Zehnder Radiator

Op zoek naar de beste Zehnder radiator? Ontdek de top 5 modellen en vergelijk hun kenmerken, prijzen en prestaties voor de ideale verwarmingsoplossing.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Zehnder Metropolitan Spa handdoekradiator 175x60cm 889watt Staal Wit glans
Zehnder Metropolitan Spa handdoekradiator 175x60cm 889watt Staal Wit glans
Bekijk Prijs »

Sanitairwinkel

Voordelen
designradiator in de kleur wit met een capaciteit van 889 watt. Door de uitsparingen in de radiator kun je hier meerdere handdoeken aan hangen. Plat en strak ontwerp die nauwelijks de ruimte in komt en daardoor weinig plek inneemt.
Nadelen
de radiator is niet geschikt voor grote ruimtes.
Zehnder Zeno handdoekradiator 168.8x60cm 957watt Staal Wit glans
Zehnder Zeno handdoekradiator 168.8x60cm 957watt Staal Wit glans
Bekijk Prijs »

Sanitairwinkel

Voordelen
strakke, witte radiator in tijdloos design met meerdere uitsparingen om een handdoek aan op te hangen. Geschikt voor gebruik in badkamers en vochtige ruimtes. Ook geschikt voor smalle ruimtes. Bevat een ontluchter en wordt geleverd met bevestigingsmateriaal.
Nadelen
heeft geen thermostaatknop en wordt niet geleverd met een handdoekhouder.
Tip: Beste keuze
Zehnder Subway handdoekradiator 183.7x60cm 898watt Staal Wit glans
Zehnder Subway handdoekradiator 183.7x60cm 898watt Staal Wit glans
Bekijk Prijs »

Sanitairwinkel

Voordelen
strakke radiator in de kleur wit met uitsparingen op gelijke afstand van elkaar, waardoor je meerdere handdoeken op de radiator kunt hangen. Makkelijk op te hangen en schoon te houden.
Nadelen
deze radiator is meer dan 180 centimeter hoog en neemt daarom op de muur redelijk veel ruimte in.
Zehnder Zeno handdoekradiator 150.8x60cm 846watt Staal Wit glans
Zehnder Zeno handdoekradiator 150.8x60cm 846watt Staal Wit glans
Bekijk Prijs »

Sanitairwinkel

Voordelen
radiator in de kleur wit met meerdere uitsparingen voor handdoeken. Het tijdloze design past in ieder huis, ook in klassieke interieurs. Kan geplaatst worden in vochtige ruimtes, zoals badkamers. Ophangen en schoonhouden is door het ontwerp eenvoudig.
Nadelen
de maximale werkdruk van deze radiator is 11,5 bar.
Zehnder Charleston ledenradiator 600x1840mm 1812W wit
Zehnder Charleston ledenradiator 600x1840mm 1812W wit
Bekijk Prijs »

Sanitairwinkel

Voordelen
traditionele kolomradiator met een tijdloos design. Door de verschillende maten waarin de radiator beschikbaar is, kan hij bijna overal geplaatst worden. Heel geschikt voor ruimtes waar hygiëne belangrijk is.
Nadelen
de maximale bouwhoogte is 60 cm, anders kan deze niet vrijstaand gebruikt worden.

Beste Zehnder RadiatorKoopgids: Welke Zehnder Radiator is de beste koop van juni 2024?

Een radiator is een belangrijk instrument om een ruimte op een comfortabele temperatuur te krijgen en te houden. Een Zehnder radiator is een merk dat veel gebruikt wordt in en staat voor een hoge kwaliteit. Er zijn allerlei soorten radiatoren verkrijgbaar, waarbij het belangrijkste onderscheid is tussen radiatoren die werken op een verwarmingssysteem op basis van warm water, met behulp van heet water of lage temperatuur, en elektrische radiatoren. Daarnaast heb je ook radiatoren die voor beide systemen geschikt zijn. Tegenwoordig zien radiatoren er niet meer allemaal hetzelfde uit en kun je een Zehnder radiator in allerlei vormen en designs kopen.

Toepassing

Een Zehnder radiator kan in diverse ruimtes worden toegepast. Hoewel je de radiatoren van dit merk vaak terug ziet in badkamers, kun je ze ook gebruiken voor slaapkamers, woonkamers of andere ruimtes waarin je een mooie radiator wilt plaatsen. Afhankelijk van wat je belangrijk vindt, kun je de nadruk leggen op het design of juist op de functionaliteit. Let erop dat niet iedere radiator geschikt is voor vochtige ruimtes, zoals badkamers. Hang je hier een normale radiator, dan kan het zijn dat deze na enige tijd gaat roesten of andere gebreken gaat vertonen.

Formaat

Het formaat van een radiator is belangrijk, want je moet de capaciteit van de radiator aanpassen op de grootte van de ruimte waarin de radiator komt te hangen. Mensen zijn snel geneigd om een te kleine radiator te kopen. Kies je een Zehnder radiator met een te kleine capaciteit, dan kost het teveel tijd om de ruimte op te warmen of wordt deze nooit warm genoeg. Omgekeerd kan een radiator met een te grote capaciteit ervoor zorgen dat de ruimte al snel te warm wordt en je nooit een aangename temperatuur bereikt.

Modellen

Gelukkig zijn er tegenwoordig mooie radiatoren in allerlei vormen, materialen en kleuren verkrijgbaar. Een radiator hoeft daardoor niet alleen maar een noodzakelijk iets te zijn, maar kan ook echt een blikvanger in de kamer worden of juist mooi worden verwerkt in het ontwerp van de ruimte. Radiatoren worden veelal gemaakt van staal of aluminium en hebben een verticale of horizontale opstelling. Afhankelijk van wat er past in jouw ruimte, kies je een radiator die hier het beste past in het formaat, de kleur en de capaciteit die je zelf wenst.

Zehnder radiator, waar te koop

Als je een huis gaat bouwen of gaat renoveren, heb je radiatoren nodig om je woning te verwarmen. Een Zehnder radiator kun je kopen in een sanitairwinkel, een bouwmarkt of een groothandel voor sanitair. Maar je kunt deze radiatoren ook online kopen. Het nadeel van online een radiator kopen is dat je deze aanschaft op basis van een foto en kenmerken. Uiteraard kun je ook ervoor kiezen om de radiator eerst in een showroom te bekijken en daarna online naar de beste aanbieding zoeken.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Zehnder Radiator

Wat is het verschil tussen een Zehnder radiator en andere radiatoren?

Zehnder radiatoren onderscheiden zich door hun hoogwaardige kwaliteit en uniek design. Ze worden vervaardigd met duurzame materialen en zijn voorzien van geavanceerde technologieën om een efficiënte warmteafgifte te garanderen.

Hoe kan ik de Zehnder radiator het beste reinigen?

Om de Zehnder radiator schoon te maken, kunt u het beste gebruikmaken van een zachte doek en een mild reinigingsmiddel. Vermijd agressieve schoonmaakmiddelen en schurende materialen, omdat deze de radiator kunnen beschadigen.

Welke maat Zehnder radiator heb ik nodig voor mijn ruimte?

De juiste maat van de Zehnder radiator hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van de ruimte, isolatie en warmteverlies. Het is raadzaam om een professional te raadplegen om de juiste maat te bepalen op basis van uw specifieke situatie.

Kan ik de Zehnder radiator zelf installeren?

Hoewel het mogelijk is om de Zehnder radiator zelf te installeren, wordt het aanbevolen om een professionele installateur in te schakelen. Dit zorgt voor een correcte en veilige installatie, waarbij mogelijke problemen of schade worden voorkomen.

Zijn Zehnder radiatoren energiezuinig?

Ja, Zehnder radiatoren zijn energiezuinig. Ze maken gebruik van geavanceerde technologieën zoals lage watertemperaturen en efficiënte warmteoverdracht, waardoor ze minder energie verbruiken in vergelijking met traditionele radiatoren. Dit resulteert in lagere energiekosten en een milieuvriendelijkere verwarmingsoptie.

Top 5 Beste kopen
Logo