F1 kijken Nederland
Bijgewerkt: Maart 2023

F1 kijken Nederland

F1 kijken Nederland

Max Verstappen is ongekend populair in Nederland. Zodra de begintijd van de race in zicht begint te komen zie je overal mensen met telefoons of andere schermen kijken om niks van de Formule 1 te missen.

 

Hoe kijk je Formule 1 in Nederland?

In Nederland zijn er twee aanbieders van de Formule 1. Deze F1 aanbieders in Nederland vergelijk je in de tabel hierboven. Afhankelijk van jouw wensen hebben beide platformen hun voor- en nadelen. Welke optie voor jou het beste is om Formule 1 te kijken is een persoonlijke keuze.

Als eerste is natuurlijk de prijs een belangrijke overweging. Daarnaast is ook het commentaar een belangrijke keuze, wil je dit in het Nederlands, Engels of een andere taal? Ook tussen de keuze van beelden, wil je de race gewoon volgen of wil je zelf kunnen kiezen welke beelden je te zien krijgt. Kijk je met een groot gezin op meerdere schermen tegelijk, let er dan ook op of dit mogelijk is met je abonnement.

Welke zenders zenden F1 gratis uit?

Er zijn een aantal zenders die Formule 1 races gratis uitzenden, afhankelijk van het land waarin je je bevindt. Hier zijn enkele voorbeelden:

Nederland: Ziggo Sport zendt alle Formule 1-races live uit op televisie en online via de Ziggo Sport Totaal Go-app. Ook zendt de NOS enkele races uit, waaronder de Grand Prix van Nederland.

België: RTBF en Telenet Play Sports bieden live dekking van alle Formule 1-races.

Verenigd Koninkrijk: Channel 4 zendt enkele races live uit, inclusief de Britse Grand Prix.

Verenigde Staten: ESPN zendt alle Formule 1-races uit op televisie en online via hun website en app.

Australië: Network Ten zendt enkele races live uit, waaronder de Australische Grand Prix.

Het is belangrijk op te merken dat de beschikbaarheid van gratis Formule 1-uitzendingen kan verschillen afhankelijk van het seizoen en het land. Het is altijd een goed idee om de lokale tv-gids te raadplegen voor specifieke uitzendtijden en kanalen.

Hoe kan je F1 kijken zonder Viaplay?

Er zijn verschillende manieren om Formule 1-races te bekijken zonder Viaplay, afhankelijk van het land waarin je je bevindt. Hier zijn enkele voorbeelden:

Gratis zenders: Zoals ik eerder heb vermeld, zijn er in sommige landen gratis zenders die Formule 1-races uitzenden. In Nederland, bijvoorbeeld, zendt Ziggo Sport alle races live uit op televisie en online via de Ziggo Sport Totaal Go-app.

Betaalde zenders: Er zijn verschillende betaalde zenders die Formule 1-races uitzenden, afhankelijk van het land waarin je je bevindt. In het Verenigd Koninkrijk, bijvoorbeeld, zendt Sky Sports alle Formule 1-races uit, terwijl in de Verenigde Staten ESPN de races uitzendt.

Online streaming: Er zijn verschillende online streamingdiensten die Formule 1-races uitzenden, zoals F1 TV Pro en Sky Go. Sommige van deze diensten vereisen echter een abonnement en zijn niet beschikbaar in alle landen.

Lokale tv-gidsen: Het is altijd een goed idee om de lokale tv-gids te raadplegen om te zien welke zenders de Formule 1-races uitzenden. In sommige landen worden de races uitgezonden op openbare televisiezenders.

Het is belangrijk op te merken dat de beschikbaarheid van Formule 1-uitzendingen kan verschillen afhankelijk van het seizoen en het land. Het is altijd een goed idee om de lokale tv-gids te raadplegen voor specifieke uitzendtijden en kanalen.

Kan ik Formule 1 kijken als ik geen Ziggo heb?

Als je geen Ziggo hebt, zijn er nog steeds manieren om Formule 1-races te bekijken, afhankelijk van het land waarin je je bevindt. Hier zijn enkele opties:

F1 TV Pro: F1 TV Pro is een officiële streamingdienst van Formula One Management waarmee je live Formule 1-races en andere inhoud kunt bekijken. Het is beschikbaar in veel landen, maar niet alle. Het vereist een abonnement en kan worden bekeken op verschillende apparaten, waaronder smartphones, tablets en smart-tv's.

Betaalde zenders: Er zijn verschillende betaalde zenders die Formule 1-races uitzenden, afhankelijk van het land waarin je je bevindt. In het Verenigd Koninkrijk, bijvoorbeeld, zendt Sky Sports alle Formule 1-races uit, terwijl in de Verenigde Staten ESPN de races uitzendt. Je hebt een abonnement op deze zenders nodig om toegang te krijgen tot de races.

Gratis zenders: In sommige landen worden Formule 1-races uitgezonden op gratis zenders. Zoals ik eerder vermeldde, zendt de NOS in Nederland enkele races uit, waaronder de Grand Prix van Nederland.

Lokale tv-gidsen: Het is altijd een goed idee om de lokale tv-gids te raadplegen om te zien welke zenders de Formule 1-races uitzenden. In sommige landen worden de races uitgezonden op openbare televisiezenders.

Het is belangrijk op te merken dat de beschikbaarheid van Formule 1-uitzendingen kan verschillen afhankelijk van het seizoen en het land. Het is altijd een goed idee om de lokale tv-gids te raadplegen voor specifieke uitzendtijden en kanalen.

Beste F1 kijken Nederland aanbiedingen van Maart 2023