Ijspegelverlichting

Op zoek naar de beste ijspegelverlichting? Vergelijk hier de top 5 modellen en ontdek de perfecte keuze om jouw kerstdecoratie te laten stralen!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Kerstverlichting - IJspegel - Lichtgordijn - 6 meter - IJspegel - 180 LED's - Warm wit - voor binnen & buiten
Kerstverlichting - IJspegel - Lichtgordijn - 6 meter - IJspegel - 180 LED's - Warm wit - voor binnen & buiten
Voordelen
6 meter lange verlichting met 180 lichtpunten die het effect van een ijspegel simuleren. De verlichting is energiezuinig door het gebruik van LED en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Door de warm witte kleur is het een sfeervolle verlichting.
Nadelen
er zit 3 meter snoer bij, dus het kan zijn dat je er een verlengsnoer bij moet gebruiken.
IJspegelverlichting - Lichtgordijn - 12 meter - IJspegel - 360 LED's - Warm wit - voor binnen & buiten
IJspegelverlichting - Lichtgordijn - 12 meter - IJspegel - 360 LED's - Warm wit - voor binnen & buiten
Voordelen
groot lichtsnoer van 12 meter met 360 LED lampjes en 8 functies, waardoor de verlichting multifunctioneel inzetbaar is en zowel continu als knipperend kan branden. De verlichting kan zowel binnen als buiten gebruikt worden en geeft een warm wit licht.
Nadelen
de verlichting heeft geen dimfunctie.
Tip: Beste keuze
IJspegelverlichting - warm wit lichtgordijn - 200 LED - 4 meter - binnen en buiten - koppelbaar
IJspegelverlichting - warm wit lichtgordijn - 200 LED - 4 meter - binnen en buiten - koppelbaar
Voordelen
ijspegelverlichting in warm witte kleur van 4 meter lang, maar kan wel tot 12 meter lang worden door het koppelen van meerdere strengen. De verlichting maakt gebruikt van LED en is daardoor energiezuinig. Heeft een lange levensduur van wel 50.000 branduren.
Nadelen
de kabel met stekker is 3 meter lang, waardoor een verlengsnoer nodig kan zijn.
IJspegelverlichting 90 LEDS - Kerstverlichting - Kerstverlichting buiten - ijspegelverlichting buiten - ijspegelverlichting
IJspegelverlichting 90 LEDS - Kerstverlichting - Kerstverlichting buiten - ijspegelverlichting buiten - ijspegelverlichting
Voordelen
leuke verlichting die op diverse plekken kan worden geplaatst, zowel binnen als buiten. Denk bijvoorbeeld aan de schutting, de dakrand of langs het raam. De verlichting heeft strengen met LED lampjes die ijspegels simuleren. Energiezuinige verlichting voor de donkere dagen.
Nadelen
het snoer met lampjes is slechts 3 meter lang.
IJspegel verlichting - 180 LED - 6 meter - warm
IJspegel verlichting - 180 LED - 6 meter - warm
Voordelen
sfeervolle verlichting met warm wit licht. Het lichtsnoer kan in 8 verschillende standen gebruikt wordt, zowel continu brandend als knipperend op diverse snelheden. De geheugenchip onthoudt de laatst gekozen stand.
Nadelen
spatwaterdicht, dus moet wel enigszins tegen vocht beschermd worden.

Beste IjspegelverlichtingKoopgids: Welke Ijspegelverlichting is de beste koop van april 2024?

Als de dagen korter worden en de nachten langer, wordt verlichting ’s avonds weer belangrijk. Zeker als de kerstperiode aanbreekt, willen we graag ons huis versieren met mooie verlichting, zoals ijspegelverlichting. IJspegelverlichting is de meest verkochte soort kerstverlichting van de afgelopen jaren. Dit type verlichting heeft de vorm van ijspegels of bootst ijspegels na. De verlichting is veelzijdig, want je kunt het ophangen aan de muur, aan de dakrand of langs de vensterbank neerleggen. Dit type verlichting is niet alleen voor je eigen huis erg leuk, maar kan ook prima door bedrijven gebruikt worden.

LED verlichting

IJspegelverlichting is met halogeenverlichting verkrijgbaar, maar tegenwoordig zie je steeds meer het gebruik van LED verlichting. LED verlichting is een stuk energiezuiniger dan halogeenverlichting. Met de duurder wordende elektriciteit en de donkere wintermaanden waarin al meer stroom verbruikt wordt, is een energiezuinige verlichting wel prettig. LED verlichting heeft daarnaast als voordeel dat het minder warm wordt en er minder kans is op brandgevaar. Een ander voordeel is dat LED verlichting beter is voor het milieu. Wil je ijspegelverlichting aanschaffen, dan is het aan te raden om een variant met LED verlichting te kiezen.

Toepassing

IJspegelverlichting is multifunctioneel in te zetten. Je hoeft dit type verlichting echt niet pas uit de verpakking te halen als de kerst voor de deur staat, want ijspegelverlichting kan de hele winter door gebruikt worden. Het is bijvoorbeeld ook heel leuk om dit type verlichting op te hangen als je een feestje geeft. De lampjes geven meteen heel veel sfeer. Ook als er een bedrijfsfeestje wordt georganiseerd in de wintermaanden kan ijspegelverlichting zorgen voor extra gezelligheid en bovendien dienen als extra lichtbron voor een binnenruimte of buiten.

Functionaliteiten

Verlichting in de vorm van een ijspegel kun je op verschillende plekken gebruiken. De verlichting is bijvoorbeeld ook prima buiten te gebruiken, want de lampjes zijn waterdicht en hebben dus geen last van regen of sneeuw. Ook kun je ijspegelverlichting vaak in meerdere kleuren kopen en dus hoeven de lampjes niet persé wit licht te geven. De verlichting is eenvoudig op te hangen op diverse plekken, zoals dakranden, vensterbanken, tussen bomen of aan de muur. Zorg er altijd voor dat je voldoende stroom hebt en als je de verlichting buiten gaat ophangen, werkt met weerbestendige verlengsnoeren en stekkerdozen.

IJspegelverlichting, waar te koop

IJspegelverlichting kun je kopen in verlichtingszaken en plekken waar ook andere lichtbronnen worden verkocht. Daarnaast kun je op heel veel plekken online dit type verlichting kopen, in allerlei soorten en maten. Voordat je overgaat tot aankoop, kijk dan goed of de verlichting ook geschikt is voor buiten als je deze buiten wilt gaan gebruiken. Houd er daarnaast rekening mee dat als je de verlichting online koopt, je wellicht verzendkosten moet betalen.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Ijspegelverlichting

Wat is ijspegelverlichting?

Ijspegelverlichting is een soort kerstverlichting die lijkt op ijspegels die aan de rand van een dak hangen. Het bestaat uit een reeks verticale draden met LED-lampjes die naar beneden hangen en een ijspegelachtig effect creëren.

Hoe installeer ik ijspegelverlichting?

Ijspegelverlichting kan eenvoudig worden geïnstalleerd met behulp van haken, clips of speciale bevestigingsmiddelen die aan de dakrand worden bevestigd. Zorg ervoor dat de verlichting stevig is bevestigd en de draden niet in de war raken.

Kan ik ijspegelverlichting buiten gebruiken?

Ja, ijspegelverlichting is speciaal ontworpen voor buitengebruik en kan veilig worden gebruikt in alle weersomstandigheden. Zorg er echter voor dat de verlichting is goedgekeurd voor gebruik buitenshuis en dat de elektrische aansluitingen beschermd zijn tegen vocht.

Hoeveel ijspegelverlichting heb ik nodig?

De benodigde hoeveelheid ijspegelverlichting hangt af van de grootte van het gebied dat je wilt verlichten. Meet de lengte van de dakrand of het gebied waar je de verlichting wilt installeren en kies een ijspegelverlichtingsset die voldoende lengte heeft om het gewenste gebied te bedekken.

Kan ik ijspegelverlichting verlengen?

Ja, ijspegelverlichting kan worden verlengd door meerdere sets aan elkaar te koppelen. Controleer echter altijd de specificaties van de verlichting en zorg ervoor dat het totale wattage van de verbonden sets binnen het veilige bereik blijft om overbelasting te voorkomen.

Top 5 Beste kopen
Logo