Carpoint Stuurslot

Op zoek naar het beste carpoint stuurslot? Vergelijk de top 5 modellen hier en kies het perfecte stuurslot voor optimale auto beveiliging.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Carpoint Rotarylock stuurslot
Carpoint Rotarylock stuurslot
Voordelen
Het cilinderslot is gehard. Je hebt een hoge preventieve werking. De auto zal goed beveiligd zijn. Goede prijs en kwaliteitsverhouding. Je krijgt een extra sleutel bij het slot geleverd.
Nadelen
Het is handig de extra sleutel goed op te bergen.
Carpoint stuurslot Belt Lock
Carpoint stuurslot Belt Lock
Voordelen
Je voorkomt beschadigingen dankzij de beschermhoes. Diefstal zal niet snel meer kunnen gebeuren met dit stuurslot. De geharde kabel heeft een vel opvallende hoes. Je kunt het stuurslot zeer eenvoudig gebruiken. Dankzij het stuurslot kun je het stuur nauwelijks ronddraaien.
Nadelen
De handleiding is enkel in de Duitse taal.
Tip: Beste keuze
Carpoint Stuurslot Elephant
Carpoint Stuurslot Elephant
Voordelen
Je kunt het stuur niet echt draaien als het slot erop gemonteerd zit. Het stuurslot gemakkelijk te hanteren. Het is gemaakt van mooie materialen en van goede kwaliteit. Het stuurslot wordt geleverd met een dubbele sleutel.
Nadelen
De handleiding is niet in het Nederlands.
Carpoint Stuurslot Baseballbat
Carpoint Stuurslot Baseballbat
Voordelen
Een optimale beveiliging voor het stuur. Beschikt over een hoge preventieve werking. Het stuurslot is gemaakt van gehard staal. Het stuurslot is niet alleen sterk, maar ook duurzaam. Je krijgt een extra sleutel bij het stuurslot.
Nadelen
Voor gebruik is het handig de handleiding raad te plegen.
Carpoint Stuurslot Swl700
Carpoint Stuurslot Swl700
Voordelen
Een zeer goede werking tegen diefstal van je auto. Het stuurslot is te verstellen. Het stuurslot is gemaakt van staal in combinatie met kunststof. Je kunt het stuurslot op een eenvoudige manier toepassen. Geen gezoek meer naar sleutels, want je krijgt er een extra sleutel bij.
Nadelen
Niet geschikt voor een auto met een randdikte groter dan 3,5 centimeter.

Beste Carpoint StuurslotKoopgids: Welk Carpoint Stuurslot is de beste koop van april 2024?

Door een Carpoint stuurslot kun je met een gerust hart je auto achterlaten. Een stuurslot maakt het onmogelijk om met een auto weg te kunnen rijden. Je kunt het stuur namelijk niet bewegen, dus de wielen kunnen niet draaien. Zo voorkom je dus eenvoudig dat je auto weggereden kan worden door iemand die toch in je auto wist te komen. Er zijn een aantal varianten voor een Carpoint stuurslot. We vertellen je over de verschillende opties, beginnend bij de goedkoopste en duurste opties.

Budgetoptie

Je kunt voor minder dan 20 euro al een Carpoint stuurslot kopen. Dat is niet veel geld om je auto veilig te houden. Deze budgetoptie is een stuurslot met een cijfercode. Het stuurslot wordt bevestigd aan je stuur met een haak en aan het andere uiteinde van het stuurslot zit een haak die je aan het koppelingspedaal bevestigt. De cijfercode om het slot te openen bepaal je natuurlijk zelf en moet drie cijfers hebben. De lengte van het stuurslot is instelbaar, zodat deze werkt op verschillende auto’s.

Hoofdprijs

De hoofdprijs betaal je voor een Carpoint stuurslot dat eigenlijk precies hetzelfde werkt als de budgetoptie. Wel is het een anders ontworpen stuurslot met steviger materiaal. Het idee van dit stuurslot is verder wel hetzelfde. Je bevestigt het Carpoint stuurslot tussen het stuur en het koppelingspedaal. Ook deze is qua lengte in te stellen zodat het in je auto past. Het grote verschil is dat deze variant, die ruim twee keer zo duur is, met sleutels werkt in plaats van met een cijfercode. Je krijgt bij de aanschaf drie sleutels voor het stuurslot.

Gemiddelde opties

Qua prijs zitten er nog vier andere Carpoint stuursloten tussen de budget en de hoofdprijs optie in. Deze kosten allemaal hetzelfde, maar zijn allemaal net iets anders. In de basis werken ze hetzelfde. Je zet je stuur in de stuurslot positie en plaatst daarna het Carpoint stuurslot. Er zijn dus meerdere varianten. Je krijgt bij alle varianten bij de aanschaf twee sleutels. De opties zijn de Baseball bat, de Elephant, de Rotary Lock en de Belt. De Belt heeft een beschermhoes om beschadigingen aan het interieur van je voertuig te voorkomen.

Waar Carpoint stuurslot te koop

Op de website van Carpoint kun je bekijken welk Carpoint stuurslot voor jou werkt. Je kunt ze hier niet bestellen. Wel kun je de adviesprijzen hier vinden. Je kunt een Carpoint stuurslot eenvoudig online bestellen bij speciaalzaken en bij algemene webshops. Ook kun je een Carpoint stuurslot bijvoorbeeld kopen bij de ANWB winkel of de Halfords.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Carpoint Stuurslot

Wat is een Carpoint stuurslot?

Een Carpoint stuurslot is een beveiligingsapparaat dat op het stuurwiel van een voertuig wordt geplaatst om diefstal te voorkomen. Het is een effectieve manier om te voorkomen dat iemand het voertuig kan starten en ermee kan wegrijden.

Hoe werkt een Carpoint stuurslot?

Een Carpoint stuurslot wordt op het stuurwiel bevestigd en vergrendeld in een positie waardoor het sturen van het voertuig onmogelijk wordt. Het slot wordt geactiveerd door een sleutel die ervoor zorgt dat het mechanisme vastklemt rond het stuurwiel, waardoor het moeilijk of onmogelijk wordt om het stuur te draaien.

Is een Carpoint stuurslot geschikt voor elk voertuig?

Ja, een Carpoint stuurslot is ontworpen om op de meeste stuurwielen te passen, ongeacht het voertuigtype. Het is belangrijk om echter de specificaties van het stuurslot te controleren om er zeker van te zijn dat het compatibel is met het stuurwiel van uw voertuig.

Zijn Carpoint stuursloten effectief in het voorkomen van diefstal?

Ja, Carpoint stuursloten zijn effectieve beveiligingsmaatregelen tegen autodiefstal. Het vergrendelen van het stuurwiel maakt het voor dieven moeilijk om het voertuig te starten en weg te rijden. Het schrikt ook potentiële dieven af, omdat het aanbrengen van een stuurslot extra tijd en moeite vereist, wat risico’s met zich meebrengt.

Is een Carpoint stuurslot gemakkelijk te gebruiken?

Ja, de meeste Carpoint stuursloten zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Ze hebben meestal een eenvoudig vergrendelingsmechanisme en worden geleverd met een set sleutels. Het aanbrengen en verwijderen van het stuurslot kan meestal binnen enkele seconden worden gedaan. Het is echter belangrijk om de instructies van de fabrikant te volgen om ervoor te zorgen dat het stuurslot correct wordt gebruikt.

Top 5 Beste kopen
Logo