Jura Koffiemachine

Op zoek naar de beste Jura koffiemachine? Vergelijk en ontdek de top 5 modellen die jouw koffie-ervaring naar een hoger niveau tillen.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
JURA D4 Piano Black
JURA D4 Piano Black
Voordelen
De koffiemachine heeft een uniek zetmethode, waardoor koffie vol van smaak uit het apparaat komt. De koffiemachine vergt minder onderhoud dan een gemiddeld apparaat. Je kunt zelf de sterkte bepalen net als de hoeveelheid koffie. De koffiemachine heeft wel vijf koffiespecialiteiten. De machine heeft een gemakkelijke bediening.
Nadelen
De automaat biedt geen mogelijkheid voor het gebruik van melk.
JURA ENA 8 All Black (EB)
JURA ENA 8 All Black (EB)
Voordelen
De koffiemachine beschikt over een automatische uitschakeling. Je kunt wel 7 verschillende koffie variaties maken met de koffiemachine. De koffiemachine heeft een slim waterfilter, zodat jij niet meer hoeft te ontkalken. Het maalniveau van de koffiebonen is aanpasbaar. De koffiesterkte en de temperatuur zijn in te stellen.
Nadelen
De koffiemachine heeft geen geheugenfunctie, hierdoor onthoudt het niet de koffievariaties.
Tip: Beste keuze
JURA E8 Moonlight Silver (EB)
JURA E8 Moonlight Silver (EB)
Voordelen
De aroma’s van de koffie komen helemaal tot zijn recht. Het water loopt wat langzamer door de koffie, hierdoor creëer je de prefecte espresso. Je kunt de koffiemachine instellen zoals je wilt. Maak tot 11 koffie variaties met de koffiemachine. De koffiemachine heeft een duidelijk afleesbaar display.
Nadelen
De koffiemachine heeft geen warmhoudplaat voor het warm houden van kopjes koffie.
JURA S8 Piano Black (EA)
JURA S8 Piano Black (EA)
Voordelen
Je haalt met deze koffiemachine ultiem koffie genot in huis. De koffiemachine heeft de mogelijkheid tot het instellen van 15 koffiespecialiteiten. Het apparaat beschikt ook over koffievariaties met het gebruik van melk. Beschikt over een mooi groot touchscreen met een helder kleuren display. Een echte eyecatcher voor iedere keuken.
Nadelen
De koffiemachine neemt wel wat ruimte in beslag.
JURA WE8 Dark Inox (EA)
JURA WE8 Dark Inox (EA)
Voordelen
Geschikt voor alle soorten koffievariaties. De koffiesterkte en waterhoeveelheid is geheel naar wens in te stellen. De uitloop van de koffie is in hoogte verstelbaar, zodat ook een groter mok past. De bediening is zeer eenvoudig dankzij het kleurendisplay. De koffiemachine heeft een bonen reservoir voor 500 gram bonen.
Nadelen
De koffiemachine is niet echt geschikt als je maar één kopje koffie drinkt.

Beste Jura KoffiemachineKoopgids: Welke Jura Koffiemachine is de beste koop van juni 2024?

Echte koffieliefhebbers kunnen thuis genieten van de lekkerste koffie met een JURA koffiemachine. Waar andere automatische koffiemachines gebruik maken van cups en andere oplossingen, kun je met een JURA koffiemachine in een handomdraai koffie zetten met vers gemalen bonen. Je zal dus ook gebruik moeten maken van koffiebonen om met je JURA koffiemachine koffie te zetten. De vraag is alleen nog wat je nodig hebt van je JURA koffiemachine, behalve koffie. Want er zit genoeg variatie in de verschillende machines.

Eén of twee kopjes tegelijk?

Beginnend bij of je één of twee kopjes tegelijk wil zetten. Als je met meer mensen woont die koffie drinken, kan het handig zijn als je twee kopjes tegelijk kunt zetten. Een ENA 4, ENA 8, D6 en S8 kunnen bijvoorbeeld niet meer dan één kopje per keer zetten. Ben je alleen, of wel samen, maar zijn jullie niet zo fanatiek op koffiedrinken, dan is dit meer dan prima. Met de Z10 serie kun je behalve twee kopjes ook nog eens een hele pot in één keer zetten.

Koffie met melk

Een deel van de JURA koffiemachines heeft de mogelijkheid om koffies met melk te zetten. Je mag natuurlijk verwachten dat je een lungo en een espresso kunt zetten met ieder apparaat, maar de meeste JURA koffiemachines heeft nog veel meer varianten koffies beschikbaar. Met en zonder melk. Drink je graag een cappuccino of een flat white? Kies dan voor een S8, ENA8, WE8, E8 of Z10. De series hebben bijna allemaal meerdere uitvoeringen en kleuren beschikbaar. Kleuren zijn vaak zwart, wit, zilver of een combi hiervan.

Touchscreen en app

Meestal werkt een JURA koffiemachine met een display. Daar selecteer je je soort koffie en of je een kopje, twee kopjes of een koffiepot wil bijvoorbeeld. Maar ook kun je soms het melkvolume of de watertemperatuur instellen om echt je ideale kopje koffie te zetten. Sommige JURA koffiemachines kunnen zelfs met een app bediend worden. Een andere optie voor de bediening is met een touchscreen. Zo is er voor iedereen wel een toepasselijke JURA koffiemachine te vinden.

Waar te koop en prijzen

Je koopt je JURA koffiemachine gemakkelijk online, bijvoorbeeld via de site van JURA zelf. Je betaalt dan wel de hoofdprijzen voor de apparaten, beginnend bij € 700 voor de meest simpele uitvoering. De duurste JURA koffiemachine is € 3500, maar de meeste zijn toch minder dan € 1000. Je vindt de koffiemachines daarnaast ook bijvoorbeeld bij Coolblue of andere elektronicazaken.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Jura Koffiemachine

Wat zijn de verschillen tussen de verschillende Jura koffiemachines?

Jura biedt verschillende modellen aan met elk hun eigen functies en specificaties. Sommige machines zijn bijvoorbeeld geschikt voor het zetten van espresso en cappuccino, terwijl andere modellen ook melkopschuimfuncties hebben. Het is belangrijk om te kijken naar de specifieke functies en mogelijkheden van elk model om te bepalen welke het beste bij uw behoeften past.

Hoe onderhoud ik mijn Jura koffiemachine?

Jura koffiemachines hebben regelmatig onderhoud nodig om optimaal te blijven werken. Het is belangrijk om de machine regelmatig te reinigen, ontkalken en de zetgroep schoon te maken. Jura biedt speciale reinigingsmiddelen en ontkalkingsproducten aan die specifiek zijn ontworpen voor hun machines. Volg de instructies in de handleiding om ervoor te zorgen dat u het juiste onderhoud uitvoert.

Kan ik mijn Jura koffiemachine gebruiken met gemalen koffie?

Ja, de meeste Jura koffiemachines bieden de mogelijkheid om gemalen koffie te gebruiken in plaats van koffiebonen. Raadpleeg de handleiding van uw specifieke model om te zien hoe u gemalen koffie kunt gebruiken.

Hoe lang gaat een Jura koffiemachine mee?

Jura koffiemachines staan bekend om hun duurzaamheid en kwaliteit. Met regelmatig onderhoud en juist gebruik kan een Jura koffiemachine vele jaren meegaan. Het is echter belangrijk om te onthouden dat de levensduur van de machine kan variëren afhankelijk van het model en hoe intensief deze wordt gebruikt.

Wat zijn de garantievoorwaarden voor een Jura koffiemachine?

Jura biedt meestal een garantie van 2 jaar op hun koffiemachines. Het is belangrijk om de garantievoorwaarden te lezen en te begrijpen voordat u een aankoop doet. Houd er rekening mee dat de garantie mogelijk niet geldt als de machine niet correct is onderhouden of als er andere schade is veroorzaakt door verkeerd gebruik.

Top 5 Beste kopen
Logo