Meguiars
Bijgewerkt: Juni 2023

Meguiars

Meguiars

Goed voor je auto zorgen doe je met Meguiar’s. Of je nu een nieuwe auto hebt of juist een oude klassieker. De producten van Meguiar’s zijn er om je auto te verzorgen en onderhouden. Dat kan simpel onderhoud zijn of juist het laten stralen tot in de puntjes. Het is maar net welke aandacht je aan je auto wil geven. Meguiar’s is aan het begin van de vorige eeuw gestart en is zodoende meegegroeid met de ontwikkeling van de auto en de vernieuwingen van de auto. Ze begonnen nog voor de auto zoals wij hem nu kennen bestond. 

 

Van professioneel tot consumentengebruik

In het begin was Meguiar’s enkel voor professioneel gebruik beschikbaar. Maar vanaf de jaren 60 van de 20e eeuw worden auto’s steeds normaler voor de gemiddelde consument om in gebruik en bezit te hebben. Ook daar groeit het merk in mee. Vanaf de jaren 70 is er ook een consumentenlijn aan Meguiar’s producten beschikbaar. Nog steeds heeft Meguiar’s zowel een professionele lijn aan care producten als een consumentenlijn voor care producten. De producten zijn er niet alleen voor auto’s, maar ook voor bijvoorbeeld boten en campers. 

 

Exterieur

Voor het exterieur van je auto zijn er bijvoorbeeld verschillende producten beschikbaar van Meguiar’s. Zo zijn er verschillende auto was materialen, evenals voor het standaard onderhoud van het exterieur. Daarnaast zijn er twee varianten voor de polish: Ultimate en Deep Crystal. Voor de wax en bescherming van je auto exterieur zijn er ook een hoop opties. Bijvoorbeeld een Quick of 3-in-1, of juist een Ceramic Wax. Speciaal voor velgen, banden, koplampen en spiegels zijn aparte producten te vinden bij Meguiar’s. 

 

Interieur

Je exterieur is heel wat anders dan je interieur. Je hebt met andere materialen te maken en dus andere producten nodig. Dat begrijpen ze heel goed bij Meguiar’s. Zo is er een spray om je rubber en vinyl materialen soepel te houden en zijn er sprays voor het plastic of kunststoffen interieur gedeelte van je wagen. Voor de bekleding zijn verschillende producten te vinden, onder andere specifiek voor lederen bekleding. Natuurlijk kunnen luchtverfrissers niet ontbreken. 

 

Hulpmiddelen en waar te koop

Natuurlijk heb je aan de producten zelf niet voldoende. Je kunt ook doeken, sponzen, borstels en emmers vinden bij Meguiar’s. Je kunt ze via de speciale Nederlandse webshop eenvoudig bestellen en thuis afgeleverd krijgen. Op de webshop vind je natuurlijk het totale aanbod van Meguiar’s producten. Een andere optie is bij autozaken en -webshops zoeken naar Meguiar’s producten. 

Beste Meguiars aanbiedingen van Juni 2023