Gazella Matras

Op zoek naar het beste Gazella matras? Vergelijk de top 5 modellen voor de ultieme slaapervaring. Ontdek hier het perfecte matras voor jouw behoeften.
Voor-
delen
Nadelen
Waar te koop?
Beste prijs/kwaliteit
Gazella Comfort I Pocketvering Matras
Gazella Comfort I Pocketvering Matras
Bekijk Prijs »

Swiss Sense

Voordelen
Zeer geschikt voor mensen met nek en schouderklachten. Het matras heeft een stevig ligcomfort. De kernen bieden ondersteuning en zijn ventilerend. Het matras is vooral aan zijslapers aan te raden. Het matras heeft een wasbare tijk.
Nadelen
Niet aan te raden aan rug en buikslapers.
Gazella Breeze I Pocketvering Matras
Gazella Breeze I Pocketvering Matras
Bekijk Prijs »

Swiss Sense

Voordelen
Frisser slapen dankzij de veerkrachtige toplagen. Ventilerende kernen. Het matras vormt zich naar je lichaamscontouren. 3 maal resistenter tegen transpiratievocht. Het matras heeft handige lussen om het matras de kantelen.
Nadelen
Het matras is vooral geschikt voor de zijslaper.
Tip: Beste keuze
Gazella Comfort II Pocketvering Matras
Gazella Comfort II Pocketvering Matras
Bekijk Prijs »

Swiss Sense

Voordelen
Aan te bevelen bij nek en schouderklachten. Biedt ergonomische ondersteuning. Enorm veerkrachtig en ventilerend. Uitstekende keuze voor een fris slaapklimaat. Geschikt voor alle type slapers.
Nadelen
De tijk mag niet heter gewassen worden dan 40 graden.
Gazella Support I Pocketvering Matras
Gazella Support I Pocketvering Matras
Bekijk Prijs »

Swiss Sense

Voordelen
Het matras werkt druk verlagend. Zeer geschikt als je lichamelijke klachten hebt. Het matras voelt lekker warm aan. Past zich optimaal aan naar de lichaamscontouren. De tijk is zijdezacht en afneembaar.
Nadelen
Je mag de tijk wassen op maximaal 40 graden.
Gazella Web-Only I Hybride Koudschuim Matras
Gazella Web-Only I Hybride Koudschuim Matras
Bekijk Prijs »

Swiss Sense

Voordelen
Het matras kent twee hardheden. Veel beter resistent tegen transpiratie. Een goede keuze als je een fris slaapklimaat wilt. Het matras past zich aan naar de contouren van het lichaam. Het matras is veerkrachtig en ventilerend.
Nadelen
Het matras heeft geen handvaten.

Beste Gazella MatrasKoopgids: Welk Gazella Matras is de beste koop van februari 2024?

Vind de juiste Gazella Matras voor jouw lichaam

In 2019 introduceerde Swiss Sense de Gazella collectie, waarin voor ieder lichaam wel een Gazella Matras te vinden is. De matrassen zijn onderverdeeld op basis van drie hoofdeigenschappen om jouw belangrijkste wensen onder de aandacht te brengen. Binnen deze drie categorieën is ieder matras ook nog in minimaal drie verschillende soorten te krijgen, die verschillen in hardheid en ondersteuning. Deze zijn weer in verschillende afmetingen verkrijgbaar voor één of twee personen. Zo vind je het ideale Gazella Matras voor jouw individuele slaapwens.

De technologie van een Gazella Matras

Een Gazella Matras bevat speciale pocketveringkernen die zich aanpassen aan het gewicht en de contouren van jouw lichaam. Hierbij worden technologieën zoals core-connect, microtechnology en high-low spring technology gebruikt. Met een onderverdeling van het matras in zeven comfortzones wordt ervoor gezorgd dat ieder deel van het lichaam de juiste hoeveelheid ondersteuning krijgt. De matrassen zijn afgewerkt met een heerlijk comfortabele afdeklaag die ook per matras kan verschillen. De ‘Memory Foam Deluxe’ afdeklaag voelt bijvoorbeeld bij iedere kamertemperatuur heerlijk soepel aan, terwijl de ‘HR Gel Infused Foam’ afdeklaag jou een koelere slaapervaring geeft.

Gazella Matras ‘Breeze’

Zo’n heerlijk koele Hybrid foam afdeklaag wordt gebruikt in de Gazella Breeze Pocketvering Matras voor het meest frisse slaapklimaat. Bij dit Gazella Matras staat de ventilatie en verkoeling namelijk centraal. Hiernaast zijn de afdeklagen ook comfortabel en duurzaam en vormen ze minder snel kuilen dan traditioneel koudschuim. Dit matras is veerkrachtig en heeft net als de andere Gazella matrassen een goede ergonomische ondersteuning. Vooral als je het snel te warm hebt of veel transpireert in de nacht is de ‘Breeze’ matras een optimale keuze voor jou.

Gazella Matras ‘Comfort’

Bij de Gazella Comfort Pocketvering Matras staat stabiel en stevig ligcomfort centraal. Deze matras geeft je de ultieme ergonomische ondersteuning. De Gazella Comfort I heeft afdeklagen van stevig en betrouwbaar comfortschuim met een gesloten celstructuur. Dat maakt het wat minder veerkrachtig, maar geeft wel lekker veel ondersteuning. De Gazella Comfort II combineert de stabiliteit van dit matras met de veerkrachtige en ventilerende Hybrid foam afdeklagen van het Breeze model. Dit matras is bovendien bij de Consumentenbond als beste Gazella Matras uit de test gekomen.

Gazella Matras ‘Support’

Zoek je een matras dat warm aanvoelt en zich naar jouw lichaam vormt? De Gazella Support Pocketvering Matras krijgt dit voor elkaar dankzij drukverlagende toplagen van Memory Foam, een traagschuim dat op lichaamswarmte reageert. Op de warmere plekken wordt het schuim elastischer, waardoor het lichaamsgewicht goed wordt verdeeld. Dit is niet alleen comfortabel, maar helpt ook om lichamelijke klachten of de verergering daarvan te voorkomen. Ook is het goed voor de bloedcirculatie en houdt het je spieren lekker soepel. Dit Gazella Matras is bijzonder geschikt voor zijslapers.

Geen berichten voor deze criteria.

Veelgestelde vragen over een Gazella Matras

Wat is het verschil tussen een Gazella matras en andere matrassen?

Gazella matrassen zijn speciaal ontworpen met innovatieve technologieën en materialen om optimale ondersteuning, comfort en ventilatie te bieden. Ze hebben een unieke samenstelling die zorgt voor een goede drukverdeling en een gezonde slaaphouding.

Zijn Gazella matrassen geschikt voor alle slaapposities?

Ja, Gazella matrassen zijn ontworpen om geschikt te zijn voor alle slaapposities, of je nu op je rug, zij of buik slaapt. Ze bieden de juiste ondersteuning en uitlijning van je ruggengraat, ongeacht je slaaphouding.

Hoe lang gaan Gazella matrassen mee?

Gazella matrassen zijn gemaakt van duurzame materialen en hebben een lange levensduur. Gemiddeld gaan ze ongeveer 8-10 jaar mee, afhankelijk van het gebruik en de zorg die je eraan besteedt.

Zijn Gazella matrassen geschikt voor mensen met allergieën?

Ja, Gazella matrassen zijn hypoallergeen en hebben anti-allergische eigenschappen. Ze zijn gemaakt van materialen die huisstofmijt en andere allergenen weren, waardoor ze geschikt zijn voor mensen met allergieën.

Kan ik een Gazella matras uitproberen voordat ik het koop?

Ja, Gazella biedt vaak een proefperiode aan waarin je het matras kunt uitproberen. Als je binnen deze periode niet tevreden bent, kun je het matras retourneren en je geld terugkrijgen. Daarnaast hebben ze meestal ook showrooms waar je de matrassen kunt testen voordat je een aankoop doet.

Top 5 Beste kopen
Logo