Carpoint Fietsendrager

Op zoek naar de beste carpoint fietsendrager? Vergelijk de top 5 modellen en maak een weloverwogen keuze voor het veilig vervoeren van je fietsen.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Carpoint Fietsdrager Inklapbaar
Carpoint Fietsdrager Inklapbaar
Voordelen
Past op praktische alle auto’s. Je kunt de fietsendrager ruimtebesparend opbergen, omdat je het in kan klappen. Je kunt wel twee fietsen vervoeren. Voortaan neem jij je fiets gemakkelijk en snel mee. De auto zal niet beschadigd worden tijdens het transport van de fietsen.
Nadelen
De fietsendrager kan geen fietsen zwaarder dan dertig kilo dragen.
Carpoint Fietsdrager Cruiser 3 fietsen
Carpoint Fietsdrager Cruiser 3 fietsen
Voordelen
Met deze fietsendrager kun jij gemakkelijk drie fietsen vervoeren. De fietsendrager is eenvoudig te monteren. De fietsendrager past op echt iedere auto. Je kunt altijd een fiets mee nemen op vakantie. De fietsendrager hoeft niet gemonteerd te worden op de trekhaak. Dankzij de bolle kant kun je geen beschadigingen maken.
Nadelen
Je krijgt naar alle waarschijnlijkheid alleen de wettelijke garantie.
Tip: Beste keuze
Carpoint Trekhaak-rijwieldragerschaar met klemmen v/2-fietsen
Carpoint Trekhaak-rijwieldragerschaar met klemmen v/2-fietsen
Voordelen
De fietsendrager heeft een bord, zodat je de kentekenplaat eenvoudig kunt monteren. Je kunt gemakkelijk twee fietsen mee nemen tijdens jouw vakantie. Het bevestigen van de fietsendrager gaat vlekkeloos. De fietsendrager is gemakkelijk mee te nemen, omdat het lekker licht van gewicht is.
Nadelen
De fietsendrager kun je niet kantelen, hierdoor kun je niet bij de koffer.
Carpoint fietsendrager trekhaak 100 cm staal 2 fietsen zwart
Carpoint fietsendrager trekhaak 100 cm staal 2 fietsen zwart
Voordelen
Je bevestigt de fietsendrager eenvoudig op de kogel van de trekhaak. De fietsendrager heeft een goede prijs en kwaliteitverhouding. Dankzij de kentekenplaathouder kun jij je kenteken duidelijk zichtbaar maken. De fietsendrager is gemaakt van stevig staal. Voortaan hoef jij niet meer zonder fiets op vakantie.
Nadelen
Heeft geen verlichting op de fietsendrager.
Carpoint Kentekenplaathouder
Carpoint Kentekenplaathouder
Voordelen
De kentekenplaathouder is gemaakt van kunststof. Je kunt de kentekenplaathouder op een eenvoudige manier monteren zonder te boren. Dankzij deze kentekenplaathouder kun jij je nummerbord snel monteren en demonteren. De kentekenplaathouder heeft 4 clips, zodat de kentekenplaat altijd goed blijft zitten.
Nadelen
Er mag niets voor het kenteken zitten, waardoor je de kentekenplaathouder wel op de juiste positie dient te zetten.

Beste Carpoint FietsendragerKoopgids: Welke Carpoint Fietsendrager is de beste koop van mei 2024?

Met een Carpoint fietsendrager kun je je fietsen meenemen op vakantie of voor een dagje uit. Een fietsendrager plaats je op de auto of een vergelijkbaar voertuig. Op bestemming haal je je fietsen weer van de auto af en kun je met de fiets verder. Carpoint is een merk dat zich richt op allerlei zaken rondom de auto. Waaronder de transport van verschillende reisattributen, zoals bijvoorbeeld fietsen. Het aanbod is toch vrij beperkt. Er zijn twee varianten Carpoint fietsendragers.

Op de trekhaak

De meest populaire is de universele Carpoint fietsendrager voor op de trekhaak. De meeste fietsendragers op de markt zijn bedoeld voor op de trekhaak. Je bevestigt deze Carpoint fietsendrager ook op de trekhaak van je auto. Dat betekent vaak dat de fietsendrager voor de achterbak zit en de achterbak niet open kan. Deze Carpoint fietsendrager heeft een duidelijk punt om een kentekenplaat op te bevestigen. Door de fietsendrager is namelijk je kenteken niet meer leesbaar. Daarom moet je een tweede kentekenplaat hebben, zodat je kenteken weer leesbaar is als je onderweg bent met de fietsendrager.

Inklapbaar

Deze universele Carpoint fietsendrager is wel inklapbaar. Door de fietsendrager in te klappen, kun je weer bij de achterbak. Dat betekent dat je de fietsendrager niet per se los hoeft te halen als je geen fietsen meeneemt. Dat is nog steeds extra gewicht voor je auto, ook zonder fietsen. Deze Carpoint fietsendrager is geschikt voor fietsen met een gewicht tot 30 kilo. Je kunt er één fiets op meenemen.

Op het dak

Een alternatief is een Carpoint fietsendrager voor op het dak. Deze zie je minder, maar is er wel. Steeds minder auto’s worden met een trekhaak geleverd. Dan is een fietsendrager die op de trekhaak bevestigd moet worden ook geen optie. Wel kun je dan een Carpoint fietsendrager voor op het dak nemen. Wees je dan wel bewust van het feit dat je veel meer hoogte hebt dan je normaal hebt met je auto. Je kunt bijvoorbeeld door veel tunnels niet meer rijden, omdat je dan je fiets kapotrijdt.

Waar carpoint fietsendrager te koop

Een Carpoint fietsendrager kun je op verschillende plekken kopen. Elke zaak die auto-accessoires in dezelfde categorie verkoopt bijvoorbeeld. Hierbij kun je denken aan de Halfords of een ANWB winkel. Maar ook bij kampeerzaken kun je terecht voor een Carpoint fietsendrager. Daarnaast kun je ze bij universele webshops ook gemakkelijk bestellen. Je Carpoint fietsendrager online bestellen is wel zo gemakkelijk.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Carpoint Fietsendrager

Wat is het maximale gewicht dat de Carpoint fietsendrager kan dragen?

De Carpoint fietsendrager heeft een maximaal draagvermogen van 60 kilogram, wat betekent dat het geschikt is voor het vervoeren van maximaal 3 fietsen.

Is de Carpoint fietsendrager eenvoudig te monteren op mijn auto?

Ja, de Carpoint fietsendrager is ontworpen om eenvoudig op de meeste auto’s te monteren. Het wordt geleverd met alle benodigde bevestigingsmaterialen en een duidelijke montagehandleiding.

Kan ik de Carpoint fietsendrager opklappen wanneer deze niet in gebruik is?

Ja, de Carpoint fietsendrager is inklapbaar, waardoor het gemakkelijk op te bergen is wanneer u het niet gebruikt. Dit is vooral handig als u beperkte opbergruimte heeft.

Kan ik de Carpoint fietsendrager gebruiken op verschillende soorten auto’s?

Ja, de Carpoint fietsendrager is universeel en kan worden gebruikt op de meeste auto’s, inclusief sedans, hatchbacks, SUV’s en stationwagens. Het is echter belangrijk om te controleren of uw auto geschikt is voor het monteren van een fietsendrager.

Zijn de fietsen veilig tijdens het vervoer op de Carpoint fietsendrager?

Ja, de Carpoint fietsendrager is ontworpen met de veiligheid van uw fietsen in gedachten. Het heeft stevige bevestigingspunten en verstelbare riemen om ervoor te zorgen dat de fietsen stevig op hun plaats blijven tijdens het rijden. Daarnaast is het uitgerust met een ingebouwd vergrendelingssysteem om diefstal te voorkomen.

Top 5 Beste kopen
Logo