Carpoint Stuurslot
Bijgewerkt: Juli 2024

Carpoint Stuurslot

Carpoint Stuurslot

Door een Carpoint stuurslot kun je met een gerust hart je auto achterlaten. Een stuurslot maakt het onmogelijk om met een auto weg te kunnen rijden. Je kunt het stuur namelijk niet bewegen, dus de wielen kunnen niet draaien. Zo voorkom je dus eenvoudig dat je auto weggereden kan worden door iemand die toch in je auto wist te komen. Er zijn een aantal varianten voor een Carpoint stuurslot. We vertellen je over de verschillende opties, beginnend bij de goedkoopste en duurste opties. 

 

Budgetoptie

Je kunt voor minder dan 20 euro al een Carpoint stuurslot kopen. Dat is niet veel geld om je auto veilig te houden. Deze budgetoptie is een stuurslot met een cijfercode. Het stuurslot wordt bevestigd aan je stuur met een haak en aan het andere uiteinde van het stuurslot zit een haak die je aan het koppelingspedaal bevestigt. De cijfercode om het slot te openen bepaal je natuurlijk zelf en moet drie cijfers hebben. De lengte van het stuurslot is instelbaar, zodat deze werkt op verschillende auto’s. 

 

Hoofdprijs

De hoofdprijs betaal je voor een Carpoint stuurslot dat eigenlijk precies hetzelfde werkt als de budgetoptie. Wel is het een anders ontworpen stuurslot met steviger materiaal. Het idee van dit stuurslot is verder wel hetzelfde. Je bevestigt het Carpoint stuurslot tussen het stuur en het koppelingspedaal. Ook deze is qua lengte in te stellen zodat het in je auto past. Het grote verschil is dat deze variant, die ruim twee keer zo duur is, met sleutels werkt in plaats van met een cijfercode. Je krijgt bij de aanschaf drie sleutels voor het stuurslot. 

 

Gemiddelde opties

Qua prijs zitten er nog vier andere Carpoint stuursloten tussen de budget en de hoofdprijs optie in. Deze kosten allemaal hetzelfde, maar zijn allemaal net iets anders. In de basis werken ze hetzelfde. Je zet je stuur in de stuurslot positie en plaatst daarna het Carpoint stuurslot. Er zijn dus meerdere varianten. Je krijgt bij alle varianten bij de aanschaf twee sleutels. De opties zijn de Baseball bat, de Elephant, de Rotary Lock en de Belt. De Belt heeft een beschermhoes om beschadigingen aan het interieur van je voertuig te voorkomen. 

 

Waar Carpoint stuurslot te koop

Op de website van Carpoint kun je bekijken welk Carpoint stuurslot voor jou werkt. Je kunt ze hier niet bestellen. Wel kun je de adviesprijzen hier vinden. Je kunt een Carpoint stuurslot eenvoudig online bestellen bij speciaalzaken en bij algemene webshops. Ook kun je een Carpoint stuurslot bijvoorbeeld kopen bij de ANWB winkel of de Halfords. 

Beste Carpoint Stuurslot aanbiedingen van Juli 2024