GPS Tracker Hond
Bijgewerkt: Juli 2024

GPS Tracker Hond

GPS Tracker Hond

GPS tracker hond. Wat zeg je? Misschien zegt GPS je alleen iets in de context van de track and trace van de pakketbezorger of de navigatie van je mobiele telefoon. Maar je kan je hond ook een GPS tracker geven. Dan weet je -net als bij je postpakketje en autonavigatie- waar je hond zich bevindt. Dat kan een fijne geruststelling zijn als je hond zo’n spring in ’t veld is dat je hem in de bossen of het park soms een beetje te makkelijk uit het oog verliest. Of als het een van je ergste nachtmerries is dat je trouwe viervoeter ontsnapt en de weg naar huis niet meer terug kan vinden. 

 

GPS tracker hond: hoe werkt het?
“GPS tracker hond.” Iedereen begrijpt dat op het moment dat je hond inderdaad verloren is gelopen, je die instructie niet meer aan je telefoon kan geven. Voordat dat nare moment zover is, moet je dus al voorbereid zijn. Het apparaat wordt bevestigd aan een halsband. Het systeem wordt gekoppeld aan je smartphone. Je kan een veilige zone instellen. Dat is het gebied waar je blaffende vriend rustig rond mag lopen. Zodra hij dit gebied verlaat, zal je op je telefoon een seintje krijgen. Dan weet je dat de hond te ver is weggelopen. Op dat moment kan je de navigatie die de halsband uitzendt gaan volgen. Zo sta je snel weer oog in oog met je trouwe vriend. 

 

GPS tracker hond: hoe zit het eruit?
De GPS tracker hond is natuurlijk diervriendelijk. Het is maar een bescheiden appraatje. Qua formaat komt het overeen met het traditionele penninkje dat je aan de halsband van je huisdier bevestigde voor als het verloren zou lopen. En omdat je nog wel eens meer wil doen dan alleen een blokje om de straat lopen, is de tracker ook waterdicht te verkrijgen. Mocht je lekker willen uitwaaien op zee, dan is er geen bewaar tegen een lekkere duik in het zilte water. Gooi gerust een stok in de richting van wat water voor Fikkie om te apporteren. 

 

GPS tracker hond: wat is een abonnement?
Bij het aanschaffen van een GPS tracker hond is het gebruikelijk om een abonnement af te sluiten, omdat het navigatiesysteem werkt met een simkaartsysteem. Je zou dus kunnen zeggen dat je een telefoonabonnement afsluit voor de hond. En net als bij je eigen smartphone sluit je daar meestal een abonnement voor af. Schrik dus niet van deze (zoek)term. Het is niet zo spannend als het misschien lijkt. Maar kijk wel even rond wat het beste bij jouw wensen past. 

Beste GPS tracker hond aanbiedingen van Juli 2024