Bo-camp picknicktafel

Wil je de beste BO Camp picknicktafel vinden? Wij hebben de top 5 modellen voor je vergeleken. Ontdek nu welke picknicktafel het beste bij jou past!
Bo-camp picknicktafel
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Bo-Camp Urban Outdoor Campingtafel - opvouwbaar - Morris – Bamboe
Bo-Camp Urban Outdoor Campingtafel - opvouwbaar - Morris – Bamboe
Voordelen
Een stevige en zeer stijlvolle tafel. De tafel heeft een luxe uitstraling dankzij het watervaste bamboe blad. Extra compact inklapbaar door het lamellen tafelblad. Gemakkelijk te vervoeren dankzij de handige draagtas.
Nadelen
Het opbergnet dient apart besteld te worden.
Bo-Camp Campingtafel - Inklapbaar - Greene - 60x120 cm – Aluminium
Bo-Camp Campingtafel - Inklapbaar - Greene - 60x120 cm – Aluminium
Voordelen
Inklapbare kampeertafel die eenvoudig met je mee te nemen. De tafel heeft een stijlvolle industriële uitstraling. Voorzien van een aluminium frame met een MDF tafelblad voor extra stabiliteit. Voorzien van een net onder de tafel.
Nadelen
Niet geschikt voor meer dan 4 personen.
Tip: Beste keuze
Bo-Camp - Industrial - Klaptafel - Compact – Culver
Bo-Camp - Industrial - Klaptafel - Compact – Culver
Voordelen
Een stijlvolle klaptafel met een industriële uitstraling. De tafel is zeer compact en stevig. Gemakkelijk met je mee te nemen dankzij de handgreep aan de zijkant. Erg handig voor in de tent dankzij het lage formaat.
Nadelen
De tafel is aan de kleine kant.
Bo-Camp Campingtafel - Ovaal - Koffermodel - 150x80x70
Bo-Camp Campingtafel - Ovaal - Koffermodel - 150x80x70
Voordelen
Zeer stabiele aluminium tafel. Zeer stabiele aluminium tafel. Voorzien van verstelbare poten voor extra stabiliteit op een ongelijke ondergrond. Extra compact op te bergen als koffermodel door deelbaar tafelblad.
Nadelen
De tafel wordt geleverd zonder beschermhoes.
Bo-Camp Campingtafel - Inklapbaar - 60 x 45 cm
Bo-Camp Campingtafel - Inklapbaar - 60 x 45 cm
Voordelen
Kleine en compacte campingtafel. Stevig aluminium frame met een hoogwaardig MDF blad. Extra fijnstelling door middel van de stelschroeven. Eenvoudig op te bergen door de afneembare poten, handgreep en een deelbaar blad.
Nadelen
Het tafelblad kan water opnemen.

Beste Bo-camp picknicktafelKoopgids: Welke Bo-camp picknicktafel is de beste koop van mei 2024?

Picknicktafels zijn absoluut noodzakelijk voor veel verschillende activiteiten die buiten plaatsvinden. Een picknicktafel is een prachtige aanvulling op elke omgeving, of het nu op het balkon, het terras of zelfs in het park is. In de meeste gevallen zijn ze niet alleen draagbaar, maar ook licht en opvouwbaar voor je gemak, zoals een Bo-camp picknicktafel. Deze tafels zijn ook bekend als campingtafels, hoewel het ontwerp en de materialen waarmee ze gebouwd zijn verschillend zijn.

Een picknicktafel van metaal

Zowel op de markt voor picknicktafels als die voor kampeertafels zijn de laatste jaren aluminium tafels geïntroduceerd. Hoewel het materiaal zeer lichtgewicht is, weet het materiaal toch goed te scoren op het gebied van stabiliteit en duurzaamheid. Daarnaast zal het materiaal ook niet gemakkelijk gaan roesten. Hierdoor is een picknicktafel van metaal superieur aan picknicktafels van kunststof.

Verschillende Bo-camp picknicktafels

Je hebt de keuze om uit deze selectie ofwel een opklapbare tafel ofwel een tafelset te kiezen. Tafelblad en inklapbaar onderstel zijn de twee componenten waaruit de inklapbare tafel bestaat. Een paar van de versies hebben bovendien een tafelblad dat in het midden ingeklapt kan worden. Deze modellen nemen opvallend weinig ruimte in, vooral tijdens het vervoer. De eigenlijke picknicktafel, die deel uitmaakt van de tafelset, wordt vergezeld door meestal twee extra banken naast de tafel zelf. Een van de voordelen van deze opstelling is dat je geen extra stoelen nodig hebt.

Waarom kiezen voor een Bo-camp picknicktafel

Een Bo-camp picknicktafel is een trendy picknicktafel, vaak gemaakt van aluminium met bladen van bamboe. Deze picknicktafel is goed opvouwbaar, waardoor hij gemakkelijk met je meegenomen kan worden. Een Bo-camp picknicktafel is perfect voor buitengebruik in de tuin, op het terras of zelfs op de camping, omdat hij vier zitplaatsen heeft. Bovendien is het oppervlak van de tafel bestand tegen hoge temperaturen en is het oppervlak ook volledig waterdicht.

Overwegingen voorafgaand aan de aankoop van een Bo-camp picknicktafel

De keuze om een Bo-camp picknicktafel te kopen wordt bepaald aan de hand van een aantal verschillende variabelen. Nadat je het meest geschikte materiaal voor een picknicktafel hebt gekozen, is het volgende wat je moet doen het maximale gewicht onderzoeken dat erop geplaatst kan worden. De fabrikant bepaalt dit draagvermogen in zijn productspecificaties. Als er meerdere personen aan de tafel zullen zitten, moet het draagvermogen worden verhoogd.

Bij het kopen van een picknicktafel is het ook essentieel in gedachten te houden dat de poten idealiter een mechanisme hebben waarmee de hoogte kan worden ingesteld. Op die manier zal het eenvoudig zijn om hem aan te passen aan de verschillende zithoogten van de reeds aanwezige stoelen.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Bo-camp picknicktafel

Wat zijn de afmetingen van de Bo-Camp picknicktafel?

De Bo-Camp picknicktafel heeft verschillende afmetingen. Kies jouw model en bekijk de afmetingen.

Kan de Bo-Camp picknicktafel worden ingeklapt?

Ja, de Bo-Camp picknicktafel kan worden ingeklapt tot een compact formaat, waardoor deze gemakkelijk kan worden meegenomen en opgeborgen.

Hoeveel personen kunnen er aan de Bo-Camp picknicktafel zitten?

De Bo-Camp picknicktafel biedt plaats aan 4 personen. Er zijn echter ook andere modellen voor meer of minder personen.

Is de Bo-Camp picknicktafel geschikt voor gebruik buitenshuis?

Ja, de Bo-Camp picknicktafel is speciaal ontworpen voor buitengebruik en is gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden.

Zijn er accessoires beschikbaar voor de Bo-Camp picknicktafel?

Ja, er zijn verschillende accessoires beschikbaar voor de Bo-Camp picknicktafel, zoals een handige draagtas en een parasolhouder die kan worden bevestigd aan de tafel.

Top 5 Beste kopen
Logo