Idos Wasmachine
Bijgewerkt: Juli 2024

Idos Wasmachine

Idos Wasmachine

Met een i-Dos wasmachine hoef je nooit meer je wasmiddel te doseren. Dit is namelijk een slimme wasmachine die het doseren voor jou doet. Je vult het reservoir met vloeibaar wasmiddel. De i-Dos wasmachine weegt je kleding af en houdt rekening met het programma om zo te bepalen hoeveel wasmiddel er nodig is. Ook uitschieten is dus geen probleem meer. Bovendien is het zo dat een i-Dos wasmachine minder water verbruikt, omdat er minder spoelbeurten nodig zijn door de betere dosering van het wasmiddel. 

 

i-Dos van Bosch

Een i-Dos wasmachine is altijd van het merk Bosch. Bosch is een bekend merk dat al jarenlang bestaat en ook meerdere producten verkoopt. Bosch producten zijn vrijwel altijd elektronisch. Er is ook een aardige lijn aan witgoed, waaronder dus de i-Dos wasmachines. Het is bij deze wasmachines mogelijk om twee soorten wasmiddel te vullen. Je kunt dus prima je witte was met wasmiddel speciaal voor witte was wassen, zonder dat je alles hiermee moet wassen. De enige eis aan je wasmiddel is dat het vloeibaar moet zijn. Alleen dan kan de i-Dos wasmachine goed doseren. 

 

Prijzen en abonnementen

Een Bosch i-Dos wasmachine is niet een goedkope wasmachine. De prijzen beginnen bij zo’n € 600. De duurste i-Dos wasmachine is € 1150. Dit zijn prijzen zonder aanbiedingen, die je natuurlijk ook van tijd tot tijd kunt tegenkomen. Het is wel mogelijk om de i-Dos wasmachine van Bosch met een abonnement aan te schaffen. Je betaalt dan maandelijks voor je wasmachine een bepaald bedrag, maar hebt ook niet de verantwoordelijkheden van een eigenaar. Daarnaast is dit een betere keuze in het opzicht van bewuste keuzes. 

 

Opties

Het aanbod is vrij beperkt. Er zijn wel meer wasmachines van Bosch of andere merken, maar een i-Dos wasmachine is enkel van Bosch en niet iedere Bosch heeft deze optie. Je kunt wel letten op wat je noodzakelijk vindt. Bijvoorbeeld een wasprogramma speciaal voor allergieën. Of het hoogste energielabel. De i-Dos wasmachines hebben een label A of C. Dit is dus sowieso energiezuinig. Ook zijn de machines stil in hun geluidsniveau. De meeste i-Dos machines hebben een vulgewicht van 9 kilo. De WAU28S01NL i-Dos heeft een vulgewicht van 8 kilo.

 

Waar kopen?

Je koopt een Bosch i-Dos wasmachine waar je normaal gesproken ook een wasmachine zou kopen. Bij een witgoedzaak bijvoorbeeld. Of een elektronicazaak of bij Wasmachineoutlet. Ook heeft Bosch een eigen webshop waar je terecht kunt voor het uitgebreide aanbod van alle producten van Bosch. In de meeste gevallen zal een online aangeschafte i-Dos wasmachine thuis geleverd worden. Controleer ook altijd of ze de machine voor je aansluiten en eventueel een oud model meenemen. Deze service kun je bijvoorbeeld bij Coolblue en Bosch zelf wel verwachten. 

Beste Idos Wasmachine aanbiedingen van Juli 2024