Imex Glyfosaat 3

Op zoek naar de beste Imex glyfosaat 3? Ontdek hier de top 5 vergelijkingen en maak een weloverwogen keuze voor effectieve onkruidbestrijding.
Imex Glyfosaat 3
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Imex Glyfosaat 3 - Concentraat- tegen al het onkruid - 1 Ltr - tegenhanger van Roundup
Imex Glyfosaat 3 - Concentraat- tegen al het onkruid - 1 Ltr - tegenhanger van Roundup
Voordelen
goed product om onkruid en ongewenst gras mee te bestrijden. Je kunt dit middel gebruiken voor grote oppervlakken tot ongeveer 550 vierkante meter. De verhouding tussen prijs en hoeveelheid is top. Je kunt een gieter gebruiken om het aan te brengen. Inclusief zes maanden garantie.
Nadelen
giftig middel waar bij je goed moet opletten waar je het gebruikt. Lees vooraf goed de bijsluiter.
Touchdown Quattro (Glyfosaat 360gr/l) - 20 Liter
Touchdown Quattro (Glyfosaat 360gr/l) - 20 Liter
Bekijk Prijs »

De Boer Drachten

Voordelen
deze bladherbicide heeft een systemische werking en is niet-selectief. Dit middel kan ingezet worden voor het bestrijden van onkruid, overblijvende grasachtige resten en meer. Zowel effectief tegen jong als oud onkruid. Via bladeren wordt dit middel naar de delen gebracht die ondergronds liggen.
Nadelen
via de grond werkt dit product niet.
Tip: Beste keuze
Viking Glyfosaat 5 Liter
Viking Glyfosaat 5 Liter
Bekijk Prijs »

De Boer Drachten

Voordelen
deze niet-selectieve bladherbicide heeft een systemische werking. Zowel jong als oud onkruid wordt bestreden. Daarnaast kan het ingezet worden tegen overgebleven grassen. Voorbeelden van onkruid en grassen die je hiermee kunt bestrijden zijn onder meer kweekgras, riet, akkermunt, kleefkruid en varkensgras.
Nadelen
dit product kan niet via de grond worden ingezet. Sommige onkruiden zijn minder gevoelig. Je kunt hier niet mossen mee bestrijden.
Genoxone ZX - 250 ML
Genoxone ZX - 250 ML
Bekijk Prijs »

De Boer Drachten

Voordelen
deze bladherbicide kan breed ingezet worden. Het is effectief tegen zowel breedbladige als houtachtige planten. Je kunt Genoxone ZX onder meer inzetten tegen brandnetels, distels, zuring en paardenbloemen.
Nadelen
niet effectief tegen grassen. Op sommige onkruiden heeft het minder effect, bijvoorbeeld heermoes of bramen.
DCM Naturapy Anti-Onkruid & Anti-Mos - Terras, oprit en paden 2,5L
DCM Naturapy Anti-Onkruid & Anti-Mos - Terras, oprit en paden 2,5L
Voordelen
effectief in het bestrijden van diverse soorten onkruid, gras, algen en mossen. Kan op meerdere plekken worden ingezet, waaronder je terras of oprit. Al binnen een aantal uren zie je het resultaat. Bovendien heeft dit middel een natuurlijke stof als basis.
Nadelen
niet toepasbaar van november tot en met februari.

Beste Imex Glyfosaat 3Koopgids: Welke Imex Glyfosaat 3 is de beste koop van april 2024?

Voor het bestrijden van onkruid kan IMEX glyfosaat 3 worden gebruikt. Dit is een middel dat wat betreft de werking vergelijkbaar is met het populaire Roundup. IMEX glyfosaat 3 is echter veel goedkoper. Het wordt geleverd in flesjes van 200 ml. Dat lijkt niet zoveel, want voorheen werd het middel verkocht per liter. Maar per behandeling is er slechts 15 ml nodig. Dat moet worden opgelost in een halve liter water. Er kan dan 10 vierkante meter grond mee worden behandeld. Een flesje IMEX glyfosaat 3 bevat voldoende middel om er een oppervlak van ongeveer 100 vierkante meter mee onkruidvrij te maken.

Gebruik van IMEX glyfosaat 3

Om doeltreffend onkruid te kunnen bestrijden kan er niet bij alle weersomstandigheden gebruik worden gemaakt van IMEX glyfosaat 3. Het mag sowieso niet te warm zijn en er mag ook geen zon schijnen. Als er binnen enkele uren regen wordt verwacht kun je beter ook nog even wachten. Het is ook niet goed om het middel te gebruiken als het ‘s nachts heeft gevroren. De beste resultaten worden bereikt als je IMEX glyfosaat 3 gebruikt bij bewolkt weer en een hoge vochtigheidsgraad. Er hoeft alleen te worden gespoten op plekken waar daadwerkelijk onkruid zit.

Langdurig resultaat

Een behandeling met IMEX glyfosaat 3 heeft als resultaat dat je een lange tijd geen last meer hebt van onkruid op de behandelde plekken. Dat komt doordat het middel erg snel werkt en het onkruid vernietigt tot in de wortels. Er kunnen dus geen nieuwe plantjes uit de oude wortelresten groeien. Een nadeel van IMEX glyfosaat 3 is, dat het niet alleen onkruid vernietigt. Als er een beetje van het product op gewone planten terecht komt gaan die ook dood. Het effect van het middel is binnen enkele uren zichtbaar. De leverancier claimt dat sporen van het middel na 6 uur zijn verdwenen.

Waar kan dit middel worden aangeschaft?

IMEX glyfosaat 3 mag vanaf begin 2024 alleen nog door professionals worden gebruikt. Door een wijziging van de wet mag het product niet meer worden verkocht aan particulieren. De reden daarvoor is dat IMEX glyfosaat 3 schadelijke stoffen bevat, die in het rioolwater terecht komen. Er zijn inmiddels wel alternatieve producten verkrijgbaar. Die zijn gemaakt van natuurlijke producten en hebben een werking die vergelijkbaar is met die van IMEX glyfosaat 3. Deze producten zijn, net als IMEX glyfosaat 3, verkrijgbaar bij gespecialiseerde winkels in tuinproducten, zowel fysiek als online.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Imex Glyfosaat 3

Wat is IMEX Glyfosaat 3 en waarvoor wordt het gebruikt?

IMEX Glyfosaat 3 is een herbicide dat wordt gebruikt om onkruid en grassen te bestrijden. Het kan worden gebruikt in landbouwgewassen, tuinen, gazons, en andere gebieden waar ongewenste plantengroei moet worden gecontroleerd.

Is IMEX Glyfosaat 3 veilig voor mens en milieu?

Ja, IMEX Glyfosaat 3 is veilig voor mens en milieu wanneer het volgens de instructies wordt gebruikt. Het is belangrijk om de juiste veiligheidsmaatregelen te nemen, zoals het dragen van beschermende kleding en het vermijden van contact met de huid en ogen.

Hoe lang duurt het voordat IMEX Glyfosaat 3 zijn werk doet?

IMEX Glyfosaat 3 begint meestal binnen enkele dagen na toepassing te werken. Het kan echter tot twee weken duren voordat de volledige effecten zichtbaar zijn, afhankelijk van de omstandigheden zoals temperatuur en vochtigheid.

Kan IMEX Glyfosaat 3 schade toebrengen aan gewenste planten?

Ja, IMEX Glyfosaat 3 kan schade toebrengen aan gewenste planten als het direct op hen wordt aangebracht. Het is belangrijk om voorzichtig te zijn bij het aanbrengen en ervoor te zorgen dat het product alleen op de ongewenste planten terechtkomt.

Hoe lang blijft IMEX Glyfosaat 3 actief in de bodem?

IMEX Glyfosaat 3 wordt snel afgebroken in de bodem en heeft doorgaans een korte persistentie. Het kan echter enige tijd duren voordat het volledig is afgebroken, afhankelijk van factoren zoals bodemtype en weersomstandigheden. Het is raadzaam om te wachten voordat er nieuwe gewassen worden geplant na het gebruik van IMEX Glyfosaat 3.

Top 5 Beste kopen
Logo