Ijspegelverlichting
Bijgewerkt: Juli 2024

Ijspegelverlichting

Ijspegelverlichting

Als de dagen korter worden en de nachten langer, wordt verlichting ’s avonds weer belangrijk. Zeker als de kerstperiode aanbreekt, willen we graag ons huis versieren met mooie verlichting, zoals ijspegelverlichting. IJspegelverlichting is de meest verkochte soort kerstverlichting van de afgelopen jaren. Dit type verlichting heeft de vorm van ijspegels of bootst ijspegels na. De verlichting is veelzijdig, want je kunt het ophangen aan de muur, aan de dakrand of langs de vensterbank neerleggen. Dit type verlichting is niet alleen voor je eigen huis erg leuk, maar kan ook prima door bedrijven gebruikt worden.

 

LED verlichting

IJspegelverlichting is met halogeenverlichting verkrijgbaar, maar tegenwoordig zie je steeds meer het gebruik van LED verlichting. LED verlichting is een stuk energiezuiniger dan halogeenverlichting. Met de duurder wordende elektriciteit en de donkere wintermaanden waarin al meer stroom verbruikt wordt, is een energiezuinige verlichting wel prettig. LED verlichting heeft daarnaast als voordeel dat het minder warm wordt en er minder kans is op brandgevaar. Een ander voordeel is dat LED verlichting beter is voor het milieu. Wil je ijspegelverlichting aanschaffen, dan is het aan te raden om een variant met LED verlichting te kiezen.

 

Toepassing

IJspegelverlichting is multifunctioneel in te zetten. Je hoeft dit type verlichting echt niet pas uit de verpakking te halen als de kerst voor de deur staat, want ijspegelverlichting kan de hele winter door gebruikt worden. Het is bijvoorbeeld ook heel leuk om dit type verlichting op te hangen als je een feestje geeft. De lampjes geven meteen heel veel sfeer. Ook als er een bedrijfsfeestje wordt georganiseerd in de wintermaanden kan ijspegelverlichting zorgen voor extra gezelligheid en bovendien dienen als extra lichtbron voor een binnenruimte of buiten.

 

Functionaliteiten

Verlichting in de vorm van een ijspegel kun je op verschillende plekken gebruiken. De verlichting is bijvoorbeeld ook prima buiten te gebruiken, want de lampjes zijn waterdicht en hebben dus geen last van regen of sneeuw. Ook kun je ijspegelverlichting vaak in meerdere kleuren kopen en dus hoeven de lampjes niet persé wit licht te geven. De verlichting is eenvoudig op te hangen op diverse plekken, zoals dakranden, vensterbanken, tussen bomen of aan de muur. Zorg er altijd voor dat je voldoende stroom hebt en als je de verlichting buiten gaat ophangen, werkt met weerbestendige verlengsnoeren en stekkerdozen.

 

IJspegelverlichting, waar te koop

IJspegelverlichting kun je kopen in verlichtingszaken en plekken waar ook andere lichtbronnen worden verkocht. Daarnaast kun je op heel veel plekken online dit type verlichting kopen, in allerlei soorten en maten. Voordat je overgaat tot aankoop, kijk dan goed of de verlichting ook geschikt is voor buiten als je deze buiten wilt gaan gebruiken. Houd er daarnaast rekening mee dat als je de verlichting online koopt, je wellicht verzendkosten moet betalen.

Beste Ijspegelverlichting aanbiedingen van Juli 2024