Idos Wasmachine

Op zoek naar de beste iDos wasmachine? Vergelijk de top 5 modellen voor moeiteloos wassen en bespaar tijd en energie. Ontdek ze hier!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Bosch WAV28KH0NL i-DOS
Bosch WAV28KH0NL i-DOS
Voordelen
De wasmachine heeft een A label wat hem erg zuinig maakt. Heeft een automatische wasmiddeldosering, zodat jij hier niet meer aan hoeft te denken. De wasmachine is vrij stil. De wasmachine heeft een speed perfect functie zodat je was vele malen sneller schoon is. Je kunt de wasmachine verbinden met een app op je smartphone.
Nadelen
De wasmachine heeft helaas geen programma voor het stomen van de was.
Bosch WAU28P70NL i-DOS
Bosch WAU28P70NL i-DOS
Voordelen
De wasmachine heeft een grote trommelinhoud tot 9 kilo. Het maximaal toerental van de wasmachine is 1400 toeren. De wasmachine heeft een trommelreinigingsprogramma die de trommel schoon houdt bij hoge temperaturen. Spaar voortaan wasmiddel dankzij de automatische wasmiddeldosering. De wasmachine wast efficiënter en is stiller tijdens gebruik.
Nadelen
De wasmachine is niet met een app te bedienen.
Tip: Beste keuze
Bosch WAU28S01NL i-DOS
Bosch WAU28S01NL i-DOS
Voordelen
Wasmiddel wordt automatisch gedoseerd, zo gebruik je nooit meer te veel. Je was komt vrij droog uit het wasmiddel dankzij het toerental van 1400. Ben je iets vergeten in de was te doen, je vult deze eenvoudig aan dankzij de bijvulfunctie. De wasmachine herkent het gewicht in de trommel en past zich hierop aan. Voortaan kun je de was wel 65 procent sneller wassen dankzij de speed perfect.
Nadelen
Deze wasmachine heeft geen verlichte trommel.
Bosch WAU28S50NL i-DOS
Bosch WAU28S50NL i-DOS
Voordelen
De wasmachine is redelijk geruisloos ten opzichte van andere wasmachines. De wasmachine heeft een ruime trommel voor wassen tot 9 kilogram. Beschikt over een koolborstel loze motor. Je gebruikt voor een was ongeveer 44 liter water. De wasmachine heeft verschillende standen, zodat jij altijd de juiste was kan draaien.
Nadelen
De wasmachine is niet direct aan te sluiten op een warmwateraansluiting.
Bosch WAXH2K70NL i-DOS
Bosch WAXH2K70NL i-DOS
Voordelen
Je was komt bijna droog uit de wasmachine door het toerental van 1600. Sterk vervuilde was, deze kun je met idee wasmachine gemakkelijk schoon krijgen. Met de startuitstel functie kun je de was laten draaien op ieder gewenst moment. Je kan eenvoudig nog even een vergeten kledingstuk toevoegen. De wasmachine is te bedienen met een app op iedere moment van de dag.
Nadelen
De wasmachine kan niet herkennen hoe vuil de was is.

Beste Idos WasmachineKoopgids: Welke Idos Wasmachine is de beste koop van maart 2024?

Met een i-Dos wasmachine hoef je nooit meer je wasmiddel te doseren. Dit is namelijk een slimme wasmachine die het doseren voor jou doet. Je vult het reservoir met vloeibaar wasmiddel. De i-Dos wasmachine weegt je kleding af en houdt rekening met het programma om zo te bepalen hoeveel wasmiddel er nodig is. Ook uitschieten is dus geen probleem meer. Bovendien is het zo dat een i-Dos wasmachine minder water verbruikt, omdat er minder spoelbeurten nodig zijn door de betere dosering van het wasmiddel.

i-Dos van Bosch

Een i-Dos wasmachine is altijd van het merk Bosch. Bosch is een bekend merk dat al jarenlang bestaat en ook meerdere producten verkoopt. Bosch producten zijn vrijwel altijd elektronisch. Er is ook een aardige lijn aan witgoed, waaronder dus de i-Dos wasmachines. Het is bij deze wasmachines mogelijk om twee soorten wasmiddel te vullen. Je kunt dus prima je witte was met wasmiddel speciaal voor witte was wassen, zonder dat je alles hiermee moet wassen. De enige eis aan je wasmiddel is dat het vloeibaar moet zijn. Alleen dan kan de i-Dos wasmachine goed doseren.

Prijzen en abonnementen

Een Bosch i-Dos wasmachine is niet een goedkope wasmachine. De prijzen beginnen bij zo’n € 600. De duurste i-Dos wasmachine is € 1150. Dit zijn prijzen zonder aanbiedingen, die je natuurlijk ook van tijd tot tijd kunt tegenkomen. Het is wel mogelijk om de i-Dos wasmachine van Bosch met een abonnement aan te schaffen. Je betaalt dan maandelijks voor je wasmachine een bepaald bedrag, maar hebt ook niet de verantwoordelijkheden van een eigenaar. Daarnaast is dit een betere keuze in het opzicht van bewuste keuzes.

Opties

Het aanbod is vrij beperkt. Er zijn wel meer wasmachines van Bosch of andere merken, maar een i-Dos wasmachine is enkel van Bosch en niet iedere Bosch heeft deze optie. Je kunt wel letten op wat je noodzakelijk vindt. Bijvoorbeeld een wasprogramma speciaal voor allergieën. Of het hoogste energielabel. De i-Dos wasmachines hebben een label A of C. Dit is dus sowieso energiezuinig. Ook zijn de machines stil in hun geluidsniveau. De meeste i-Dos machines hebben een vulgewicht van 9 kilo. De WAU28S01NL i-Dos heeft een vulgewicht van 8 kilo.

Waar kopen?

Je koopt een Bosch i-Dos wasmachine waar je normaal gesproken ook een wasmachine zou kopen. Bij een witgoedzaak bijvoorbeeld. Of een elektronicazaak of bij Wasmachineoutlet. Ook heeft Bosch een eigen webshop waar je terecht kunt voor het uitgebreide aanbod van alle producten van Bosch. In de meeste gevallen zal een online aangeschafte i-Dos wasmachine thuis geleverd worden. Controleer ook altijd of ze de machine voor je aansluiten en eventueel een oud model meenemen. Deze service kun je bijvoorbeeld bij Coolblue en Bosch zelf wel verwachten.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Idos Wasmachine

Hoe kan ik mijn Idos wasmachine het beste onderhouden?

Om uw Idos wasmachine goed te onderhouden, raden we aan om regelmatig de trommel schoon te maken en het wasmiddelbakje grondig te reinigen. Daarnaast is het belangrijk om de filters regelmatig te controleren en schoon te maken om verstoppingen te voorkomen.

Hoe werkt het Idos systeem bij een Bosch wasmachine?

Het Idos systeem is een automatisch doseringssysteem dat de ideale hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter voor elke wasbeurt doseert. Het systeem detecteert de belading van de trommel en past de dosering hierop aan, waardoor u nooit te veel of te weinig wasmiddel gebruikt.

Wat moet ik doen als het Idos systeem niet goed lijkt te werken?

Als het Idos systeem niet goed lijkt te werken, kunt u het volgende proberen: controleer of de sensor in de trommel niet geblokkeerd is door vuil of wasgoed, zorg ervoor dat de juiste soort en hoeveelheid wasmiddel in de juiste vakjes van het wasmiddelbakje worden geplaatst, en controleer of er geen verstoppingen zijn in de slangen of filters.

Kan ik mijn eigen wasmiddel gebruiken in een Idos wasmachine?

Ja, u kunt uw eigen wasmiddel gebruiken in een Idos wasmachine. Het Idos systeem is echter ontworpen om optimaal te werken met speciale Idos wasmiddelcapsules. Deze capsules bevatten de juiste hoeveelheid wasmiddel voor elke wasbeurt en zorgen voor een optimaal resultaat.

Is het Idos systeem geschikt voor alle soorten wasgoed?

Ja, het Idos systeem is geschikt voor alle soorten wasgoed. Het systeem past de dosering van het wasmiddel automatisch aan op basis van de belading van de trommel, waardoor u altijd de juiste hoeveelheid wasmiddel gebruikt, ongeacht het type wasgoed. Het is echter nog steeds belangrijk om de wasvoorschriften van uw kledingstukken te volgen.

Top 5 Beste kopen
Logo