Bo-camp picknicktafel
Bijgewerkt: Juni 2023

Bo-camp picknicktafel

Bo-camp picknicktafel

Picknicktafels zijn absoluut noodzakelijk voor veel verschillende activiteiten die buiten plaatsvinden. Een picknicktafel is een prachtige aanvulling op elke omgeving, of het nu op het balkon, het terras of zelfs in het park is. In de meeste gevallen zijn ze niet alleen draagbaar, maar ook licht en opvouwbaar voor je gemak, zoals een Bo-camp picknicktafel. Deze tafels zijn ook bekend als campingtafels, hoewel het ontwerp en de materialen waarmee ze gebouwd zijn verschillend zijn.

 

Een picknicktafel van metaal

Zowel op de markt voor picknicktafels als die voor kampeertafels zijn de laatste jaren aluminium tafels geïntroduceerd. Hoewel het materiaal zeer lichtgewicht is, weet het materiaal toch goed te scoren op het gebied van stabiliteit en duurzaamheid. Daarnaast zal het materiaal ook niet gemakkelijk gaan roesten. Hierdoor is een picknicktafel van metaal superieur aan picknicktafels van kunststof.

 

Verschillende Bo-camp picknicktafels

Je hebt de keuze om uit deze selectie ofwel een opklapbare tafel ofwel een tafelset te kiezen. Tafelblad en inklapbaar onderstel zijn de twee componenten waaruit de inklapbare tafel bestaat. Een paar van de versies hebben bovendien een tafelblad dat in het midden ingeklapt kan worden. Deze modellen nemen opvallend weinig ruimte in, vooral tijdens het vervoer. De eigenlijke picknicktafel, die deel uitmaakt van de tafelset, wordt vergezeld door meestal twee extra banken naast de tafel zelf. Een van de voordelen van deze opstelling is dat je geen extra stoelen nodig hebt.

 

Waarom kiezen voor een Bo-camp picknicktafel

Een Bo-camp picknicktafel is een trendy picknicktafel, vaak gemaakt van aluminium met bladen van bamboe. Deze picknicktafel is goed opvouwbaar, waardoor hij gemakkelijk met je meegenomen kan worden. Een Bo-camp picknicktafel is perfect voor buitengebruik in de tuin, op het terras of zelfs op de camping, omdat hij vier zitplaatsen heeft. Bovendien is het oppervlak van de tafel bestand tegen hoge temperaturen en is het oppervlak ook volledig waterdicht.

 

Overwegingen voorafgaand aan de aankoop van een Bo-camp picknicktafel

De keuze om een Bo-camp picknicktafel te kopen wordt bepaald aan de hand van een aantal verschillende variabelen. Nadat je het meest geschikte materiaal voor een picknicktafel hebt gekozen, is het volgende wat je moet doen het maximale gewicht onderzoeken dat erop geplaatst kan worden. De fabrikant bepaalt dit draagvermogen in zijn productspecificaties. Als er meerdere personen aan de tafel zullen zitten, moet het draagvermogen worden verhoogd. 

Bij het kopen van een picknicktafel is het ook essentieel in gedachten te houden dat de poten idealiter een mechanisme hebben waarmee de hoogte kan worden ingesteld. Op die manier zal het eenvoudig zijn om hem aan te passen aan de verschillende zithoogten van de reeds aanwezige stoelen.

Beste Bo-camp picknicktafel aanbiedingen van Juni 2023