Hercules Elektrische Fiets

Op zoek naar de beste Hercules elektrische fiets? Vergelijk de top 5 modellen en ontdek welke perfect bij jou past. Geniet van moeiteloos fietsplezier!
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Hercules Sportieve fiets Sport Tourer dames mat zwart 51cm
Hercules Sportieve fiets Sport Tourer dames mat zwart 51cm
Voordelen
De verlichting is aangesloten op de naafdynamo. Je kunt gemakkelijk schakelen met de fiets. De fiets is zeer geschikt voor dagelijks gebruik. De fiets heeft een mooi uitstraling. Heeft een framehoogte van 51 centimeter.
Nadelen
Als je heel lang bent is het handiger een maat groter te kiezen.
Hercules Elektrische stadsfiets Pasero Comp I-F5 dames zwart 55cm 750Wh
Hercules Elektrische stadsfiets Pasero Comp I-F5 dames zwart 55cm 750Wh
Voordelen
Voortaan kun jij wel een hele relaxte fietsrit hebben, zonder er moe van te worden. De fiets beschikt over wel vijf verschillende versnellingen. Met een behoorlijke actieradius kun jij lekkere lange afstanden fietsen. De elektrische fiets heeft een middenmoter.
Nadelen
De fiets heeft een open kettingkast.
Tip: Beste keuze
Hercules Elektrische stadsfiets Nizza F7 NL dames mat antraciet 55cm 400Wh
Hercules Elektrische stadsfiets Nizza F7 NL dames mat antraciet 55cm 400Wh
Voordelen
Heeft een mooie en sportieve uitstraling. De elektrische fiets heeft een verende voorvork. In het donker word je goed gezien, dankzij de veilige verlichting. De fiets heeft hydraulische velgremmen. De accu van de fiets is afneembaar.
Nadelen
De verlichting werkt op batterijen.
Hercules Elektrische stadsfiets Robert/a Pro I-F8 dames wit 57cm 625Wh
Hercules Elektrische stadsfiets Robert/a Pro I-F8 dames wit 57cm 625Wh
Voordelen
De elektrische fiets beschikt over een handig ABUS slot. Je kunt veilig remmen dankzij de hydraulische remmen. Het frame is gemaakt van sterk aluminium. Je kunt tussen de 150 en 200 kilometer fietsen met de fiets. Heeft mooie kunststoffen spatborden.
Nadelen
Het is handig de fiets af en toe een keer te laten controleren.
Hercules Elektrische stadsfiets Robert/a Deluxe I-F8 dames wit 53cm 500Wh
Hercules Elektrische stadsfiets Robert/a Deluxe I-F8 dames wit 53cm 500Wh
Voordelen
De banden hebben een reflecterende rand. Met wel acht verschillende versnellingen kun jij altijd licht fietsen. De elektrische fiets heeft een degelijke motor. De fiets heeft een mooie en sportieve uitstraling. De prijs en kwaliteit van de elektrische fiets zijn goed te noemen.
Nadelen
Minder geschikt voor hele lange mensen, een maat groter is dan aan te raden.

Beste Hercules Elektrische FietsKoopgids: Welke Hercules Elektrische Fiets is de beste koop van april 2024?

De elektrische fiets is al lang geen nieuw ding meer in ons straatbeeld. We zien ze steeds meer en vaker langsfietsen. Misschien overweeg je ook een elektrische fiets. Dan is het handig om te kiezen voor een goede kwaliteit fiets. Zoals een Hercules elektrische fiets. Een Hercules elektrische fiets heeft namelijk een motor van één van de betere merken. De mogelijkheden zijn Bosch, Shimano Steps, Suntour en Brose. Een goede motor is één van de belangrijkste aspecten voor een goede kwaliteit elektrische fiets. Deze bepaalt namelijk hoe lang je met ondersteuning kunt fietsen.

Over Hercules

Hercules fietsen is van oorsprong een Duits merk fietsen. Ze produceren al 130 jaar fietsen. Je kunt dus verwachten dat ze kwaliteit afleveren. Evenals Nederlanders zijn Duitsers ook vaak fanatieke fietsers. Ze dragen weliswaar vaker een helm, maar dat doet niets af aan de kwaliteit van Duitse fietsen. Een Hercules elektrische fiets is dus sowieso een kwaliteitsproduct. Niet alleen vanwege de motor van de fietsen, maar ook vanwege de fabrikant. Ze hebben alle soorten fietsen in het assortiment. Ook vouwfietsen en niet-elektrische fietsen.

Waarom een elektrische fiets?

Een elektrische fiets werd door veel mensen heel lang overbodig gevonden of iets voor oude mensen die zelf niet meer kunnen fietsen. Maar dat is niet helemaal waar. Elektrische fietsen zorgen gewoon dat je sneller harder kunt fietsen. Daardoor worden lange afstanden minder vervelend en ben je ook sneller op bestemming. Zo kun je de auto ook wat vaker laten staan. Je kunt natuurlijk altijd kiezen om je motor niet te gebruiken voor korte afstanden fietsen. Dus waarom zou je niet een Hercules elektrische fiets overwegen? 

Elektrische vouwfiets

Ook mensen die veel onderweg zijn met de trein en van de trein weer verder moeten, kunnen gebruik maken van Hercules elektrische fietsen. Kijk bijvoorbeeld eens naar het assortiment elektrische vouwfietsen. Die zijn er meer dan voldoende. Je kunt je vouwfiets meenemen in de trein, zelfs als je daarna nog ver moet fietsen of door de regen. Want juist als het regent is een elektrische fiets natuurlijk ideaal om je sneller op bestemming te brengen.

Waar te koop?

Niet elke fietsenzaak zal het volledige aanbod van de Hercules elektrische fietsen verkopen. De meeste fietsenzaken hebben wel één of meerdere modellen. Een Hercules elektrische fiets koop je dus gewoon bij jouw fietsenzaak. Als je meer aanbod wil, kun je overwegen om in Duitsland verder te zoeken. Daar zal het aanbod groter zijn dan bij de meeste opties in Nederland.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Hercules Elektrische Fiets

Wat is het bereik van de Hercules elektrische fiets?

Het bereik van de Hercules elektrische fiets is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het gewicht van de berijder, de ondersteuningsstand en het terrein. Over het algemeen kan de fiets een bereik hebben van 50 tot 100 kilometer op een volle accu.

Hoe lang duurt het om de accu van de Hercules elektrische fiets op te laden?

Het duurt gemiddeld 4 tot 6 uur om de accu van de Hercules elektrische fiets volledig op te laden. Dit kan variëren afhankelijk van het type accu en de oplader die wordt gebruikt.

Kan ik de Hercules elektrische fiets gebruiken als de accu leeg is?

Ja, de Hercules elektrische fiets kan nog steeds als een normale fiets worden gebruikt wanneer de accu leeg is. U zult echter geen elektrische ondersteuning hebben en moet de fiets volledig op eigen kracht trappen.

Heeft de Hercules elektrische fiets versnellingen?

Ja, de meeste modellen van de Hercules elektrische fiets zijn uitgerust met versnellingen. Dit stelt de berijder in staat om de trapweerstand aan te passen en comfortabeler te fietsen, zowel met als zonder elektrische ondersteuning.

Wat is de maximale snelheid van de Hercules elektrische fiets?

De maximale snelheid van de Hercules elektrische fiets is wettelijk beperkt tot 25 kilometer per uur. Dit is de maximale snelheid waarbij de elektrische ondersteuning kan worden geactiveerd.

Top 5 Beste kopen
Logo