal gebruik je het half body infrarood douchepaneel voor je bovenlijf.

Voordelen infrarood douchepaneel

Voordelen van een infrarood douchepaneel zijn dus bijvoorbeeld dat je in je eigen douche het gevoel van een spa kunt krijgen en dat je sowieso een lekker warme douche hebt. Daarnaast is infraroodlicht bevorderend voor je spieren en de bloedsomloop.Je installeert gemakkelijk in een hoek of voorzetwand je infrarood douchepaneel. Wanneer je kiest voor een infrarood douchepaneel met uv-licht, is dit uv-licht veilig en stimulerend voor de aanmaak van vitamine D, afgezien van het feit dat het natuurlijk je huid kan bruinen.

Meer praktische informatie

De straling die wordt afgegeven door een infrarood douchepaneel komen ongeveer een halve centimeter tot in de huid. Dit is hoe je lijf en spieren verwarmd kunnen worden door het infrarood douchepaneel. Je kunt het infrarood douchepaneel niet je gehele douchebeurt aanhouden in verband met veiligheid en gezondheid. Een maximum van acht minuten wordt aangeraden. Een infrarood douchepaneel is natuurlijk zodanig gemaakt dat het tegen water en vocht kan, zodat het daadwerkelijk in je badkamer gebruikt kan worden.

Waar te koop en welke prijs

Je kunt een infrarood douchepaneel op verschillende plekken kopen. Als je een nieuwe badkamer laat ontwerpen en bouwen kun je hier natuurlijk sowieso om vragen. Als je zelf een handige klusser bent, kun je ook online of in de winkel kijken naar een geschikt infrarood douchepaneel. Prijzen kunnen variëren van minder dan € 200 tot enkele duizenden euro’s.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Infrarood Douchepaneel

Wat is een infrarood douchepaneel?

Een infrarood douchepaneel combineert conventionele douchefuncties met infraroodverwarming, wat kan bijdragen aan spierontspanning en pijnverlichting.

Is een infrarood douchepaneel energiezuinig?

Infraroodverwarming is meestal efficiënter dan traditionele verwarmingselementen, maar de energiezuinigheid kan per model verschillen.

Is het makkelijk om een infrarood douchepaneel te installeren?

Installatie vereist doorgaans enige technische kennis en het is aanbevolen om dit door een professional te laten doen.

Kan ik een infrarood douchepaneel zelf onderhouden?

Ja, de meeste modellen zijn ontworpen voor eenvoudig onderhoud, zoals het reinigen van de douchekoppen en het vervangen van infraroodlampen.

Is een infrarood douchepaneel veilig voor kinderen en huisdieren?

Over het algemeen zijn infrarood douchepanelen veilig, maar het is belangrijk om de veiligheidsvoorschriften van de fabrikant op te volgen, vooral met betrekking tot watercontact.

Top 5 Beste kopen
Logo