Gazella Matras
Bijgewerkt: Juni 2024

Gazella Matras

Gazella Matras

Vind de juiste Gazella Matras voor jouw lichaam

In 2019 introduceerde Swiss Sense de Gazella collectie, waarin voor ieder lichaam wel een Gazella Matras te vinden is. De matrassen zijn onderverdeeld op basis van drie hoofdeigenschappen om jouw belangrijkste wensen onder de aandacht te brengen. Binnen deze drie categorieën is ieder matras ook nog in minimaal drie verschillende soorten te krijgen, die verschillen in hardheid en ondersteuning. Deze zijn weer in verschillende afmetingen verkrijgbaar voor één of twee personen. Zo vind je het ideale Gazella Matras voor jouw individuele slaapwens.

 

De technologie van een Gazella Matras

Een Gazella Matras bevat speciale pocketveringkernen die zich aanpassen aan het gewicht en de contouren van jouw lichaam. Hierbij worden technologieën zoals core-connect, microtechnology en high-low spring technology gebruikt. Met een onderverdeling van het matras in zeven comfortzones wordt ervoor gezorgd dat ieder deel van het lichaam de juiste hoeveelheid ondersteuning krijgt. De matrassen zijn afgewerkt met een heerlijk comfortabele afdeklaag die ook per matras kan verschillen. De ‘Memory Foam Deluxe’ afdeklaag voelt bijvoorbeeld bij iedere kamertemperatuur heerlijk soepel aan, terwijl de ‘HR Gel Infused Foam’ afdeklaag jou een koelere slaapervaring geeft.

 

Gazella Matras ‘Breeze’

Zo’n heerlijk koele Hybrid foam afdeklaag wordt gebruikt in de Gazella Breeze Pocketvering Matras voor het meest frisse slaapklimaat. Bij dit Gazella Matras staat de ventilatie en verkoeling namelijk centraal. Hiernaast zijn de afdeklagen ook comfortabel en duurzaam en vormen ze minder snel kuilen dan traditioneel koudschuim. Dit matras is veerkrachtig en heeft net als de andere Gazella matrassen een goede ergonomische ondersteuning. Vooral als je het snel te warm hebt of veel transpireert in de nacht is de ‘Breeze’ matras een optimale keuze voor jou.

 

Gazella Matras ‘Comfort’

Bij de Gazella Comfort Pocketvering Matras staat stabiel en stevig ligcomfort centraal. Deze matras geeft je de ultieme ergonomische ondersteuning. De Gazella Comfort I heeft afdeklagen van stevig en betrouwbaar comfortschuim met een gesloten celstructuur. Dat maakt het wat minder veerkrachtig, maar geeft wel lekker veel ondersteuning. De Gazella Comfort II combineert de stabiliteit van dit matras met de veerkrachtige en ventilerende Hybrid foam afdeklagen van het Breeze model. Dit matras is bovendien bij de Consumentenbond als beste Gazella Matras uit de test gekomen.

 

Gazella Matras ‘Support’

Zoek je een matras dat warm aanvoelt en zich naar jouw lichaam vormt? De Gazella Support Pocketvering Matras krijgt dit voor elkaar dankzij drukverlagende toplagen van Memory Foam, een traagschuim dat op lichaamswarmte reageert. Op de warmere plekken wordt het schuim elastischer, waardoor het lichaamsgewicht goed wordt verdeeld. Dit is niet alleen comfortabel, maar helpt ook om lichamelijke klachten of de verergering daarvan te voorkomen. Ook is het goed voor de bloedcirculatie en houdt het je spieren lekker soepel. Dit Gazella Matras is bijzonder geschikt voor zijslapers.

Beste Gazella Matras aanbiedingen van Juni 2024