GPS Tracker Hond

Op zoek naar de beste GPS tracker voor je hond? Vergelijk de top 5 modellen en vind de perfecte tracker om je trouwe viervoeter altijd in de gaten te houden.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Tractive GPS Hond
Tractive GPS Hond
Voordelen
De gps tracker is 100 procent waterdicht. Je kan kiezen voor maandelijkse data. Gemakkelijk te gebruiken via een gratis App. De halsband is verstelbaar zodat die aansluit bij jouw hond. De halsband is oplaadbaar.
Nadelen
Geschikt voor middelgrote honden van 15 tot 30 kilo.
Weenect Dogs 2 GPS tracker
Weenect Dogs 2 GPS tracker
Voordelen
Werkt op basis van tegoed. Je kan je huisdier onbeperkt live volgen. De accu werkt tot wel 3 dagen op de accu. De tracker heeft een tril en rinkel functie. Iedere halve minuut kun je de locatie inzien van je huisdier.
Nadelen
Je sluit een abonnement af vanaf 3.75 per maand.
Tip: Beste keuze
Winnes GPS Tracker hond
Winnes GPS Tracker hond
Voordelen
De gegevens blijven tot 90 dagen bewaard in de historie. De halsband werkt op een 2G netwerk. De tracker werkt nauwkeurig tot op 5 meter. Gemakkelijk opladen via de meegeleverde USB kabel. De halsband is heel erg licht van gewicht.
Nadelen
Past niet bij hele grote honden.
KIPPY Evo GPS & Activity Tracker
KIPPY Evo GPS & Activity Tracker
Voordelen
Werkt op alle afstanden. Handige helpdesk waar je altijd terecht kan met je vragen of problemen. De tracker is comptabel met Bluetooth, Wifi en GPS. Je krijgt een melding als jou huisdier buiten de veilige zone komt. De batterij kan wel 7 tot 10 dagen mee gaan.
Nadelen
Je sluit een jaar abonnement af voor ongeveer 4 euro per maand.
Invoxia - Huisdier GPS Tracker
Invoxia - Huisdier GPS Tracker
Voordelen
Sterke batterij die wel een maand mee kan. De Gps tracker werkt zonder simkaart. Geïnstalleerd binnen twee minuten. Je hebt diverse mogelijkheden voor het ontvangen van notificaties. De app is heel gebruiksvriendelijk.
Nadelen
De app heeft geen uitgebreide functies.

Beste GPS Tracker HondKoopgids: Welke GPS Tracker Hond is de beste koop van april 2024?

GPS tracker hond. Wat zeg je? Misschien zegt GPS je alleen iets in de context van de track and trace van de pakketbezorger of de navigatie van je mobiele telefoon. Maar je kan je hond ook een GPS tracker geven. Dan weet je -net als bij je postpakketje en autonavigatie- waar je hond zich bevindt. Dat kan een fijne geruststelling zijn als je hond zo’n spring in ’t veld is dat je hem in de bossen of het park soms een beetje te makkelijk uit het oog verliest. Of als het een van je ergste nachtmerries is dat je trouwe viervoeter ontsnapt en de weg naar huis niet meer terug kan vinden.

GPS tracker hond: hoe werkt het?

“GPS tracker hond.” Iedereen begrijpt dat op het moment dat je hond inderdaad verloren is gelopen, je die instructie niet meer aan je telefoon kan geven. Voordat dat nare moment zover is, moet je dus al voorbereid zijn. Het apparaat wordt bevestigd aan een halsband. Het systeem wordt gekoppeld aan je smartphone. Je kan een veilige zone instellen. Dat is het gebied waar je blaffende vriend rustig rond mag lopen. Zodra hij dit gebied verlaat, zal je op je telefoon een seintje krijgen. Dan weet je dat de hond te ver is weggelopen. Op dat moment kan je de navigatie die de halsband uitzendt gaan volgen. Zo sta je snel weer oog in oog met je trouwe vriend.

GPS tracker hond: hoe zit het eruit?

De GPS tracker hond is natuurlijk diervriendelijk. Het is maar een bescheiden appraatje. Qua formaat komt het overeen met het traditionele penninkje dat je aan de halsband van je huisdier bevestigde voor als het verloren zou lopen. En omdat je nog wel eens meer wil doen dan alleen een blokje om de straat lopen, is de tracker ook waterdicht te verkrijgen. Mocht je lekker willen uitwaaien op zee, dan is er geen bewaar tegen een lekkere duik in het zilte water. Gooi gerust een stok in de richting van wat water voor Fikkie om te apporteren.

GPS tracker hond: wat is een abonnement?

Bij het aanschaffen van een GPS tracker hond is het gebruikelijk om een abonnement af te sluiten, omdat het navigatiesysteem werkt met een simkaartsysteem. Je zou dus kunnen zeggen dat je een telefoonabonnement afsluit voor de hond. En net als bij je eigen smartphone sluit je daar meestal een abonnement voor af. Schrik dus niet van deze (zoek)term. Het is niet zo spannend als het misschien lijkt. Maar kijk wel even rond wat het beste bij jouw wensen past.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een GPS Tracker Hond

Wat is een GPS-tracker voor honden?

Een GPS-tracker voor honden is een apparaat dat aan de halsband van je hond wordt bevestigd en waarmee je de locatie van je hond in real-time kunt volgen via een mobiele app of website.

Hoe werkt een GPS-tracker voor honden?

Een GPS-tracker voor honden maakt gebruik van het Global Positioning System (GPS) om de locatie van je hond te bepalen. Het apparaat ontvangt signalen van meerdere GPS-satellieten en berekent de exacte positie van je hond.

Is een GPS-tracker veilig voor mijn hond?

Ja, een GPS-tracker voor honden is over het algemeen veilig. De meeste trackers zijn ontworpen om comfortabel aan de halsband van je hond te worden bevestigd en zijn waterdicht. Het is echter belangrijk om de tracker regelmatig te controleren op eventuele tekenen van irritatie of ongemak.

Kan ik de GPS-tracker gebruiken om mijn hond te trainen?

Hoewel een GPS-tracker op zichzelf geen trainingshulpmiddel is, kan het wel helpen bij het trainen van je hond. Bijvoorbeeld, je kunt de tracker gebruiken om de locatie van je hond te bepalen tijdens het wandelen of oefenen van commando’s. Het kan ook handig zijn bij het lokaliseren van je hond als deze is ontsnapt.

Hoe lang gaat de batterij van een GPS-tracker voor honden mee?

De batterijduur van een GPS-tracker voor honden varieert afhankelijk van het merk en model. Sommige trackers gaan enkele dagen mee op een volle lading, terwijl andere modellen enkele weken kunnen meegaan. Het is belangrijk om de batterij regelmatig op te laden om ervoor te zorgen dat de tracker goed blijft werken.

Top 5 Beste kopen
Logo