Black Bananas Trainingspak Sale
Bijgewerkt: Maart 2023

Black Bananas Trainingspak Sale

Black Bananas Trainingspak Sale

Alles over het Black Bananas Trainingspak

Een Black Bananas Trainingspak combineert straatstijl met high-end fashion, net als veel andere producten van het Nederlandse kledingmerk Black Bananas. Vaak gebruikt het merk de ontspannen sfeer van de Caribische eilanden als inspiratie. Het merk is ontzettend populair binnen streetstyle fashion. Een Black Bananas Trainingspak is sportief, modieus, comfortabel en heeft een uitgesproken stijl. Ideaal voor mensen die lekker zichzelf willen zijn en stijlvol van het comfort willen genieten.

 

Materialen van het Black Bananas Trainingspak

Er worden verschillende materialen gebruikt in een Black Bananas Trainingspak. Zo bestaan veel van de trainingspakken uit een combinatie van katoen en polyester. Andere trainingspakken bestaan uit 100 procent polyester. Ook zijn er warmere Black Bananas Anorak trainingspakken van een zachte wollen fleece stof. Zo blijf je in de winter heerlijk warm tijdens het joggen of andere activiteiten. Trainingsbroeken van Black Bananas hebben vrijwel altijd een elastische tailleband met touwtjes om zelf te bepalen hoe los of strak je de broek wilt hebben.

 

Uitstraling van een Black Bananas Trainingspak

Zoals eerder vermeld heeft een Black Bananas Trainingspak een unieke uitstraling, die stoer en modieus is tegelijk. De meeste trainingspakken zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Zwart en donkergrijs zijn de meest voorkomende kleuren, vaak in combinatie met een lichte kleur of neonkleur. Ook trainingspakken in lichte pastelkleuren komen vaak voor. Mannen hebben de meeste opties. Zij kunnen namelijk ook voor natuurtinten zoals zandkleur en mosgroen kiezen. Hier staat tegenover dat zij net iets minder opties hebben in felle kleuren dan vrouwen of kinderen.

 

Black Bananas Trainingspak in verschillende formaten

Hoewel het Black Bananas merk het populairst is onder mannen, is het zeker ook geschikt voor vrouwen en kinderen en hebben ook zij een stijlvol assortiment om uit te kiezen. Vooral de trainingspakken zijn bij zowel mannen als vrouwen geliefd. Er zijn ook verschillende modellen waar je uit kunt kiezen. Denk aan een Miami tracksuit, een Vienna Velvet tracksuit en het eerder genoemde warme Anorak trainingspak voor in de winter. Zo is er voor ieder wat wils. Black Bananas Trainingspakken zijn bovendien niet alleen geschikt om in te sporten of hardlopen, maar ook voor dagelijks gebruik. Het jasje of de trainingsbroek kun je fijn combineren met andere kledingstukken.

 

Black Bananas Trainingspak kopen

Een Black Bananas Trainingspak kun je op de officiële website van het Black Bananas merk kopen, maar is hiernaast ook op allerlei andere plekken verkrijgbaar. Denk aan de websites van JHP Fashion, Wehkamp en Soccerfanshop. De prijzen liggen meestal tussen de 120 en 180 euro, waarbij de tracksuits voor kinderen goedkoper zijn dan die voor volwassenen. De California Cargo en Chicago Checked trainingspakken zijn het duurst en zijn alleen voor mannen verkrijgbaar.

Beste Black Bananas Trainingspak aanbiedingen van Maart 2023